Dr Pan K wrote:Debian

Μια χαρα ειναι, ο μονος λογος που πηγε ο Μιχαλης προς το Arch ειναι οτι ενοιωθε πιο ανετα σε αυτο.
Dr Pan K wrote:Debian
angpsi wrote:Dr Pan K wrote: Qobuz βέβαια και για κάποιους ίσως και Spotify..
Spotify γιόκ για Upmpdcil, δεν δουλεύει πια εδώ και καιρό. Υπάρχει ένα άλλο περιβάλλον που λέγεται Mopidy που υποστηρίζει Spotify και δουλεύει με MPD, αλλά δεν ξέρω πώς στήνεται κι αν έχει καν Qobuz (νομίζω πως όχι)....
Dr Pan K wrote:Δεν είναι όμως. Υπάρχουν θέματα με όλα τα Debian based και κανένα δεν παίζει όπως αυτά που έχουν σαν βάση το Arch. Επίσης δεν έχουν την ίδια άνεση διαχείρισης βιβλιοθήκης. Βλέπε Volumio.. Δεν ξέρω τι και πως αλλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα θα έλεγα πως τα Arch είναι η καλύτερη λύση
DomieMic65 wrote:angpsi wrote:Dr Pan K wrote: Qobuz βέβαια και για κάποιους ίσως και Spotify..
Spotify γιόκ για Upmpdcil, δεν δουλεύει πια εδώ και καιρό. Υπάρχει ένα άλλο περιβάλλον που λέγεται Mopidy που υποστηρίζει Spotify και δουλεύει με MPD, αλλά δεν ξέρω πώς στήνεται κι αν έχει καν Qobuz (νομίζω πως όχι)....
από την στιγμή που υπάρχει το librespot (Spotify connect) δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο
εκτός αν μιλάμε για integration βιβλιοθηκών (αλά LMS, Roon) ή να φαίνεται το Spotify μέσα σε κάποιον controler τυπου Linn Music, Lumin κλπ που εκεί μάλλον είναι πιο πολύπλοκο το θέμα
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”