Τα έχουμε ξαναπεί, έχουμε αναρωτηθεί τι είναι "φυσικότητα", έχουμε κοιτάξει την φυσική πίσω από την κατασκευή καλωδίων, έχουμε κάνει άπειρες ακροάσεις μεταξύ μας και σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Γιαυτό και έχω θέμα με το ποστ πιο πάνω του Γιώργου, το οποίο είναι στα πλαίσια της χαιντάδικης ανοησίας παραθέτοντας και τιμές.
Όπως είπες και το έχω πει και εγώ, ο καθένας να απολαύσει αυτά τα οποία έχει και του αρέσουνε, μεγαλοστομίες που δυστυχώς γράφονται εδώ (βλ. για τα streamer πριν λίγο) δεν με απασχολούν καθόλου προσωπικά και αν είναι βλακείες ρίχνω ένα χαμόγελο και το προσπερνώ.
Σαν διαχειριστής όμως δεν μπορώ να το αφήνω ασχολίαστο.
Συστηματάρες και τιμές με αφήνουν αδιάφορο σαν εργαλείο ενίσχυσης της άποψης ότι μία μάρκα είναι καλύτερη και ανώτερη από μια άλλη.
Το μόνο που με ενδιαφέρει και κανονικά όλους μας είναι οι σχετικές συγκρίσεις με προιόντα που είχε ο καθένας στο σ΄υστημα του. Αν αυτό δεν γίνει με σχετική προσοχή και λεπτομέρεια τα ποστ που προτείνουν προϊόντα είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΑ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Καλώδια ηχείων
Re: Καλώδια ηχείων
Ειρήνη υμίν παιδιά, εγώ κατάλαβα από την απάντηση που μου έδωσε ο Γιώργος ότι έχει ακούσει όλα αυτά τα καλώδια και μετέφερε τη γνώμη του. Τώρα, το πώς αξιολογεί κανένας το ηχητικό αποτέλεσμα έχει προφανώς να κάνει με το σύστημα αλλά και τα αυτιά & το κριτήριο του καθενός. Τα καλά νέα είναι πως στην παρέα μέσες-άκρες τα γνωρίζουμε αυτά τα πράγματα για τον καθένα μας, και επομένως μπορούμε να αντισταθμίζουμε κάθε τι λεγόμενο. Από την άλλη μεριά, για όσους μας διαβάζουν αλλά δε μας γνωρίζουν, η ιστορία έχει δείξει πως τα σπίτια μας συνήθως είναι ανοιχτά για ακροάσεις, ειδικά αν αυτό αποτελεί αφορμή και για ποτομασαμπούκα με συνοδευτικά εδέσματα! 

Άγγελος
Εγώ είχα καλωδια ηχείων Black Cat. Μου τα είχε δώσει ο Chris μαζί με κάποια αντίστοιχα interconnect.
Επίσης ο Geopolitis μου είχε φέρει ένα σετ Argento. Είχα δοκιμάσει και μερικά ακόμα πιο ακριβα πλήρη σετ (όπως το κορυφαίο της Ansuz, Skogrand) και οι εντυπώσεις δεν ήταν αντίστοιχες της λιανικής. De gustibus... είναι πιο πολύ θέμα ματσαρισματος και προτιμησεων
Επίσης ο Geopolitis μου είχε φέρει ένα σετ Argento. Είχα δοκιμάσει και μερικά ακόμα πιο ακριβα πλήρη σετ (όπως το κορυφαίο της Ansuz, Skogrand) και οι εντυπώσεις δεν ήταν αντίστοιχες της λιανικής. De gustibus... είναι πιο πολύ θέμα ματσαρισματος και προτιμησεων
Παναγιώτης
Τα μτχ tellurium δεν τα πρόλαβα
Αν δεν μου κάνει ο αντιπρόσωπος
κάποια εξαιρετική τιμή
Γυρνάω πάλι στην αρχή
2*4m και θα δω μήπως οριακά φτάνουν τα 3.5m
Supra sword excalibur
Κάποιο signal project.
Αν δεν μου κάνει ο αντιπρόσωπος
κάποια εξαιρετική τιμή
Γυρνάω πάλι στην αρχή
2*4m και θα δω μήπως οριακά φτάνουν τα 3.5m
Supra sword excalibur
Κάποιο signal project.
Φυσικά μπορώ να δοκιμάσω τα mogami 3104
Ήρθαν
Σοβαρή κατασκευή
Ηχητικά θα δείξει αν ανταποκρίνονται στην αξία
των 400€ περίπου το μέτρο, και δυστυχώς θέλω
πολλά μέτρα [2Χ4]
Πάντως όπου κοίταξα λένε τα καλύτερα
https://chameleon-audio.com/tellurium-q ... ker-cable/
![dance [dance]](./images/smilies/dance.gif)
Σοβαρή κατασκευή
![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
Ηχητικά θα δείξει αν ανταποκρίνονται στην αξία
των 400€ περίπου το μέτρο, και δυστυχώς θέλω
πολλά μέτρα [2Χ4]
Πάντως όπου κοίταξα λένε τα καλύτερα
https://chameleon-audio.com/tellurium-q ... ker-cable/
- Attachments
-
- IMG_20250109_125756.jpg (781.86 KiB) Viewed 512 times
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”