Το συστημα μου στη σημερινη του μορφη
H καρδια του συστηματος Goldenote Demidoff Reference
Zingali 115 (εξωτερικά τουλάχιστον)
DIY (Super Tweeter)
Michell Gyrodec (Στην τελική του Μορφή)
Dac
Diy Λαμπατο Buffer - Lundall (μετα το Phono)
Phono Stage
Kαι μερικά pics απο το δευτερο συστημα.
Diy dac Sabre
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Μετα απο πολλά χρόνια
Re: Μετα απο πολλά χρόνια
Ενδιαφερον και διαφορετικο απο τα τετριμμένα συστημα.
To super tweeter ειναι της Fostex? σε τι συχνοτητα το εχεις κροσαρει?
Και λατρευω τις κεφαλες στην βιτρινα, οι σωστοι πικαπαδες εχουν παντα παραπανω απο μια κεφαλη
To super tweeter ειναι της Fostex? σε τι συχνοτητα το εχεις κροσαρει?
Και λατρευω τις κεφαλες στην βιτρινα, οι σωστοι πικαπαδες εχουν παντα παραπανω απο μια κεφαλη
Παναγιώτης
- Jimmy Ibanez
Εχει γίνει πολυ δουλειά στη βελτίωση, των περισότερων μηχανημάτων.
Το κροσαρισμα με το αυτί εχω βαλει ποτενσιομετρο.
Η μοναδική λύση οταν εχεις διαφορετικές πηγές βλεπε πικάπ, dac, cd κτλ
Το κροσαρισμα με το αυτί εχω βαλει ποτενσιομετρο.
Η μοναδική λύση οταν εχεις διαφορετικές πηγές βλεπε πικάπ, dac, cd κτλ
Σκεφτόμουν πως αφού έχεις κατασταλάξει στο σημείο του cross θα μπορούσες να μετρήσεις τι αντίσταση έχει ο ροοστατης στην συγκεκριμένη θέση και να τον αντικαταστήσεις με μια απλή αντίσταση. Θα κερδίσεις αρκετά σε ηχο
Παναγιώτης
- Jimmy Ibanez
Και μετά στις εγγραφές που ξύνουν ψηλά αλλα τις αγαπώ τι θα κάνω για πες πως θα μαλακώσω το άκουσμα?
Αν οι εγγραφες "ξύνουν"-οπως οι δικές μου κατά κορον-τοτε δεν προκειται περί μαλακωματος αλλά περί αλλοίωσης.
Είχα το ίδιο Michell και έχω ακούσει τα ηχεία σου σε μερικά συστηματα με εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Είχα το ίδιο Michell και έχω ακούσει τα ηχεία σου σε μερικά συστηματα με εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Jimmy Ibanez wrote:Και μετά στις εγγραφές που ξύνουν ψηλά αλλα τις αγαπώ τι θα κάνω για πες πως θα μαλακώσω το άκουσμα?
Λύσεις υπάρχουν. Πχ ένα διακριτό ποτενσιομετρο ή ένας διακόπτης με επαφές από ασημι (ή για φτηνά χάλκινος για ηλεκτρική κουζίνα). Βάζεις τις τιμές που θες και κερδίζεις ουσιαστικά σε ήχο.
Για πιο fancy λύσεις δες ένα ζευγάρι από ποτ του Alex https://khozmo.com/
Έχω ψωνίζει παλιά, ειναι συνεννοησιμος, θες λίγες θέσεις και θα στα φτιάξει με αξεπέραστες αντιστάσεις.
Παναγιώτης
- Jimmy Ibanez
Πολύ ωραία τα pot του Alex αλλα για άλλο project που εχω κατά νου.
Τώρα εχω τρελαθεί με το raspberry θα γράψω στο ανάλογο νήμα.
Τώρα εχω τρελαθεί με το raspberry θα γράψω στο ανάλογο νήμα.
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”