Σχετικά πρόσφατα είχα περάσει από τον Κώστα και ακούσαμε και μερικά καλώδια USB.
Belkin Gold
Μωραΐτης USB (The Max)
Way Cables USB https://waycables.com/digital-audio-cables/
Mamalos USB δύο ειδών ασήμι και με χαλκό
((Stealth Audio T USB) δυστυχώς δεν το άκουσα αυτό)
Καλύτερο ήταν το Way, αλλά δυστυχώς πανάκριβο, του Μωραΐτη ήταν πλησίον και λίγο χειρότερο το Belkin Gold που έπαιξε πολύ καλά συγκρινόμενο με τα ακριβότερα.
Τα Mamalos δεν με ενθουσίασαν καθόλου νομίζω δεν είναι εμπορικά ακόμα αν κατάλαβα καλά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
ΚΑΛΩΔΙΟ USB
Re: ΚΑΛΩΔΙΟ USB
Belkin Gold, σταθερη αξια.
Οταν διαβαζω για αναβαθμισεις καλωδιων σκεφτομαι παντα πως πρωτα πρεπει να πηγαινουν τα μηχανηματα και να ακουμε με βιομηχανικα καλοφτιαγμενα καλωδια. Οταν πια εχουμε καταλήξει σε DAC πχ τοτε κοιταμε για καλωδια USB και παντα κατ αντιστοιχια τιμης με τις συσκευες μας.
Τον τυπο της Way Cables μου τον ειχαν συστησει σε εκθεση, σιγουρα εχει πιασει το νοημα όσον αφορα το marketing/ εμφανιση/ αμπελοφιλοσοφία. Στο ηχητικο κομματι νομιζω τα παει καλα.
Οταν διαβαζω για αναβαθμισεις καλωδιων σκεφτομαι παντα πως πρωτα πρεπει να πηγαινουν τα μηχανηματα και να ακουμε με βιομηχανικα καλοφτιαγμενα καλωδια. Οταν πια εχουμε καταλήξει σε DAC πχ τοτε κοιταμε για καλωδια USB και παντα κατ αντιστοιχια τιμης με τις συσκευες μας.
Τον τυπο της Way Cables μου τον ειχαν συστησει σε εκθεση, σιγουρα εχει πιασει το νοημα όσον αφορα το marketing/ εμφανιση/ αμπελοφιλοσοφία. Στο ηχητικο κομματι νομιζω τα παει καλα.
Παναγιώτης
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Το Libertas της Way Cables έπαιξε καλύτερα, τουλάχιστον στο δικό μου ταπεινό σύστημα απ' όλα τα άλλα.
Αυτό το καλώδιο έχει κάτι που σε σαγηνεύει, σε κάνει να χάνεσαι στη μουσική απόλαυση.
Σε σύγκριση με το Stealth που είχα ακούσει παλαιότερα έχει μουσικότητα και αρμονικό πλούτο ενώ το Stealth έχει πιο μόνιτορ χαρακτήρα που σε μένα δεν ταίριαξε.
Του Μωραΐτη το USB κάπου στη μέση και τέλος το Belkin Gold υπολειπόταν και στην σκηνική παρουσία και στη λεπτομέρεια.
Τα καλώδια του Μάμαλου ήταν κάποια αρχικές κατασκευές αλλά τα βρήκα πολύ κοντά στα ακριβά Libertas και Stealth, με εξαιρετική ανάλυση αλλά να χάνουν στο σώμα και την σκηνή.
Το Libertas της Way Cables έπαιξε καλύτερα, τουλάχιστον στο δικό μου ταπεινό σύστημα απ' όλα τα άλλα.
Αυτό το καλώδιο έχει κάτι που σε σαγηνεύει, σε κάνει να χάνεσαι στη μουσική απόλαυση.
Σε σύγκριση με το Stealth που είχα ακούσει παλαιότερα έχει μουσικότητα και αρμονικό πλούτο ενώ το Stealth έχει πιο μόνιτορ χαρακτήρα που σε μένα δεν ταίριαξε.
Του Μωραΐτη το USB κάπου στη μέση και τέλος το Belkin Gold υπολειπόταν και στην σκηνική παρουσία και στη λεπτομέρεια.
Τα καλώδια του Μάμαλου ήταν κάποια αρχικές κατασκευές αλλά τα βρήκα πολύ κοντά στα ακριβά Libertas και Stealth, με εξαιρετική ανάλυση αλλά να χάνουν στο σώμα και την σκηνή.
Κώστας
- andreasecon
τα καλώδια της Way Cables παίζουν πάρα πολύ καλά ! και ο Nune είναι καταπληκτικό παιδί (εχω ακουσει lan, usb, power και speaker cables και βέβαια έχω ουκ ολίγα...)
Ξεχάσατε να πείτε ότι είναι και κεντημένα σταυροβελονιά και ταιριάζουν καλά και με τα Ελληνικά σπίτια.
Χρήστος
- andreasecon
Αυτή ειναι η γνώμη μου για τα καλώδια της way και ως γνωστόν προσωπικά I put my money where i Put my mouth , ως εκ τούτου αδιαφορώ για τις ειρωνίες και τις γνώμες ανθρώπων που δε τα έχουν ακούσει
Χιούμορ εκανα, αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις πιο πάνω έγραψα ότι έπαιξε καλύτερα από όλα.
Μην τσιτώνεις σε παρακαλώ δεν υπάρχει λόγος
Μην τσιτώνεις σε παρακαλώ δεν υπάρχει λόγος
Χρήστος
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”