Houston we have a problem
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ian Canada Rpi streamer
Re: Ian Canada Rpi streamer
Παναγιώτης
ωωωω, the canisters have arrived! Καλώς τα δέχτηκες!
Ειμαστε σε τελικη ευθεια, περιμενω τον μεγαλο μετασχηματιστη (300VA 230 > 2x12 potted) απο τον Γιατρα και να αριβαρουν οι πλακετες απο τον Audiophonics. Λογικα την επομενη εβδομάδα θα εχουμε συναρμολόγηση.
Ελπιζω να εχω σχεδιασει σωστα στο μυαλο μου την χωροθετηση γιατι οι Supercaps ειναι τεραστιοι.
Εχω παρει 2 παραπανω, just in case καποιος τους θελει
Ελπιζω να εχω σχεδιασει σωστα στο μυαλο μου την χωροθετηση γιατι οι Supercaps ειναι τεραστιοι.
Εχω παρει 2 παραπανω, just in case καποιος τους θελει
Παναγιώτης
Κάτι τέτοιο. Το κουτί μου έχει αρκετό οφελιμο ύψος ώστε να χωράει τα supercaps οριακά όρθια αλλά σίγουρα ξαπλωμένα. Είναι 4U (16.5 cm ύψος) με 43 x 40.
Οι μετασχηματιστες θα πάνε στην μια άκρη και τα κυκλώματα στην άλλη.
Παναγιώτης
Πολύ ωραίο! Ελπ΄ίζω να μην ξέχασες να πάρεις και μια microSD κάρτα, για να βάλεις το software. Και τελικά, ποιο software λες;
pankon wrote:Πολύ ωραίο! Ελπ΄ίζω να μην ξέχασες να πάρεις και μια microSD κάρτα, για να βάλεις το software. Και τελικά, ποιο software λες;
Archlinux Πανο...
Έχω προμηθευτεί και μια κορυφαια Sandisk Extreme Pro 32Gb με ταχύτητα 100MBps
Παναγιώτης
Χαχα, κοίτα σύμπτωση. Την ίδια κάρτα πήρα κι εγώ σήμερα για να τραβάμε video στη δουλειά (256GB)
Πάντως είναι πανεύκολο να βάλεις και το GentooPlayer σε μια άλλη microSD κάρτα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις σύγκριση με το Archlinux. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον θέμα για ένα άρθρο στο PTA (ή κάπου αλλού): "The best Linux distro for audiophiles".
pankon wrote:Πάντως είναι πανεύκολο να βάλεις και το GentooPlayer σε μια άλλη microSD κάρτα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις σύγκριση με το Archlinux. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον θέμα για ένα άρθρο στο PTA (ή κάπου αλλού): "The best Linux distro for audiophiles".
Τα επίσημα περιοδικά ενδιαφέρονται για εμπορικά προϊόντα. Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό να βάλω Gentoo κάποια στιγμή για τις ευκολίες. Έχω παραγγείλει ένα micro SD extension για να αλλάζω κάρτες εύκολα.
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”