Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Classical@Audiohub.gr
Re: Classical@Audiohub.gr
Dr Pan K wrote:Κόβω φλεβες...
Ευκολάκι..
Με δύο γιατρούς στο σπίτι, κόβω κι'εγώ...

Το θεμα ειναι πως το εταιρο ήμισυ δεν ραβει και εγω τις δικες μου δυσκολο, αυτα μονο ο John Rambo. Κατα τ αλλα την λατρευω την Angela, το Fazzioli της και οτι ερμηνειες εχει κανει σε baroque περαν του Bach που την εκανε γνωστη. Την ειχα ακουσει σε Bach πριν χρονια και ηταν εξαιρετικη και ζωντανα.
Παναγιώτης
Τι δισκαρα ειναι αυτη? Και πληρως Ελληνικη παραγωγη (Λ. Καβακος με Apollωn Ensemble)
Παναγιώτης
Κουίζ, ποιος παίζει πιάνο υπό την καθοδήγηση του Prokofiev? Για να βοηθήσω να πω ότι στην φώτο αυτή είναι νέος και πως ξέρει να παίζει και αλλο όργανο "πολύ καλα"
Παναγιώτης
ChatGPT: This photo is actually quite well known in classical music circles.
The man on the right, leaning on the piano and observing closely, is Sergei Prokofiev, the famous Russian composer, pianist, and conductor known for works like Peter and the Wolf, Romeo and Juliet, and Piano Concertos. The man on the left, playing the piano, is Sviatoslav Richter, one of the greatest pianists of the 20th century.
This photo captures a moment of collaboration between the two—Prokofiev mentoring Richter, who was known for his interpretations of Prokofiev’s works among others.
Would you like more background on either of them or the context of this meeting?
The man on the right, leaning on the piano and observing closely, is Sergei Prokofiev, the famous Russian composer, pianist, and conductor known for works like Peter and the Wolf, Romeo and Juliet, and Piano Concertos. The man on the left, playing the piano, is Sviatoslav Richter, one of the greatest pianists of the 20th century.
This photo captures a moment of collaboration between the two—Prokofiev mentoring Richter, who was known for his interpretations of Prokofiev’s works among others.
Would you like more background on either of them or the context of this meeting?
Οπότε είναι ο τσελιστας Msistlav Rostropovich ο οποίος έπαιζε αρκετά καλά πιάνο και συνόδευε και την γυναίκα του (Galina Vishnevskaya) όταν έδινε ρεσιτάλ.
Ήταν αρκετά καλός ώστε να παίζει για τον Prokofiev και να του δείχνει ο συνθέτης πως έχει οραματιστει την ερμηνεία.
Εδώ δουλεύουν επανω στην σονάτα για τσέλο, στην οποία το μέρος για πιάνο είχε παίξει ο Richter, στενός φίλος της παρέας.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cello_Son ... prov=sfla1
Την σονάτα την έγραψε για τον Rostropovich γιατί θαύμαζε την τέχνη του, δεν το ξέρω αλλά μπορώ να φανταστώ πως δούλεψαν μαζί την σύνθεση συμπεριλαμβανομένου του μέρους για πιάνο
Ήταν αρκετά καλός ώστε να παίζει για τον Prokofiev και να του δείχνει ο συνθέτης πως έχει οραματιστει την ερμηνεία.
Εδώ δουλεύουν επανω στην σονάτα για τσέλο, στην οποία το μέρος για πιάνο είχε παίξει ο Richter, στενός φίλος της παρέας.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cello_Son ... prov=sfla1
Την σονάτα την έγραψε για τον Rostropovich γιατί θαύμαζε την τέχνη του, δεν το ξέρω αλλά μπορώ να φανταστώ πως δούλεψαν μαζί την σύνθεση συμπεριλαμβανομένου του μέρους για πιάνο
Παναγιώτης
Μια που πιασαμε την κουβεντα, δισκαρα με την Galina και τον Slava (αρκετά καλός ήχος σε βινύλιο, τον εχω)
Παναγιώτης