Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Audiohub.gr - Καλωσορίσματα!
Re: Audiohub.gr - Καλωσορίσματα!
Καλώς ήρθατε Γιώργο, Βλάση και Σπύρο. Περιμένουμε συστήματα και φωτο... είμαστε ματακιδες
Παναγιώτης
Καλημέρα και από εμένα.
Είμαι ο Βασίλης και παρακολουθώντας το forum αρκετό χρονικό διάστημα, είπα και εγώ πω μια κουβέντα.
Και μια ερώτηση, πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες;
Είμαι ο Βασίλης και παρακολουθώντας το forum αρκετό χρονικό διάστημα, είπα και εγώ πω μια κουβέντα.
Και μια ερώτηση, πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες;
Καλησπέρα Βασίλη
Πατάς full editor & preview και στο κάτω μέρος έχει επιλογή για attachments δίπλα στα options. Add file και μετά το εισάγεις ΑΕ οποίο σημείο θες
Πατάς full editor & preview και στο κάτω μέρος έχει επιλογή για attachments δίπλα στα options. Add file και μετά το εισάγεις ΑΕ οποίο σημείο θες
Παναγιώτης
Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ
Καλώς τον Βασίλη, καλωσόρισες! Γράψε μας και 1-2 πράγματα για το σύστημά σου ή τους λόγους που σε έφεραν στην παρέα;
Άγγελος
Καλησπέρα
Οι λόγοι είναι οι προφανείς, το κοινό χόμπι αλλά κυρίως η παρείστικη διάθεση χωρίς κακεντρέχειες.
Όσον αφορά το σύστημά μου αυτό αποτελείται από:
AUDIOLAB 9ct
denon dnp 2000
clearaudio innovation - magnify - strativary v2.1 - balance v2
asr emmiter με τα 3 επιπλέον σασί
audioexlusive p3.1
Οι λόγοι είναι οι προφανείς, το κοινό χόμπι αλλά κυρίως η παρείστικη διάθεση χωρίς κακεντρέχειες.
AUDIOLAB 9ct
denon dnp 2000
audioexlusive p3.1
BILL21 wrote:Καλησπέρα
AUDIOLAB 9ct
denon dnp 2000
audioexlusive p3.1
Εντυπωσιακό το πακέτο, υποψιάζομαι ότι το set της Clearaudio θα συγκινήσει πολλούς βινυλιακούς στην παρέα, όπως και τα Audio Exlusiv.
Πες με άσχετο, αλλά πώς κολλάει το εργοστάσιο ρευμάτων ASR με ηλεκτροστατικό ηχείο; Τυπικά τα p3.1 δεν θα ήταν εύκολο φορτίο και για πολύ μικρότερους ενισχυτές;
Άγγελος
angpsi wrote:BILL21 wrote:Καλησπέρα
AUDIOLAB 9ct
denon dnp 2000
audioexlusive p3.1
Εντυπωσιακό το πακέτο, υποψιάζομαι ότι το set της Clearaudio θα συγκινήσει πολλούς βινυλιακούς στην παρέα, όπως και τα Audio Exlusiv.
Πες με άσχετο, αλλά πώς κολλάει το εργοστάσιο ρευμάτων ASR με ηλεκτροστατικό ηχείο; Τυπικά τα p3.1 δεν θα ήταν εύκολο φορτίο και για πολύ μικρότερους ενισχυτές;
Όχι, τα ηχεία αυτά ζητάνε ρεύματα και ο συνδυασμός είναι καλός. Έχει παίξει και σε Αθηναϊκή έκθεση πριν μερικά χρόνια (Ορφεας)
Παναγιώτης
Η οδήγηση είναι άψογη.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.