Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Xangsane M6 power cable
Xangsane M6 power cable
Παρέλαβα 3 μέτρα από το κορυφαίο σε διατομή καλωδιο της Xangsane, το Μ6, με καρε 3 x6mm2.
Το καλωδιο εχει κατευθηντικοτητα αν κρίνω από τα βελάκια επάνω στο ιδιαίτερα χοντρό καλυμα του και αναφέρει οτι ειναι κατασκευασμενο από high purity oxygen free copper. Σε τόσο χοντρά καρέ συνήθως βάζουν 4Ν (99.99% καθαρότητα χαλκού)
Παναγιώτης
Re: Xangsane M6 power cable
Οπως φαίνεται στην φωτογραφία ο καθε αγωγός εχει τριπλή μόνωση ενώ υπάρχουν και τρεις αποστάτες.
Schuko και IEC 20A επίσης από την Xangsane, δείχνουν καλοφτιαγμενα και στιβαρά. Η κινεζική εταιρία παράγει μόνο ενα τύπο IEC 20A γιατι η ζήτηση προφανώς δεν είναι μεγαλη.
Schuko και IEC 20A επίσης από την Xangsane, δείχνουν καλοφτιαγμενα και στιβαρά. Η κινεζική εταιρία παράγει μόνο ενα τύπο IEC 20A γιατι η ζήτηση προφανώς δεν είναι μεγαλη.
Παναγιώτης
Τα βύσματα θα μπορούσαν να έχουν καλύτερες βίδες.
Από την μεριά του Schuko συνδέθηκε η θωράκιση στην γείωση. Ειναι έτοιμα..
Copper foil κάτω από το διχτυ θωρακισης.
Από την μεριά του Schuko συνδέθηκε η θωράκιση στην γείωση. Ειναι έτοιμα..
Copper foil κάτω από το διχτυ θωρακισης.
Παναγιώτης
Ωραία μεγειά!!
Τι αποτέλεσμα είχαν στον ASR?
Περιμένω να μου πεις αν είναι να πάρω κιεγώ![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Τι αποτέλεσμα είχαν στον ASR?
Περιμένω να μου πεις αν είναι να πάρω κιεγώ
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Λοιπόν, εχθές το βραδυ τα άκουσα για μερικές ώρες. Υπενθυμίζω οτι δεν πολυπιστευω σε στρώσιμο καλωδιων.
Τα M6 ειναι σιγουρα σωστά καλώδια και σε απαιτητικές εφαρμογές (τελικοί και μεγάλοι ολοκληρωμενοι) πάνε πολυ καλα.
Σαν πρώτη ακροαση πήρα αυτά που περίμενα. Σωστή τονικότητα, μεγαλη σκηνή, λεπτομέρεια. Θα έλεγα πως ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τα ASR - Olflex 7x1.5mm2.
Απόψε θα ακούσω παλι με ησυχία.
Τα M6 ειναι σιγουρα σωστά καλώδια και σε απαιτητικές εφαρμογές (τελικοί και μεγάλοι ολοκληρωμενοι) πάνε πολυ καλα.
Σαν πρώτη ακροαση πήρα αυτά που περίμενα. Σωστή τονικότητα, μεγαλη σκηνή, λεπτομέρεια. Θα έλεγα πως ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τα ASR - Olflex 7x1.5mm2.
Απόψε θα ακούσω παλι με ησυχία.
Παναγιώτης
Δευτερη ημερα ακροασεων με τα Xangsane Μ6 επανω στα τροφοδοτικα των σταδιων εξοδου του ASR και τα πραγματα κύλισαν αδιαφορα, δεν αλλαξε κατι σε σχεση με τις πρωτες εντυπωσεις. Θα τα κρατησω στην θεση των εργοστασιακων καθως εχω την εντυπωση πως παιζουν λιγο καλυτερα.
Θελω να δοκιμασω και καποιους συνδυασμους με interconnect αλλα πιο μετα, οταν ειμαι βεβαιος οτι δεν αλλαζει κατι στον ηχο τους.
Ηθελα να πω πως δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με την ιδιοκατασκευη αυτων των καλωδιων ρευματος. Ειναι χοντρα, σχετικα δύσκαμπτα και υπαρχουν ετοιμα σε λογικη τιμη. Τα ετοιμα ειναι τερματισμενα μονο με τα κλασσικα IEC 15, ο λογος που εγω καθισα και τα εφτιαξα ειναι πως ο ASR τραβαει με 20Α.
Θελω να δοκιμασω και καποιους συνδυασμους με interconnect αλλα πιο μετα, οταν ειμαι βεβαιος οτι δεν αλλαζει κατι στον ηχο τους.
Ηθελα να πω πως δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με την ιδιοκατασκευη αυτων των καλωδιων ρευματος. Ειναι χοντρα, σχετικα δύσκαμπτα και υπαρχουν ετοιμα σε λογικη τιμη. Τα ετοιμα ειναι τερματισμενα μονο με τα κλασσικα IEC 15, ο λογος που εγω καθισα και τα εφτιαξα ειναι πως ο ASR τραβαει με 20Α.
Παναγιώτης
Προσωπικά έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικά καλώδια με καρέ 3 x6mm2 και η δική μου εμπειρία δεν είναι θετική.
Στην αρχή ο ήχος μπορεί να σε εντυπωσιάσει αλλά μετά από λίγο καταλαβαίνεις ότι είναι αφύσικα ογκώδης, βαρύς και σχετικά πιο αργός.
Για μεγάλες συσκευές δε θα πήγαινα σε καρέ μεγαλύτερο από 3 x4mm2 που θεωρώ ότι είναι υπέρ-αρκετό. Για νορμάλ συσκευές όχι πάνω από 3 x2.5mm2.
Επαναλαμβάνω τα παραπάνω είναι προσωπικές εμπειρίες και εκτιμήσεις.
Στην αρχή ο ήχος μπορεί να σε εντυπωσιάσει αλλά μετά από λίγο καταλαβαίνεις ότι είναι αφύσικα ογκώδης, βαρύς και σχετικά πιο αργός.
Για μεγάλες συσκευές δε θα πήγαινα σε καρέ μεγαλύτερο από 3 x4mm2 που θεωρώ ότι είναι υπέρ-αρκετό. Για νορμάλ συσκευές όχι πάνω από 3 x2.5mm2.
MILES wrote:Προσωπικά έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικά καλώδια με καρέ 3 x6mm2 και η δική μου εμπειρία δεν είναι θετική.
Θα συμφωνήσω, γενικα δεν θεωρω οτι το χοντρο καρε ειναι πανάκεια.
Πιο πανω εγραψα οτι τα καλωδια αυτα εχουν νοημα για μεγαλους τελικους. Εκει ισως να προσφερουν κατι ουσιαστικο.
Παναγιώτης
Τα καλωδια μου αρέσουν (πολυ) και θα μείνουν επανω στα τροφοδοτικά εξοδου του ASR επ αόριστο. Δεν εχω χασει τπτ σε ταχύτητα αλλα υπαρχει βελτίωση σε λεπτομέρεια και αυτο κανει και την χωροθέτηση καλύτερη. Πολύ ικανοποιημένος..
Βαριέμαι όμως να βγάλω τα 20Α IEC και να τα τουμπαρω με 15Α για να τα δοκιμάσω σε άλλες συσκευές.
Βαριέμαι όμως να βγάλω τα 20Α IEC και να τα τουμπαρω με 15Α για να τα δοκιμάσω σε άλλες συσκευές.
Παναγιώτης
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”