![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Αναζήτηση DAC
Re: Αναζήτηση DAC
pankon wrote:Τελικά, παρατηρώ ότι παρόλο που η παρέα έχει γενικότερα μερικές σταθερές, π.χ. ATC, ASR, Rockna, υπάρχουν μερικοί ατίθασοι. Και βλέπω ότι οι Παπαγιώτες είναι οι χειρότεροι, με επιλογές όπως class-D, ψαροκασέλες (Falcon), κτλ.. Και πού να έλεγαν φωναχτά τι περνάει από το μυαλό τους, αλλά δεν το ομολογούν...![]()
Σας αγαπάμε με τα ελαττώματά σας, ζωντανεύετε την καθημερινότητά μας!
![love [inlove]](./images/smilies/inlove.gif)

Άγγελος
- Στέλιος Περγιουδάκης
Το φθηνόπωρο που μας πέρασε συναρμολόγησα για χάρη φίλου κάτι σαν αυτό:
https://www.audiophonics.fr/en/power-am ... _search=fs
αλλά με ένα τροφοδοτικό.
Για οικογενειακούς λόγους δεν κατάφερα να το ακούσω στο σύστημά μου, όμως όταν το άκουσα μετά από καιρό στο σπίτι του ιδιοκτήτη, ήταν πάρα πολύ καλός και κυρίως δεν υπήρχε καμία σκληράδα που θα περίμενε κάποιος.
Ο έλεγχος στο χαμηλό και η ισχύς ήταν από άλλο πλανήτη.
Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά με την τάξη D στις μέρες μας.
https://www.audiophonics.fr/en/power-am ... _search=fs
αλλά με ένα τροφοδοτικό.
Για οικογενειακούς λόγους δεν κατάφερα να το ακούσω στο σύστημά μου, όμως όταν το άκουσα μετά από καιρό στο σπίτι του ιδιοκτήτη, ήταν πάρα πολύ καλός και κυρίως δεν υπήρχε καμία σκληράδα που θα περίμενε κάποιος.
Ο έλεγχος στο χαμηλό και η ισχύς ήταν από άλλο πλανήτη.
Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά με την τάξη D στις μέρες μας.
Να ήταν μονο ο έλεγχος χαμηλά και η ισχύς...
Τονικότητα, χροιές, Ρυθμός...
Τονικότητα, χροιές, Ρυθμός...
Δηλαδή υπάρχουν ενισχυτές που το κομμάτι είναι γραμμένο σε λα και αυτοί το παίζουν σε φα; ή παιζουν το κομμάτι πιο γρ΄ήγορα ή πιο αργα;
Δεν ξέρω αν αυτό προέκυψε από τα λεγόμενα μου.
Αυτό που μπορώ να πω, μετά από μερικες μέρες συμβίωσης είναι ότι ο nad είναι σα να μην υπάρχει. Οι αλλαγές πχ στα φίλτρα του ροκνα είναι άμεσα αντιληπτές.
Τώρα για το αν υπάρχουν ενισχυτές που αλλοιώνουν το εισερχόμενο σήμα θα απαντησω ότι φυσικά υπάρχουν και το μυαλό μου πάει σε κάτι κακοσχεδιασμενους λαμπατους se που σου πετάνε κάτι φωνές που πάσχουν από ελεφαντίαση.
Επίσης, σπίτι μου, με τα παιδιά από εδώ, θυμάμαι πόσο διαφορετικά ακουγόταν η φωνή του leonard cohen με το phono asr mini basis exclusive και το phono της sudgen...σημαντική διαφορά αντιληπτή από όλους υπέρ του sugden.
Αυτό που μπορώ να πω, μετά από μερικες μέρες συμβίωσης είναι ότι ο nad είναι σα να μην υπάρχει. Οι αλλαγές πχ στα φίλτρα του ροκνα είναι άμεσα αντιληπτές.
Τώρα για το αν υπάρχουν ενισχυτές που αλλοιώνουν το εισερχόμενο σήμα θα απαντησω ότι φυσικά υπάρχουν και το μυαλό μου πάει σε κάτι κακοσχεδιασμενους λαμπατους se που σου πετάνε κάτι φωνές που πάσχουν από ελεφαντίαση.
Επίσης, σπίτι μου, με τα παιδιά από εδώ, θυμάμαι πόσο διαφορετικά ακουγόταν η φωνή του leonard cohen με το phono asr mini basis exclusive και το phono της sudgen...σημαντική διαφορά αντιληπτή από όλους υπέρ του sugden.
το έγραψα σαν έκπληξή μου και όχι ότι εσύ είπες κάτι μεμπτό.
Αύριο θα μπει και ένας προ στο σύστημα
Bryston b173
Είμαι περίεργος να ακούσω πόση διαφορά θα έχει με το rockna
Bryston b173
Είμαι περίεργος να ακούσω πόση διαφορά θα έχει με το rockna
Μόλις ανέβηκε o bryston στο ρακ.
Δεν έχει συνδεθεί ακόμα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ήταν παρών ο κος Χαΐτας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε με το πόσο καλά έπαιζε το σύστημα παρά την, προσωρινά, κακή τοποθέτηση των ηχείων. "Εντυπωσιακό" ήταν ο χαρακτηρισμός του.
Θυμίζω eversolo 6 -> rockna -> nad c298 -> audio physic virgo 25
Ρώτησε μάλιστα για τον τελικό και τα καλώδια ηχείων.
Κάποια στιγμή σχολίασε ότι είναι σαν να ακούει μια πολύ καλή λάμπα.
Αυτά
Δεν έχει συνδεθεί ακόμα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ήταν παρών ο κος Χαΐτας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε με το πόσο καλά έπαιζε το σύστημα παρά την, προσωρινά, κακή τοποθέτηση των ηχείων. "Εντυπωσιακό" ήταν ο χαρακτηρισμός του.
Θυμίζω eversolo 6 -> rockna -> nad c298 -> audio physic virgo 25
Ρώτησε μάλιστα για τον τελικό και τα καλώδια ηχείων.
Κάποια στιγμή σχολίασε ότι είναι σαν να ακούει μια πολύ καλή λάμπα.
Αυτά
Μπράβο, Δημήτρη.
Ενδιαφέρουσα η συσχέτιση με ήχο λάμπας, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από ψηφιακό σύστημα με ενισχυτή class-D και μάλιστα χωρίς (ενεργό) προενισχυτή. Είναι πολύ ευχάριστο και συνήθως σπάνιο να πετυχαινει κανείς τέτοια συνέργεια μεταξύ των συσκευών σε ένα σύστημα.
Ενδιαφέρουσα η συσχέτιση με ήχο λάμπας, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από ψηφιακό σύστημα με ενισχυτή class-D και μάλιστα χωρίς (ενεργό) προενισχυτή. Είναι πολύ ευχάριστο και συνήθως σπάνιο να πετυχαινει κανείς τέτοια συνέργεια μεταξύ των συσκευών σε ένα σύστημα.
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”