Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Νέος στην παρέα
Re: Νέος στην παρέα
Δεν νομίζω να ήταν (είναι) θέμα μουσικής, απλά ήταν κακοφτιαγμένα. Εξάλλου όταν η πολυπλοκότητα αυξάνεται η δυσκολία κάνει το ίδιο.
Re: Νέος στην παρέα
Όταν διαβάζουμε στα reviews πρέπει να μπορούμε να καταλαβαίνουμε πως θέτει το θέμα ο reviewer.
'Άμα διαβάσεις "musical presentation" σημαίνει χρωματισμένο, και αν διαβάσεις "interestingly voiced" επίσης το ίδιο, παρασάγγας μακριά από το accurate presentation.
Προσοχή στις αγορές χωρίς πολλαπλές ακροάσεις.
Τα Sonus όντως έχουν γενικά αυτό το ζεστό ρολαρισμένο, και πολύ συχνά χρωματισμένο ήχο, τα συγκεκριμένα δεν τα έχω ακούσει, αλλά γενικά το χαλαρό χρωματισμένο ρολαρισμένο ηχείο έχει πιθανότητες περισσότερο να αρέσει παρά να μην αρέσει στους περισσοτέρους.
Τώρα άλλοι παράγοντες είναι η καλή ενίσχυση, πολλές φορές κάποιο μέτριο ηχείο γίνεται χειρότερο με κακοματσαρισμένο ενισχυτή.
'Άμα διαβάσεις "musical presentation" σημαίνει χρωματισμένο, και αν διαβάσεις "interestingly voiced" επίσης το ίδιο, παρασάγγας μακριά από το accurate presentation.
Προσοχή στις αγορές χωρίς πολλαπλές ακροάσεις.
Τα Sonus όντως έχουν γενικά αυτό το ζεστό ρολαρισμένο, και πολύ συχνά χρωματισμένο ήχο, τα συγκεκριμένα δεν τα έχω ακούσει, αλλά γενικά το χαλαρό χρωματισμένο ρολαρισμένο ηχείο έχει πιθανότητες περισσότερο να αρέσει παρά να μην αρέσει στους περισσοτέρους.
Τώρα άλλοι παράγοντες είναι η καλή ενίσχυση, πολλές φορές κάποιο μέτριο ηχείο γίνεται χειρότερο με κακοματσαρισμένο ενισχυτή.
Χρήστος
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”