SINGXER SU-1 usb digital interface.
Πωλείται ο γνωστός μετατροπέας από USB σε spdif, aes/ebu και i2 s. Χρησιμοποιεί ασύγχρονη είσοδο xmos usb και υψηλής ακρίβειας femto ρολόγια για το συγχρονισμό του ψηφιακού σήματος και πολύ χαμηλό jitter.
Ιδανικό για να αναβαθμίσει το ήχο από το pc σας ή να στείλει σήμα i2s στο dac σας. Είναι σε άριστη κατάσταση με τη συσκευασία του. Δίνεται γιατί δεν χρησιμοποιείται.
Τιμή 220€
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
SINGXER SU-1 usb digital interface
SINGXER SU-1 usb digital interface
- Attachments
-
- 20230624_130749.jpg (620.66 KiB) Viewed 572 times
-
- 20230624_130819.jpg (735.15 KiB) Viewed 572 times
-
- 20230624_130733.jpg (917.77 KiB) Viewed 572 times
Re: SINGXER SU-1 usb digital interface
Μάλλον με ενδιαφέρει
Δώσε μου λίγο χρόνο να ψάξω αν είναι συμβατό να τοποθετηθεί ανάμεσα στη έξοδο usb του eversolo 6 και στην i2s είσοδο του rockna
Δώσε μου λίγο χρόνο να ψάξω αν είναι συμβατό να τοποθετηθεί ανάμεσα στη έξοδο usb του eversolo 6 και στην i2s είσοδο του rockna
Jim wrote:Μάλλον με ενδιαφέρει
Δε θα έχεις πρόβλημα. Και εγώ με rockna (συγκεκριμένα με Audiobyte) το χρησιμοποιούσα και έπαιζε υπέροχα.
Εξ' άλλου μπορείς και να το ρυθμίσεις ανάλογα με το dac που έχεις.
Νέα τιμή 200€