Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

ATC SMC 40 for sale

User avatar
Kostas k
Posts: 36
Joined: Thu Apr 28, 2016 10:20 pm

ATC SMC 40 for sale

Unread post #1 by Kostas k » Sat Jun 25, 2022 12:37 am

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα ηχεία μου, ATC SMC 40, είναι διαθέσιμα προς πώληση.
Είναι χρώματος black ash, σε άριστη κατάσταση τόσο από λειτουργικής όσο και οπτικής μεριάς.
Η τιμή με την οποία είμαι ικανοποιημένος να τα δώσω είναι τα 1750 EUR και υπάρχει δυνατότητα για να μπουν και κάποιες λιγες δόσεις.
Τα ηχεία παραγγέλθηκαν την άνοιξη του 2010 μέσω του κ Θέμη από το εργοστάσιο στην Αγγλία σε χρώμα Black Ash μιας και εκείνη την περίοδο δεν ήταν τόσο δημοφιλές ως χρώμα για home usage. Κατασκεύαστηκαν και στην συνέχεια παραδώθηκαν σε μένα τέλη αυγούστου του 2010.
Βγήκαν από το κουτί τους, τοποθετήθηκαν στο σαλόνι και έκτοτε παρέμειναν εκεί.
Για κάποιους μήνες στην αρχή τα οδηγούσα με τον υβδιδικό Vincent SV-236MK και από τα Χριστούγενα του 2010 έως και σήμερα με τον ASR EMMITER 1.
Θα παραδωθούν με τα αρχικά υλικά συσκευασίας τους (κούτες - αφρολέξ και κάλυμα ηχείων) καθώς και τα επίσημα χαρτιά τους στα οποία αναφέρεται τόσο η ημερομηνία συναρμολόγησης τους από το εργοστάσιο όσο και η ημερομηνία που πέρασε τον ποιοτικό έλεγχο.
Αρέσκομε στο να ακούω μουσική με φυσικά κυρίως όργανα και σε χαλαρές εντάσεις. Αν αναλογισυτεί κανείς ότι το σαλόνι μου δεν είναι παραπάνω απο 20τμ, τότε μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο χαλαρά παίζανε όλα αυτα τα χρόνια.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο νήμα παρουσίασης του συστήματος μου https://avclub.gr/index.php?threads/atc-asr-clearaudio-esoteric.70190/. Αν και οι φωτογραφίες είναι παλιές σας διαβεβαιώ πως και σήμερα να τα φωτογράφιζα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα βλέπατε.

Για ακρόαση παρακαλώ στείλτε PM.

Για να προλάβω κάποιες ερωτήσεις να πω ότι και τα επόμενα ηχεία μου πάλι ATC θα είναι αλλά βάσης αυτή την φορά. Είτε τα 19άρια είτε τα 20άρια, ανάλογα με το πόσο θα μου κοστίσει στην πράξη η ανακαίνηση του σπιτιού που έχει προγραμματιστεί.

Ευχαριστώ το forum για την φιλοξενία της αγγελίας μου. Ελπίιζω ο επόμενος κάτοχος τους να τα προσέχει και να τα χαρεί όσο και εγώ. Το πόσο τυχερός είναι θα το εκτιμήσει στην πορεία δεν έχω καμια αμφιβολία.
User avatar
Kostas k
Posts: 36
Joined: Thu Apr 28, 2016 10:20 pm

Re: ATC SMC 40 for sale

Unread post #2 by Kostas k » Sat Jul 02, 2022 12:50 pm

Sold.

Ευχαριστώ το φόρουμ για την φιλοξενια της αγγελίας μου

Return to “Μικρές αγγελίες”Login · Register