Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Δικαιολογίες του $%&# ή αλλιως Parole parole parole

Dr Pan K
Site Admin

Re: Δικαιολογίες του $%&# ή αλλιως Parole parole parole

Unread post #11 by Dr Pan K » Fri Nov 15, 2024 5:42 pm

Geopolitis wrote:Δε ξερω φιλε αν εφταιγε αυτο μονο αλλα σιγουρα δε βοηθαει να ακουσεις ηχειο που δεν εχει παιξει ποτε. Το αποτελεσμα ηταν μετριο αλλα ο ιδιος συνδυασμος αλλου παιζει πολυ καλα. Ειναι αυτο που λεει ο Αντρεας ακριβως.

Ξερω οτι δε εχεις την καλυτερη αποψη για τη συγκεκριμενη εταιρια ηχειων αλλα αυτο που ακουσαμε στην εκθεση δεν ηταν ο ηχος που μπορουν να βγαλουν με Pilium. Ετσι και αλλιως απο οτι μου ειπαν απο την αντιπροσωπια θα εχουν ενα demo room στημενο στο Χαλανδρι οποτε ισως εχουμε ευκαιρια να το ξανακουσουμε.

Ναι, αυτο θα ειχε ενδιαφερον. Παμε παρεακι στις γιορτες αν τα καταφερουμε.

Εχω και ενα αλλο σχετικο παραδειγμα, απο ενα φιλο ελληνα που τα ηχεια που εχει στην βιοτεχνία του ειναι κορνες και θεωρω πως ενω σαν ματσαρισμα στα χαρτια ειναι καλο το τελικο αποτελεσμα αφηνει πολλους με ερωτηματικα. Και τα ηλεκτρονικα του τα ξερω καλα, παιζουν. Ελα ομως που αυτα τα ηχεια εχει και με αυτα κατεβηκε.

Μερικες φορες οι κατασκευαστες και εισαγωγεις παιζουν με συνδυασμους που επιβάλλονται απο τις περιστάσεις. Ειναι μια κακη διακιολογια αλλα συμβαινει.
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Unread post #12 by Chris1967 » Sat Nov 16, 2024 10:24 am

Ναι κιεγώ θα ήθελα να συμμετάσχω στην ακρόαση αυτή.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πάνο, επειδή πολλές από τις ακουστικές εμπειρίες του τις έχουμε βιώσει παρέα τόσο στο Μόναχο όσο αι στην Ελλάδα με την πληθώρα μηχανημάτων που πέρασαν από το σπίτι του και μερικά από το δικό μου.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μάλλον λόγω συμπάθειας προς κάποια μηχανήματα περιμένει κανείς το μέγιστο αποτέλεσμα και όταν αυτό δεν έρχεται (η απλά δεν υπάρχει καν) υπάρχουν οι δικαιολογίες.

Προσωπικά ποτέ μου δεν θα επέμενα να ακούσω και να ξανακούσω μηχανήματα που δεν "έπαξαν" σε έκθεση τουλάχιστον σε αποδεκτό βαθμό κα φυσικά ούτε θα τα έβαζα στην λίστα είτε του άμεσου ενδιαφέροντος ή μελλοντικού.

Ούτε σαν καταναλωτής (και όχι χομπίστας) θα πρέπει να μας απασχολούν οι δικαιολογίες κυρίως της καραμέλας του "άστρωτου". Σαν χομπίστας αυτό με το στρώσιμο δεν το έχω βιώσει ΠΟΤΕ σαν κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά.

Και αν όλα αυτά που λέμε είναι αληθινά και μεταμορφώνονται τα μηχανήματα με καλώδια, τοποθέτηση στον χώρο και με στρώσιμο, τότε (και αυτό που έθιξα και στο νήμα της έκθεσης) ο επαγγελματισμός του εκθέτη είναι προβληματικός και σε αυτή την περίπτωση ούτε θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα ο εκθέτης που δεν είχε προσέξει το αποτέλεσμα του δωματίου του, να τον εμπιστευτώ για γνώμες συμβουλές και εν τέλη αγορά κάποιου ακριβού μηχανήματος ή ηχείου.
Χρήστος
Geopolitis

Unread post #13 by Geopolitis » Sat Nov 16, 2024 5:16 pm

Τα δικα μου σχόλια δεν ειναι θεμα συμπάθειας. Προσωπικα δεν συμπαθώ τα Magico. Αλλα τα εχω ακουσει να παιζουν πολυ καλα πανω απο μια φορες. Και οταν ακουσεις ενα ηχειο να παιζει μια φορα εξαιρετικα ακομα και αν το ακουσεις να παιζει χάλια άλλες δέκα ξερεις οτι μπορει να παιξει πολυ καλα. Μια φορα ειναι αρκετή….

Υ.Γ όλες τις φορες που τα άκουσα να παιζουν καλα έπαιζαν με Pilium
Chris1967
Contributor

Unread post #14 by Chris1967 » Sun Nov 17, 2024 1:32 am

Γιώργο νομίζω ότι το κουράζουμε το συγκεκριμένο θέμα, εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ μου τα συγκεκριμένα μηχανήματα εκτός του DAC που δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αλλά σίγουρα δεν με ενθουσίασε (ούτε καν) το σύνολο.

Κανονίστε την ακρόαση να πάμε όλοι μαζί να τα ακούσουμε στημένα σωστά.
Χρήστος

Return to “Audio Shows”

Login · Register