Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Jazz@Audiohub.gr

DomieMic65
Posts: 398
Joined: Tue Apr 19, 2016 9:53 am

Re: Jazz@Audiohub.gr

Unread post #31 by DomieMic65 » Sun Jul 29, 2018 2:51 pm

MILCHO LEVIEV (piano)
Gourbet Mohabet (live)
https://open.spotify.com/album/0gIl7yrp0uRdiy9ghzGhJt?si=6kK-mUgHT3Ona0HhkNdG7g
Και όχι μόνο... ακούστε και τις υπόλοιπες δουλειές του!


Εξαιρετικός... τον ανακάλυψα προχθές βλέποντας ένα review μιας άλλης δουλειάς του από τον Steve Gutenberg. Σημειωτέον πως το cd (ναι το cd) της εν λόγω δουλειάς δεν το βρήκα πουθενά για streaming και στο Amazon υπάρχει κάπου στα 84$ μτχ (https://www.amazon.com/Man-Plovdiv-Milcho-Leviev/dp/B00000JJIB). Είναι της m.a records (εξαιρετική εταιρία παρεμπιπτόντως ). Αναζητήστε το review του Στιβ για τα HIFiman Ananda. Εκει μιλάει και για τον εν λόγω δίσκο!
Εδώ: http://www.marecordings.com/main/index.php?manufacturers_id=28 έχει άλλες δουλειές του.
User avatar
angpsi
Posts: 692
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:18 pm
Location: Athens

Re: Jazz@Audiohub.gr

Unread post #32 by angpsi » Sun Dec 23, 2018 2:55 am

Ένα αναπάντεχο late night find κι από εμένα: ψάχνοντας χαζά στο Tidal για περίπου οτιδήποτε από τον Gonzalo Rubalcaba έπεσα πάνω σε μια πρόσφατη συνεργασία του με την Πολωνή τραγουδίστρια Anna Maria Jopek. Καταπληκτικός ήχος (σε παραγωγή του ιδίου) και πανέμορφα τραγούδια από έναν cross δίσκο που αξίζει να ακούσετε κι εσείς:
https://tidal.com/album/69798200
http://www.annamariajopek.pl/en/minione.html

Άγγελος

Return to “Μουσική”Login · Register