Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Audiohub.gr - Καλωσορίσματα!

spirakos84

Re: Audiohub.gr - Καλωσορίσματα!

Unread post #211 by spirakos84 » Wed May 29, 2024 2:57 pm

Καλησπερα και απο εμενα

Το ονομα μου οπως προδιδει και το username ειναι Σπυρος
Αυτή ειναι η 2η αποπειρα για εγγραφη η οποια εγινε με το Gmail, αμεσως και χωρίς επαληθευση
Η 1η εγγραφη απο το hotmail με username spirakos αν θυμαμαι σωστα εχει κολλησει στο μαιλ επαληθευσης το οποιο δεν ηρθε ποτε. Εαν ειναι εφικτο θα προτιμουσα να κρατησω τη πρωτη εγγραφη που αντιστοιχει και στο βασικο μου email

Αυτο που με τραβηξε ειναι καποια θεματα περι audio streamer & D/A Converter που ειδα πολλη πληροφορια καθως εκανα αναζητηση στο Γουγλη
Chris1967
Contributor

Unread post #212 by Chris1967 » Wed May 29, 2024 5:42 pm

Καλώς όρισες Σπύρο, ναι έχουμε πολύ πληροφορία σε πολλά θέματα, και θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σου απόψεις, όπως και να παρουσιάσεις το σύστημα του!! [wavegreen]

Υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα με την επιβεβαίωση εγγραφής πράγματι και από δω και πέρα δεν υπάρχει επιβεβαίωση.

Δεν είμαι αρμόδιος για να σου αλλάξω το user στο πρώτο σου, αλλά αν είναι εφικτό θα το κάνουμε.
Χρήστος
angpsi
Contributor

Unread post #213 by angpsi » Wed May 29, 2024 6:01 pm

Καλώς τον Σπύρο! Έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα με τις εγγραφές νέων μελών και ΄το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς, πραγματικά ακούω με ανακούφιση ότι τα κατάφερες!

Θέλεις να μας πεις περισσότερα για σένα και το σύστημά σου; Αλλιώς μπορείς ελεύθερα να ζητήσεις συμβουλές κατ' ευθείαν για τα συγκεκριμένα θέματα στα αντίστοιχα νήματα.
Άγγελος
spirakos84

Unread post #214 by spirakos84 » Wed May 29, 2024 10:53 pm

Δηλώνω diy addictive. Μου αρέσει να κατασκευάζω ασχέτως αν θα πετύχει ή όχι. Τις περισσότερες φορές το κόστος ξεπερνάει κάτι αντίστοιχα επώνυμο. Η χαρά της δημιουργίας όμως είναι ανεκτίμητη. Το μόνο λοιπόν επώνυμο που έχω (μετά από μερικές ιδιοκατασκευές) είναι ένα ζευγάρι triangle antal EX. Φυσικά και άλλαξα τα φθηνιαρικα υλικά του crossover με τα αντίστοιχα jantzen. Τι βελτιώθηκε; Η ψυχολογία μου πως εχει καλύτερα υλικά

Τα υπόλοιπα τις επόμενες μέρες στα σωστά θέματα

Να δούμε όμως αν μπορεί να γίνει κάτι με το άλλο email να γράφω με τον αντίστοιχο λογαριασμό
Chris1967
Contributor

Unread post #215 by Chris1967 » Thu May 30, 2024 10:56 am

Είσαι ο άνθρωπός μου!! [wavegreen]

Κιεγώ ασχολούμαι με το diy, αλλά όχι σε ηχεία, αυτό είναι το απολύτως πιο δύσκολο για να πετύχει.

Οι κατασκευές μου είναι κυρίως τροφοδοτικά, dac και streamers αλλά σε επίπεδο συναρμολόγησης και όχι σε αυθεντικά δικά μου σχέδια.

Έχουμε εδώ και μερικούς από τους καλύτερους diy'ers της Ελλάδας.

Περιμένουμε παρουσιάσεις και φωτογραφίες !!
Χρήστος

Return to “Ανακοινώσεις”

Login · Register