Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
ArchDim
Re: ArchDim
Υπάρχει δυνατότητα να το δει το Roon, το ArchDim περασμένο σε RPi 4, σαν endpoint;
Κώστας
Οχι Κωστα. Θα ηταν φανταστικός συνδυασμός, να εχουμε Roon σαν interface αλλα να χρησιμοποιουμε τον κατα πολυ καλυτερο για την καθεαυτο αναπαραγωγη MPD. Δεν ειναι πως δεν γινετε αλλα πως μαλλον δεν υπαρχει αρκετο εμπορικο ενδιαφερον και θέληση.
Παναγιώτης
Ναι, γινόταν και ήμουν απο τους πρώτους που το ειχε κανει...
viewtopic.php?p=7230#p7230
Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακόμα εφικτό και εύκολο.
viewtopic.php?p=7230#p7230
Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακόμα εφικτό και εύκολο.
Παναγιώτης
Αν μιλάμε για το Roon Bridge διαβάζω ότι δεν είναι δύσκολο να στηθεί.
Dimdim wrote:Αν μιλάμε για το Roon Bridge διαβάζω ότι δεν είναι δύσκολο να στηθεί.
Τα περισσότερα που έχω δει είναι παλιές αναρτήσεις. Υπάρχει κάτι φρέσκο σε εξέλιξη Δημήτρη; αν ναι ετοίμασε μου ένα πακέτο και θα δω που θα βάλω το roon core..
Παναγιώτης
Υπάρχει επίσημη υποστήριξη από τον κατασκευαστή: https://help.roonlabs.com/portal/en/kb/ ... #Downloads
Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα παρακάτω και να μας πεις:
Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα παρακάτω και να μας πεις:
Code: Select all
wget https://download.roonlabs.com/builds/roonbridge-installer-linuxarmv7hf.sh
chmod +x roonbridge-installer-linuxarmv7hf.sh
./roonbridge-installer-linuxarmv7hf.sh
Εχω το streamer στο εργαστηριο για να τελειωσω την κατασκευη, αν τα καταφερω αποψε θα δοκιμασω να εγκαταστησω το πακετο του Roon bridge για Arm Cortex και θα περασω το Roon sever σε ενα λαπτοπ. Στο κινητο εχω ηδη Roon remote.
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”