Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

"Ελευθερία" του Μάριου Ιωάννου Ηλία

DomieMic65
Posts: 780
Joined: Tue Apr 19, 2016 9:53 am

"Ελευθερία" του Μάριου Ιωάννου Ηλία

Unread post #1 by DomieMic65 » Mon Oct 04, 2021 9:18 pm

https://mousikasynola.ert.gr/eleftheria/

Πριν λίγες μέρες είχα την χαρά και την τιμή να συμμετάσχω στην μαγνητοσκόπηση του έργου "Ελευθερία" του Κύπριου συνθέτη Μάριου Ιωάννου Ηλία ( http://www.mjelia.com ) συμπράτοντας με την Συμφωνική Ορχήστρα, την Χορωδία της ΕΡΤ, την εξαιρετική σοπράνο Βιολέτα Λούστα, την τραγουδίστρια Βερόνικα Δαβάκη και τον ηθοποιό Δημήτρη Μαγγίνα.
Το έργο είναι ανάθεση των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και κινηματογραφήθηκε στη Ρωμαϊκή Αγορά για να μεταδοθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα από την ΕΡΤ.
Στον πιο πάνω σύνδεσμο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το έργο!
Θα πω μόνο πως πρόκειται για ένα μεγαλειώδες σύγχρονο Ορατόριο για Συμφωνική Ορχήστρα, Χορωδία, Λυρικούς τραγουδιστές (Σοπράνο και Βαρύτονο), Λαϊκή τραγουδίστρια, Αφηγητή, παραδοσιακά όργανα, Άγημα Ευζώνων, Άγημα Τυφεκιοφόρων και κανόνια!

Θα χαρώ πολύ να το παρακολοθήσετε όταν προβληθεί!
Από ότι έχω μάθει ο στόχος είναι η 28η Οκτωβρίου.
Θα ενημερώσω εδώ!
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7230
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: "Ελευθερία" του Μάριου Ιωάννου Ηλία

Unread post #2 by Dr Pan K » Fri Oct 08, 2021 8:44 pm

Εξαιρετικα, congrats Μιχαλη!
Παναγιώτης
DomieMic65
Posts: 780
Joined: Tue Apr 19, 2016 9:53 am

Re: "Ελευθερία" του Μάριου Ιωάννου Ηλία

Unread post #3 by DomieMic65 » Sat Oct 09, 2021 12:21 pm

Να είσαι καλά Παναγιώτη!!

Return to “Μουσική”Login · Register