Αναζήτηση έλαβε τέλος
Τα ηχεία αγοράστηκαν και αναμένονται
Περισσότερα όταν παραληφθούν
https://www.heavenaudio.gr/revel-f228be-walnut.html
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ανανέωση ?
- andreasecon
Re: Ανανέωση ?
Ελα ρε θηρίο !1 Τσακ μπαμ !! Καλορίζικα !
Ευχαριστώ Αντρέ !
Τα 208 που έχω είναι εξαιρετικά
Όχι μόνο για τα λεφτά τους αλλα γενικότερα
Τα κάνουν όλα από αρκετά έως πολύ καλά, όπως έχω ξαναπεί
Από την στιγμή που τα 228, που είναι σημαντικά καλύτερα από τα 208, βρέθηκαν καινούρια σε ασύλληπτη τιμή δεν υπήρχε τίποτα άλλο να σκεφτω
Τα 208 που έχω είναι εξαιρετικά
Όχι μόνο για τα λεφτά τους αλλα γενικότερα
Τα κάνουν όλα από αρκετά έως πολύ καλά, όπως έχω ξαναπεί
Από την στιγμή που τα 228, που είναι σημαντικά καλύτερα από τα 208, βρέθηκαν καινούρια σε ασύλληπτη τιμή δεν υπήρχε τίποτα άλλο να σκεφτω
Καλοάκουστα κι από εμένα! Απολογούμαι για την καθυστερημένη αντίδραση σε όλες αυτές τις αλλαγές αλλά έχω μείνει αποσβολωμένος από τον καταιγισμό! Ήδη έχω αρχίσει να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου ποιο θα είναι το επόμενο σετ! 

Άγγελος
Marten Oscar Trio = σε σχεση με τα Revel θα χασεις αρκετα σε χαμηλες και χαμηλομεσαιες
Peak Consult Sonora = μικρο διδρομο ηχειο, το woofer πισω δεν ειναι ενεργο (αλλα passive radiator) οποτε ακομα πιο "μικρος" ηχος απο το Marten.
Αν θες να αλλαξεις δες κατι σε full range τουλαχιστον εφαμιλο του Revel.
Peak Consult Sonora = μικρο διδρομο ηχειο, το woofer πισω δεν ειναι ενεργο (αλλα passive radiator) οποτε ακομα πιο "μικρος" ηχος απο το Marten.
Αν θες να αλλαξεις δες κατι σε full range τουλαχιστον εφαμιλο του Revel.
Παναγιώτης