Αυτή τη στιγμή το σύστημα έχει :
Signal project hydra από τον τοίχο στο φίλτρο
super athena
Από εκεί φεύγουν
analysis plus oval 2 @ wattgate για τον τελικό
analysis plus oval 2 @ furutech για τον προ
mamalos electron 22 για το ρόκνα
Και για όλα τα υπόλοιπα το supra 40th aniv το μαύρο
Υπάρχει πρόταση που με λογικό κόστος να πάρω αισθητή αναβάθμιση σε κάποια σύνδεση ?
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Καλώδια ρεύματος
Re: Καλώδια ρεύματος
Jim wrote:Αυτή τη στιγμή το σύστημα έχει :
Signal project hydra από τον τοίχο στο φίλτρο
super athena
Από εκεί φεύγουν
analysis plus oval 2 @ wattgate για τον τελικό
analysis plus oval 2 @ furutech για τον προ
mamalos electron 22 για το ρόκνα
Και για όλα τα υπόλοιπα το supra 40th aniv το μαύρο
Υπάρχει πρόταση που με λογικό κόστος να πάρω αισθητή αναβάθμιση σε κάποια σύνδεση ?
Kαλησπερα
Φυσικα και ευκολα
Βαζεις ενα νεοτεκ 3200 στον τοιχο και περνας το χυδρα στο Ροκνα
Τόσο καλύτερο ;
Και το hydra ούτε καν στον τελικό ;
Jim wrote:Τόσο καλύτερο ;
Αργοτερα 2 καλυτερα καλωδια για προ τελικο
Άλλη πρόταση λιγότερο αιρετική ?
Που έχει μεγαλύτερο impact ένα καλώδιο
Από τον τοίχο στο φίλτρο
Ή από το φίλτρο στο μηχάνημα ?
Που έχει μεγαλύτερο impact ένα καλώδιο
Από τον τοίχο στο φίλτρο
Ή από το φίλτρο στο μηχάνημα ?
Εγώ από τον τοίχο στο βασικό μου πολυμπριζο έχω ένα Signal Projects Atlantis (αν θυμάμαι καλά δλδ) με μεγάλο καρέ στους αγωγούς και πάντα αν θυμάμαι καλά IEC 20A.
Τα δύο καλά μου καλώδια ρεύματος (Signal Projects Golden Sequence) τα έχω στις δύο συσκευές που ακούνε περισσότερο.
Τις τροφοδοσίες των εξόδου τις έχω απευθείας στον τοίχο χωρίς πολυμπριζο. Εκεί θέλει πάλι χοντρό καρέ.
Τα δύο καλά μου καλώδια ρεύματος (Signal Projects Golden Sequence) τα έχω στις δύο συσκευές που ακούνε περισσότερο.
Τις τροφοδοσίες των εξόδου τις έχω απευθείας στον τοίχο χωρίς πολυμπριζο. Εκεί θέλει πάλι χοντρό καρέ.
Παναγιώτης
Αν ήμουν ικανοποιημένος από το καλώδιο ρεύματος ως τον τοίχο,η πρώτη μου επιλογή θα ήταν ένα ακριβώς ίδιο(μοντέλο,μήκος,βύσματα)ως τον τελικό ενισχυτή.Οχι όμως σε φιλτραρισμένη πρίζα.
Θα κάνω δοκιμές
Η λογική μου πάντως λέει ότι το καλύτερο πρέπει να μπει ανάμεσα σε φίλτρο και προενισχυτη
Η λογική μου πάντως λέει ότι το καλύτερο πρέπει να μπει ανάμεσα σε φίλτρο και προενισχυτη
Εγώ πάλι, από τον πίνακα (ξεχωριστός για το σύστημα με γείωση αποκλειστικά δική του στον κήπο) έρχομαι στο DCblocker με 4μ. καλώδιο GIGAWAT LC-Y 3X4 και με ένα RAMM Amadeus 5 mkII στο Super Athena.
Οι τέσσερεις βασικές συσκευές (Pre, DAC, Active Speakers) τροφοδοτούνται όλες με τα νέα καλώδια του Κώστα Μάμαλου τεχνολογίας femto.
Ίσως κάποια στιγμή αλλάξω και τα δύο καλώδια των γραμμικών τροφοδοτικών, αν και δεν το βλέπω εντελώς απαραίτητο.
Οι τέσσερεις βασικές συσκευές (Pre, DAC, Active Speakers) τροφοδοτούνται όλες με τα νέα καλώδια του Κώστα Μάμαλου τεχνολογίας femto.
Ίσως κάποια στιγμή αλλάξω και τα δύο καλώδια των γραμμικών τροφοδοτικών, αν και δεν το βλέπω εντελώς απαραίτητο.
Κώστας
Τι εστι καλωδια femto? Στα laser και τα ρολογια πχ ειναι το femtosecond, ενα κλασμα δευτερολεπτου. Στα καλωδια? Οπως λεμε platinum και diamond χωρις ομως να εχουν μεσα ουτε πλατινα ουτε διαμαντια?
Παναγιώτης
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”