Αφού φαίνονται τόσο ωραία από τις φωτό, φαντάζομαι πόσο ωραία θα είναι από κοντά!
Ελπίζω όμως να είναι και ανάλογα αποτελεσματικά ( που μάλλον θα είναι...)
Καλορίζικα!
Αφού σε άφησε η Η. και τα έβαλες... είσαι ΘΕΟΣ!!!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Tidal to rule them all - Παρουσιαση συστηματος
- Geopolitis
Re: Tidal to rule them all - Παρουσιαση συστηματος
Παιδια thanks για την συμπαρασταση. Ειναι ομορφα γενικα τα απορροφητικα που εχω βαλει αλλα χρειαζομαι και αλλα πραγματα να βαλω στο χωρο επειδη ειναι αρκετα ψιλοταβανος...σιγα σιγα θα γινουν ολα.... ετσι εχει και πιο πλακα το χομπι....
Κάναμε μια δοκιμή απο αυτες που προκαλούν, στο σύστημα του Γιώργου. 3 καλώδια ρεύματος, της μεσαίας και μεγαλης κατηγορίας (απο Signal Projects και Argento) επανω στο νεο Melco streamer. Τα δυσαρεστα νεα ειναι οτι υπηρχαν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα 3, τέτοιες που μετά απο λιγο σε τυφλη αλλαγή αρχίσαμε με τον Γιαννη να καταλαβαίνουμε πιο ειναι πιο.
Περαν των καλωδίων το σύστημα εχει ανεβεί, πολυ μάλιστα. Οι τελευταίες αλλαγές (streamer, fine tuning στο receiver του ενσωματομενου DAC στον pre amp της Tidal και βελτίωση της ακουστικής του δωματίου) εχουν επιφέρει αλλαγές σε βαθος σκηνής αλλα και διαύγεια αναπαραγωγής.
Περαν των καλωδίων το σύστημα εχει ανεβεί, πολυ μάλιστα. Οι τελευταίες αλλαγές (streamer, fine tuning στο receiver του ενσωματομενου DAC στον pre amp της Tidal και βελτίωση της ακουστικής του δωματίου) εχουν επιφέρει αλλαγές σε βαθος σκηνής αλλα και διαύγεια αναπαραγωγής.
Παναγιώτης
Ωχ ωχ ωχ... τοσο καλοι;
Ακούσαμε τον προενισχυτη με το DAC μου (οχι το Rockna, το Mojo) και δείχνουν πολλα υποσχόμενοι (λεπτομέρεια, ταχύτητα). Θα μας τα πει και ο Γιωργος..
Παναγιώτης
- Geopolitis
Παιδια ειναι κάπως νωρίς για οριστικά συμπεράσματα αλλα το σετακι πραγματικα αφήνει πολλές υποσχέσεις. Ο τελικός ειναι αρκετές μέρες πανω στο συστημα και εχω άποψη.
Νόμιζω οτι ειναι πραγματικα απο τους καλύτερους τελικούς ενισχυτές που εχω ακουσει με φοβερή διαύγεια , ταχύτητα, οδήγηση και πολυ ουδέτερος. Πραγματικα ειμαι εντυπωσιασμένος απο αυτο που ακουω.
Τον προενισχυτη τον εχω δανειστεί για τεστ μολις πριν απο δυο μέρες και ειναι ουσιαστικα άστρωτος. Συνδέεται με τον ομόσταυλο τελικό με XLR αλλα απο μια ειδική έξοδο που ονομάζεται P-link και ειναι μονο για χρήση μεταξύ των δυο αυτών μηχανών. Εχει βεβαια και συμβατικό XLR out για συνδεση με οποιοδηποτε αλλο τελικό ενισχυτη.
Η πρώτη εντυπωση προσομοιάζει αυτη του τελικου. Παρα παρα πολυ καλός προενισχυτης με απίστευτη διαύγεια. Το σετ πραγματικα δίνει ρέστα και μπορει να σταθεί επάξια διπλα σε οτιδήποτε εχω ακουσει. Ακούγαμε με τον Παναγιώτη με μια εντελώς υποτυπώδη πηγή και ένιωθα οτι ακομα και ετσι με να τέτοιο σεταπ μπορουσα να ζήσω άνετα. Και σκεφτόμουν μεσα μου τι θα συμβεί αν σε αυτο το σεταπ βάλουμε ενα κορυφαιο dac.
Ειναι νωρίς ακομα για οριστικά συμπεράσματα αλλα δηλώνω έκπληκτος που κατι τέτοιο εχει φτιαχτεί απο Ελληνική εταιρια. Πολλα μπράβο στα παιδια της Pilium.....
Νόμιζω οτι ειναι πραγματικα απο τους καλύτερους τελικούς ενισχυτές που εχω ακουσει με φοβερή διαύγεια , ταχύτητα, οδήγηση και πολυ ουδέτερος. Πραγματικα ειμαι εντυπωσιασμένος απο αυτο που ακουω.
Τον προενισχυτη τον εχω δανειστεί για τεστ μολις πριν απο δυο μέρες και ειναι ουσιαστικα άστρωτος. Συνδέεται με τον ομόσταυλο τελικό με XLR αλλα απο μια ειδική έξοδο που ονομάζεται P-link και ειναι μονο για χρήση μεταξύ των δυο αυτών μηχανών. Εχει βεβαια και συμβατικό XLR out για συνδεση με οποιοδηποτε αλλο τελικό ενισχυτη.
Η πρώτη εντυπωση προσομοιάζει αυτη του τελικου. Παρα παρα πολυ καλός προενισχυτης με απίστευτη διαύγεια. Το σετ πραγματικα δίνει ρέστα και μπορει να σταθεί επάξια διπλα σε οτιδήποτε εχω ακουσει. Ακούγαμε με τον Παναγιώτη με μια εντελώς υποτυπώδη πηγή και ένιωθα οτι ακομα και ετσι με να τέτοιο σεταπ μπορουσα να ζήσω άνετα. Και σκεφτόμουν μεσα μου τι θα συμβεί αν σε αυτο το σεταπ βάλουμε ενα κορυφαιο dac.
Ειναι νωρίς ακομα για οριστικά συμπεράσματα αλλα δηλώνω έκπληκτος που κατι τέτοιο εχει φτιαχτεί απο Ελληνική εταιρια. Πολλα μπράβο στα παιδια της Pilium.....
Geopolitis wrote:Ακούγαμε με τον Παναγιώτη με μια εντελώς υποτυπώδη πηγή..
E οχι και υποτυπώδης πηγή το Chord Mojo με τα καλώδια του 5 ευρου..
Παναγιώτης
- Geopolitis
Για τα λεφτα του ειναι παραπανω απο εξαιρετικο το μικρο chord mojo.
Απλα θα προτιμούσα ενα Tidal Camira

Απλα θα προτιμούσα ενα Tidal Camira
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”
![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)