Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Salas L- Adapter power supply
Re: Salas L- Adapter power supply
Εβαλα και την παραγγελια υλικων με καποια εξτρα. Το κοστος φυσικα εχει φουσκωσει και αλλο αλλα αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα. Με αγχωνει που ζω στην επαρχια και δεν μπορω να πεταχτω στα μαγαζια της Αθηνας αν χρειαστω το παραμικρο. Εδω δεν υπαρχει ουτε μονωτικο για TO-220. Θελω να πιστευω οτι τα σκεφτηκα ολα
Παναγιώτης
Έχουμε αγώνα δρόμου ανάμεσα σε FedEx, USPS και UPS...
Οι μετασχηματιστες θα ειναι και αυτοί εδώ μεχρι το τελος της εβδομάδας (τάδε έφη Γιατρας) Θα λείπει μόνο ένα ac inlet με φίλτρο που το έκανε μαντάρα ο Mouser αλλά θα έρθει και αυτο λίγες ημέρες μετά.
Οι μετασχηματιστες θα ειναι και αυτοί εδώ μεχρι το τελος της εβδομάδας (τάδε έφη Γιατρας) Θα λείπει μόνο ένα ac inlet με φίλτρο που το έκανε μαντάρα ο Mouser αλλά θα έρθει και αυτο λίγες ημέρες μετά.
Παναγιώτης
Ο Mouser πηρε την πρωτη και την τριτη θεση*, ο Γαλλος ηρθε δευτερος. Πλακετες και μετασχηματιστες ακομα δεν εχω παραλαβει αλλα ισως Δευτερα και τα 2.
* Ο Mouser εκανε μια @@ρια, μου εστειλε την παραγγελια χωρις το φιλτρο εισοδου. Μετα απο αρκετα e-mail μου εστειλαν και ενα εναλλακτικο φιλτρο (TDK Epcos, δειχνει πολυ καλο) το οποιο εφτασε σε χρονο μηδεν.
* Ο Mouser εκανε μια @@ρια, μου εστειλε την παραγγελια χωρις το φιλτρο εισοδου. Μετα απο αρκετα e-mail μου εστειλαν και ενα εναλλακτικο φιλτρο (TDK Epcos, δειχνει πολυ καλο) το οποιο εφτασε σε χρονο μηδεν.
Παναγιώτης
Οποτε οι πλακετες οπου να'ναι θα εμφανιστουν αλλα το κοστος τους απο Αμερικη ειναι γελοιο.
Subtotal €34.82
VAT (24%) €8.36
Shipping €20.16
Total €63.34
Και τα ΕΛΤΑ με ενημερωσαν για δασμους €15.56, οποτε το συνολο βγαινει πρακτικα στα 80 ευρω. Ελεος
Subtotal €34.82
VAT (24%) €8.36
Shipping €20.16
Total €63.34
Και τα ΕΛΤΑ με ενημερωσαν για δασμους €15.56, οποτε το συνολο βγαινει πρακτικα στα 80 ευρω. Ελεος
Παναγιώτης
- Στέλιος Π.
Εφοσον εχεις ηδη πληρωσει VAT δε νομιζω οτι θα υπαρχει δασμος εξτρα.
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
Στέλιος Π. wrote:Εφοσον εχεις ηδη πληρωσει VAT δε νομιζω οτι θα υπαρχει δασμος εξτρα.
Ναι ναι.. τα πλήρωσα ήδη...
Παναγιώτης
Οποτε τα τροφοδοτικά ειναι εχεδον έτοιμα.
Πέραν κάποιων μικρών καθυστερησεων στα υλικά προέκυψε ένα θέμα με το σχέδιο μου καθώς το μεγάλο τρανζίστορ δεν είναι τοποθετημένο στην πλακέτα "προσωπο" σε σχέση με τις ανορθωτριες.
Και υπάρχει μια δίοδος στην πιο ακατάλληλη θέση..
Φυσικά με τις ψυκτρες για pcb που ο Σάλας έχει κάνει το σχέδιο τα παραπάνω δεν αποτελούν πρόβλημα και η πιο εύκολη λύση θα ήταν να παραγγείλω μερικές ψυκτρες ΤΟ 220 και να ξεμπερδέψω αλλά είπα να κρατήσω τα θηριακια που εχω ήδη παραλάβει και να αλλάξω τοποθέτηση του κυκλώματος.
Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ντιζες Μ3, τις ψυκτρες τις ένωσα με αλουμίνιο και το όλο κυκλωμα θα το βάλω να κρέμεται σαν νυχτερίδα...
Πέραν κάποιων μικρών καθυστερησεων στα υλικά προέκυψε ένα θέμα με το σχέδιο μου καθώς το μεγάλο τρανζίστορ δεν είναι τοποθετημένο στην πλακέτα "προσωπο" σε σχέση με τις ανορθωτριες.
Και υπάρχει μια δίοδος στην πιο ακατάλληλη θέση..
Φυσικά με τις ψυκτρες για pcb που ο Σάλας έχει κάνει το σχέδιο τα παραπάνω δεν αποτελούν πρόβλημα και η πιο εύκολη λύση θα ήταν να παραγγείλω μερικές ψυκτρες ΤΟ 220 και να ξεμπερδέψω αλλά είπα να κρατήσω τα θηριακια που εχω ήδη παραλάβει και να αλλάξω τοποθέτηση του κυκλώματος.
Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ντιζες Μ3, τις ψυκτρες τις ένωσα με αλουμίνιο και το όλο κυκλωμα θα το βάλω να κρέμεται σαν νυχτερίδα...
Παναγιώτης
Έκανα και μια πατέντα γιατί το κολαουζο μου (εξαιρετικής ποιότητας από ΕΣΣΔ) δεν το έπιανε η μανελα του αλλά ευτυχώς θυμήθηκα πως εχω ένα τσοκ για ορολογοποιους και σώθηκα. Εδώ στο νησι κολαουζο για Μ3 απλά δεν υπάρχει... Ούτε καν βίδες Μ3 με allen.. έκοψα μια ντιζα που βρήκα (σε μαγαζί που δεν ήξεραν ότι την ειχαν)
Όπως και να εχει είμαι κοντά στο τέλος (αν δεν μου έχει ξεφύγει τπτ)
Όπως και να εχει είμαι κοντά στο τέλος (αν δεν μου έχει ξεφύγει τπτ)
Παναγιώτης
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”