Ποιο hifiman προτείνετε από τα :
Edition xs
Sundara 2024
Deva pro
Και στη συνέχεια κάποιον budget
ενισχυτή ακουστικών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ακουστικά για τα παιδιά
Re: Ακουστικά για τα παιδιά
Σενάριο χρήσης; ―εκτός από το ότι πρόκειται για παιδί, αλλά και τότε: ποιας ηλικίας, τι μουσική; Ο στόχος είναι να ξεκολλήσει από τα consumerάρικα και να μπει στο hi-end;
Επίσης, δεν κατάλαβα, ο ενισχυτής θα έρθει αργότερα ή χρειάζεσαι πρόταση σετ; Αν αργότερα, τότε σε τι μηχάνημα θα παίξουν τώρα;
Επίσης, δεν κατάλαβα, ο ενισχυτής θα έρθει αργότερα ή χρειάζεσαι πρόταση σετ; Αν αργότερα, τότε σε τι μηχάνημα θα παίξουν τώρα;
Άγγελος
Από τα τρία ακουστικά το XS είναι και το καλύτερο.
Που θα συνδέεται? σε ολοκληρωμένο ενισχυτή?
Που θα συνδέεται? σε ολοκληρωμένο ενισχυτή?
Χρήστος
Νομιζω πως οι νέοι του Δημήτρη δεν ειναι πια παιδάκια, ο ένας πρέπει να ειναι φοιτητής και ο άλλος ίσως στο τέλος του λυκειου; Και απ οτι ξέρω ο ένας σίγουρα ροκαρει...
Παναγιώτης
Και οι δύο φοιτητές πλέον
Στοχος είναι η εισαγωγή στον καλό ήχο
Επειδή η χρήση θα είναι μικτή (σπίτι και εξω)
μου φαίνεται ότι τα deva pro που έχουν την
δυνατότητα bt ασυρματης σύνδεσης, θα είναι
πιο χρηστικό
Ενισχυτής θα είναι το επόμενο δωράκι
ανάλογα με την χρήση που θα επικρατήσει
Σπίτι ; Έξω ; Από pc ; από κινητό ;
Διάβασα Χρήστο το νήμα για τα xs
Στοχος είναι η εισαγωγή στον καλό ήχο
Επειδή η χρήση θα είναι μικτή (σπίτι και εξω)
μου φαίνεται ότι τα deva pro που έχουν την
δυνατότητα bt ασυρματης σύνδεσης, θα είναι
πιο χρηστικό
Ενισχυτής θα είναι το επόμενο δωράκι
ανάλογα με την χρήση που θα επικρατήσει
Σπίτι ; Έξω ; Από pc ; από κινητό ;
Διάβασα Χρήστο το νήμα για τα xs
Εναλλακτικά το Sony WH-1000XM5 το οποίο έχω και χρησιμοποιώ πολύ συχνά τα βράδια στο υπνοδωμάτιο (η τα νεότερα Sony WH-1000XM6)
Εξαιρετικός ήχος με το καλύτερο active noise cancellation που έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Ιδανικό για περιβάλλοντα που έχουν θόρυβο. Και hands free.
Νομίζω αυτά θα τα χαρούνε καλύτερα
Εξαιρετικός ήχος με το καλύτερο active noise cancellation που έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Ιδανικό για περιβάλλοντα που έχουν θόρυβο. Και hands free.
Νομίζω αυτά θα τα χαρούνε καλύτερα
Χρήστος
Δεν έχω ακούσει, αλλά συμφωνώ με τη λογική του Chris. Συμπληρωματικά, όλα τα reviews παραληρούν για τα Sony για την ηχητική τους ποιόητητα, ιδιαίτερα για τα ΧΜ6.
Άγγελος
Τα Sony WH-1000XM5 τα έχω 2 χρόνια τώρα, πριν είχα τα WH-1000XM4.
