Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στο audiohub.gr

User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 5241
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στο audiohub.gr

Unread post #1 by Dr Pan K » Mon May 09, 2016 5:21 pm

Στο Audiohub.gr μπορούμε να ανεβάζουμε όσες φωτογραφίες θέλουμε. Είναι προτιμητέο απο το να τις προσθέτουμε στο κείμενο μας απο εξωτερικό ιστότοπο/ σύνδεσμο καθώς εδώ δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ενώ ταυτόχρονα η κονσόλα κάνει αυτόματα μεγέθυνση όταν τις επιλέξουμε μέσα στο νήμα (κατι που δεν υποστηρίζεται όταν οι φωτογραφίες μας είναι απο άλλους ιστότοπους)

Για να ανεβάσουμε φώτο εδω λοιπόν πρώτα επιλεγουμε Full Εditor & Ρreview

1.jpg
1.jpg (41.12 KiB) Viewed 284 times


Μετά στο κάτω μέρος της σελίδας που θα ανοίξει επιλέγουμε Attachments

2.jpg
2.jpg (38.32 KiB) Viewed 284 times


Τώρα διαλέγουμε Add Files, επιλέγουμε το αρχείο που θέλουμε απο το κομπιούτερ μας, κάνουμε Open και το σύστημα το ανεβάζει στον σερβερ του audiohub κάνοντας ταυτόχρονα μια μικρή συμπίεση για να ανοίγουν πιο γρήγορα οι σελίδες. Όταν το upload ολοκληρωθεί (υπάρχει μια μπάρα που υποδεικνύει το ανέβασμα κάθε φωτογραφίας) πατάμε Place inline και η φωτογραφία εμφανίζεται ανάλογα με το που ήταν ο κέρσορας μας στο κείμενο.

3.jpg
3.jpg (47.9 KiB) Viewed 284 times


Προσωπικά βρίσκω πιο βολικό να ολοκληρώνω το κείμενο και μετά να προσθέτω τις φωτογραφίες μου στα διάφορα σημεία.

Αν κάποιος εχει πρόβλημα ας μας το πει, η Δ.Ο. ειναι εδώ για βοήθεια [thumbup]
Παναγιώτης

Return to “Ανακοινώσεις”Login · Register