Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Προβολη Ντοκυμαντερ "Magnetic Fidelity: A Love Story"

User avatar
JesusIAgnew
Posts: 5
Joined: Sun Mar 05, 2017 7:34 pm
Contact:

Προβολη Ντοκυμαντερ "Magnetic Fidelity: A Love Story"

Unread post #1 by JesusIAgnew » Tue Mar 06, 2018 7:30 pm

Το ντοκυμαντερ της Ελινας Βερυκιου με τιτλο "Magnetic Fidelity: A Love Story" θα προβληθει την Τριτη, 6 Μαρτιου, 2018, στο Λιμανι Θεσσαλονικης στην Αποθηκη Δ, Αίθουσα Τωνια Μαρκετάκη, ωρα 22:30, στα πλαισια του Φεστιβαλ Ντοκυμαντερ Θεσσαλονικης.
http://www2.filmfestival.gr/el/movie-tdf/movie/8237

Επισης θα προβληθει στην Αθηνα, στα πλαισια του φεστιβαλ Balkan Can Kino, την Παρασκευη, 9 Μαρτιου, 2018, ωρα 21:15, Κεραμεικου 28, Αθήνα.
https://www.facebook.com/balkancankino/

Το Magnetic Fidelity ειναι το μοναδικο στουντιο Mastering/χαραξης δισκων στην Ελλαδα, το οποιο επισης ασχολειται με αναλογικη ηχογραφηση σε μαγνητοταινια, και αλλα σχετικα. Για τους λατρεις του αναλογικου ηχου, του βινυλιου, της μαγνητοταινας και της λυχνιας, η προβολη αυτη ειναι μια ευκαιρια να δειτε στην μεγαλη οθονη το στουντιο και τα μηχανηματα του σε λειτουργια, και να παρετε μια εικονα απο τους δημιουργους του και την ζωη τους.

Film Preview on Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=ht_nObDA1Aw
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 5241
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: Προβολη Ντοκυμαντερ "Magnetic Fidelity: A Love Story"

Unread post #2 by Dr Pan K » Tue Mar 06, 2018 8:10 pm

Πολύ ωραία Jesus!

Λογικά θα τα πούμε εκεί.
Παναγιώτης

Return to “Ανακοινώσεις”Login · Register