Είναι αχώριστος σύντροφος εκτός σπιτιού και στο υπνοδωμάτιο όπως είπα.
Τα συνδυάζω με το τηλέφωνο μου, το laptop και το tablet μου με τα οποία συνεργάζεται άψογα και παίζει με Bluetooth LDAC οπότε η ποιότητα διαμεταγωγής είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. (αυτό δεν το κάνει με προϊόντα Apple)
Το active noise cancellation δουλεύει εξαιρετικά και δημιουργεί σχεδόν απόλυτη ησυχία ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως αεροπλάνα τρένα κλπ, αλλά και στο σπίτι κόβει όλους τους θορύβους, πχ αν άλλοι συζητάνε παίζει η τηλεόραση δυνατά στο σαλόνι κλπ.
Ο ήχος δεν είναι hiend αλλά είναι πολύ καλό hifi, και προσωπικά δεν χρειάζομαι κάτι άλλο όταν ξαπλώνω, δεν έχει καλώδια αλλά κυρίως απομονώνει απο τους εξωτερικούς θορύβους.
Πολύ καλή μπαταρία. Πολύ καλό hands free με ενεργή αποθορυβοποίηση μικροφώνου.
Τα WH-1000XM6 δεν τα έχω ακούσει αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι παρόμοιο αλλά προς το καλύτερο.
Πολύ πιο χρηστική λύση και ίσως καλύτερη είσοδος στον κόσμο των ακουστικών αφού είναι τόσο χρηστικά που δεν θα είναι άχρηστα ποτέ ακόμα κιαν γίνει αναβάθμιση σε καλύτερα οικιακά ακουστικά.
Θα έχουν πάντα θέση στον σάκο για ένα ταξίδι στο εξοχικό κλπ κλπ
Είναι αχώριστος σύντροφος εκτός σπιτιού και στο υπνοδωμάτιο όπως είπα.
Τα συνδυάζω με το τηλέφωνο μου, το laptop και το tablet μου με τα οποία συνεργάζεται άψογα και παίζει με Bluetooth LDAC οπότε η ποιότητα διαμεταγωγής είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. (αυτό δεν το κάνει με προϊόντα Apple)
Το active noise cancellation δουλεύει εξαιρετικά και δημιουργεί σχεδόν απόλυτη ησυχία ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως αεροπλάνα τρένα κλπ, αλλά και στο σπίτι κόβει όλους τους θορύβους, πχ αν άλλοι συζητάνε παίζει η τηλεόραση δυνατά στο σαλόνι κλπ.
Ο ήχος δεν είναι hiend αλλά είναι πολύ καλό hifi, και προσωπικά δεν χρειάζομαι κάτι άλλο όταν ξαπλώνω, δεν έχει καλώδια αλλά κυρίως απομονώνει απο τους εξωτερικούς θορύβους.
Πολύ καλή μπαταρία. Πολύ καλό hands free με ενεργή αποθορυβοποίηση μικροφώνου.
Τα WH-1000XM6 δεν τα έχω ακούσει αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι παρόμοιο αλλά προς το καλύτερο.
Πολύ πιο χρηστική λύση και ίσως καλύτερη είσοδος στον κόσμο των ακουστικών αφού είναι τόσο χρηστικά που δεν θα είναι άχρηστα ποτέ ακόμα κιαν γίνει αναβάθμιση σε καλύτερα οικιακά ακουστικά.
Θα έχουν πάντα θέση στον σάκο για ένα ταξίδι στο εξοχικό κλπ κλπ
Χρήστος
Βάλε μια φώτο Chris ( θέλω να δω πραγματικό μέγεθος και φορητοτητα)
Παναγιώτης
Τα sony είναι πάνω από το bgt
Κάποιο καλό και τίμιο bt receiver
έχει να προτείνει κάποιος ?
Κάποιο καλό και τίμιο bt receiver
έχει να προτείνει κάποιος ?