Για μεγαλύτερη διαβάθμιση στο volume control του προ, υπάρχουν to οι εξής εναλλακτικές:
1. Μείωση volume στο streamer, είναι αναλογικό.
2. Μείωση volume στο rockna wavedream, ψηφιακό
3. Αλλαγή στο gain mode του τελικού από fixed (28db) , input sensitivity 1.43v, σε variable (επισυνάπτονται φωτό) και μείωση του κατά 6db
4. Αλλαγή σύνδεσης προ - τελ απο xlr σε rca, επισυνάπτεται φωτό
Η λογική μου λέει το 3 ή το 4
Τι λέτε ?
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Gain chain
Gain chain
- Attachments
-
- IMG_20250304_141303.jpg (59.93 KiB) Viewed 540 times
-
- IMG_20250304_141227.jpg (57.91 KiB) Viewed 540 times
-
- IMG_20250304_142000.jpg (388.79 KiB) Viewed 540 times
Re: Gain chain
Variable σε -3 αλλά δεν κατάλαβα γιατί θες να το κάνεις. Υποθέτω πως όταν ακούς στο ελάχιστο είναι και πάλι αρκετά δυνατά ώστε να ενοχλεί τους τριγύρω?
Παναγιώτης
Και αναλογικό ποτ σε streamer δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει. Θα μπορούσε αν είχε ενσωματωμένο Dac αλλιώς δύσκολο
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Και αναλογικό ποτ σε streamer δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει. Θα μπορούσε αν είχε ενσωματωμένο Dac αλλιώς δύσκολο
Το eversolo a8 έχει αναλογικό vc
Dr Pan K wrote:Variable σε -3 αλλά δεν κατάλαβα γιατί θες να το κάνεις. Υποθέτω πως όταν ακούς στο ελάχιστο είναι και πάλι αρκετά δυνατά ώστε να ενοχλεί τους τριγύρω?
Για να μην αρπάζει αμέσως
Δλδ, τυχαία τα νούμερα, να μπορώ να πάω από τα 70 στα 80 db με δέκα ή και περισσότερα βήματα και ο ι με 2-38
Jim wrote:Dr Pan K wrote:Και αναλογικό ποτ σε streamer δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει. Θα μπορούσε αν είχε ενσωματωμένο Dac αλλιώς δύσκολο
Το eversolo a8 έχει αναλογικό vc
Οπότε όπως έγραφα αναλογικό έλεγχο στάθμης μπορεί να έχει μόνο στο αναλογικό domain δλδ αν έχει Dac και το Eversolo A8 έχει όντως Dac. To ποτενσιομετρο αυτό δεν θα αυξομειώνει την στάθμη του σήματος αν χρησιμοποιείς το A8 σαν streamer αλλά μόνο όταν το δουλεύεις με το ενσωματωμένο Dac.
*αν κάνεις την δοκιμή και η στάθμη αλλάξει όταν χρησιμοποιείς αποκλειστικά την λειτουργία του streamer τότε η αλλαγή θα είναι στο digital domain
Παναγιώτης
Σωστά
Άρα η ενδεδειγμένη λύση είναι
Volume στο eversolo και στο rockna στο μηδέν
Τελικός σε variable mode και μείον όσα db χρειάζεται για να αποκτήσει το vc του προ μεγαλύτερη ωφέλιμη διαδρομή
Τελικός σε variable mode και μείον όσα db χρειάζεται για να αποκτήσει το vc του προ μεγαλύτερη ωφέλιμη διαδρομή
Jim wrote:Σωστά
Πολυ σωστα. Ετσι εχεις μηδεν απώλεια σηματος
Παναγιώτης