Μπορεί να βαριέσαι αλλά πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες των πλακετών.
Έριξα μια ματιά και μπορώ να σου πω τα εξής.
Στο Station θα συνδέσεις τις δύο τροφοδοσίες 5V, εκεί που θα μπει το Rpi θα βάλεις με τους μικρούς πυκνωτές και εκεί που θα μπει το Fifo Pi απο το SCPure 5V.
Στην συνέχεια τοποθετείς επάνω το RPi και το Fifo Pi.
ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρέπει να "ανοίξεις" τα πρώτα 6-7 νομίζω pins από την κάθετη θέση του Station για να μην ακουμπάνε στην ψήκτρα του Fifo Pi.
Ta 3,3V τα συνδέεις επάνω στο Fifio Pi που θα τροφοδοτήσουν το HDMI pro.
Νομίζω έτσι δεν χρειάζονται πείραγμα κανένα jumper.
Δεν χρειάζεται ρεύμα επάνω στο HDMI Pro.
Στην σελίδα 15 του manual του FifoPi υπάρχει η ακριβής συνδεσμολογία με φωτογραφία, και στην τελευταία σελίδα λέει ποια πιν πρέπει να στραβώσεις για να μην βραχυκυκλώνουν στην ψήκτρα κάτω από το FiFoPi.
Ξεκίνα λίγο να τα περιεργάζεσαι και δες και τα manual, δεν γίνεται αλλιώς.
Το Σάββατο βράδυ αν είναι να τα δούμε και μαζί με messenger video.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ian Canada Rpi streamer
Re: Ian Canada Rpi streamer
Χρήστος
Chris1967 wrote: (...) Έριξα μια ματιά και μπορώ να σου πω τα εξής.
(...)
(...)
Ο δικός μας Antonello, μπράβο, ν' αρχίσεις να χρεώνεις συνδρομή!

Άγγελος
Η γνώση πληρώνεται! ![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
- DomieMic65
- Contributor
Να δω ρε ‘σείς αν δεν σας έπρηζα με το GP τι θα κάνατε …

Εγώ, Μιχάλη, είμαι υπέρ του GentooPlayer. Θεωρώ ότι έχει πολύ καλό vfm. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε πάντα.
- DomieMic65
- Contributor
εννοείται Παναγιώτη και φυσικά κάνω πλάκα πιο πάνω..
περι γνώσης κλπ κλπ
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
περι γνώσης κλπ κλπ
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
DomieMic65 wrote:Να δω ρε ‘σείς αν δεν σας έπρηζα με το GP τι θα κάνατε …![]()
![]()
![]()
Θεωρω πιθανο καποια στιγμη να βαλω ενα Gentoo. Οχι αμεσα γιατι προφανως προτιμω το ArchDim που σεταριστηκε σε χρονο μηδεν και παιζει τις καλτσες του. Αλλα οι ευκολιες ειναι καλες, και μια δοκιμη με αλλα συστηματα (Lyrion, Gentoo MPD κτλ) καλο ειναι να γινει στο συστημα μου για να μας φυγουν και μερικα ερωτηματικα.
Και περιμενω το τελευταιο κομματι του παζλ, τον μετασχηματιτη. Εχω σχεδον τελειωσει με τα κυκλωματα και τα τρυπηματα, το μονταρισμα, κτλ. Μενει να μου απαντησει και ο Ian σε κατι τεχνικα με τις επιλογες τροφοδοσιας αλλα μιλαμε για λιγες ενώσεις.
Τα Quad Ucpure δινουν 2 δυνατοτητες εξοδου και δεν ειναι απολυτα σαφες στις οδηγιες ποια να προτιμησω.
Παναγιώτης
Καθώς περιμένω τον μετασχηματιστη είπα να ετοιμάσω λίγο το κουτί. Με τον παραδοσιακό τρόπο μια που δεν έχουμε όλοι cnc (γκουχ γκουχ DimDim)
Στέλιο πως σου φαίνεται;
Στέλιο πως σου φαίνεται;
Παναγιώτης
Να φορτισουν φορτισαν. Εκρήξεις δεν είχαμε. Ες αυριον τα σπουδαία
Παναγιώτης
Μεγάλη μέρα η σημερινή.. 

Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”