Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Διαχείρηση νημάτων

User avatar
apostolou
Posts: 50
Joined: Sat Jan 15, 2022 2:36 pm

Διαχείρηση νημάτων

Unread post #1 by apostolou » Mon Sep 26, 2022 12:07 am

Με αφορμή την τροπή που πήρε ένα νήμα πρόσφατα, νιώθω ότι χρειάζεται ένα επιπλέον βήμα από τη διαχείρηση.

Όταν κάποιος ποστάρει ένα σύστημα, δέχεται αυτόματα και την όποια κριτική (θετική ή αρνητική, του αρέσει δεν του αρέσει) εφόσον φυσικά τα γραφόμενα είναι σύννομα με τον κανονισμό λειτουργίας του forum.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του συστήματος νιώθει πως δέχεται άδικη κριτική για τον τρόπο που ξοδεύει τα χρήματά του και δηλώνει πως δεν δέχεται επιπλέον κριτική.

Η διαχειριστική ομάδα ανακοινώνει πως θα πρέπει να σταματήσει η συζήτηση για το σύστημα του ιδιοκτήτη.

Δεν θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση να κλειδώσει και το νήμα;

Όταν ένα νήμα είναι ανοιχτό, σημαίνει πως είναι ανοιχτό για συζήτηση. Όταν η διαχειριστική ομάδα λέει να σταματήσει η συζήτηση, ποιο είναι το νόημα να παραμένει το νήμα ανοιχτό;
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7686
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: Διαχείρηση νημάτων

Unread post #2 by Dr Pan K » Mon Sep 26, 2022 8:40 am

To εκαστοτε νημα παραμενει ανοιχτο ακομα και αν ειναι off topic καποια σχόλια. Στο νημα που αναφερεσε τα σχολια δεν ειναι καν off topic καθως αφορουν ιδεες για την βελτιωση του συγκεκριμένου συστηματος το οποιο θα επρεπε να χαροποιει τον κατοχο του συστηματος. Ειναι αυτο που λεμε food for thought, αυτο που ελεγαν οι παλιοι στραβος ο γυαλος ή στραβα αρμενίζουμε? Παρολαυτα η διαχειριστικη ομαδα σεβεται τα αιτηματα των μελών και καλο θα ηταν να γυρισουμε σελιδα. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει πως βελτιωνουμε ενα συστημα στην ουσια και οχι στα σημεια απλα ανοιγει ενα αλλο νημα.

Οπως και να εχει εχαρισοτυμε για τις προτασεις.
Παναγιώτης

Return to “Γενική θεματολογία”Login · Register