Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

dCS vs Cameron

DomieMic65

dCS vs Cameron

Unread post #1 by DomieMic65 » Wed Jul 17, 2024 11:37 am

https://audiosciencereview.com/forum/in ... iew.55729/

Έχω δει το βίντεο του GS αλλά δεν διάβασα όλα τα σχόλια ούτε εκεί ούτε στο νήμα από το ASR. Όπως δείχνει όμως μάλλον η dCS έχει κάνει πατάτα με όλο αυτό το ζήτημα!
DomieMic65

Re: dCS vs Cameron

Unread post #2 by DomieMic65 » Wed Jul 17, 2024 11:48 am

Τελικά μάλλον τελείωσε το ζήτημα…
https://dcs.community/t/goldensound-hea ... pdate/6740
Δεν το είχα δει πριν την ανάρτηση του νήματος!
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #3 by Dr Pan K » Thu Jul 18, 2024 8:31 am

Δεν εχω διαβασει ολο το παρασκηνιο αλλα και να εκαναν μήνυση θα την εχαναν πανηγυρικά. Και οι δημοσιογραφοι παρακαλανε για τετοιου ειδους ευκαιριες, τους κανουν γνωστους σε ενα βραδυ χωρις να εχουν τπτ να χασουν.
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Unread post #4 by Chris1967 » Fri Jul 19, 2024 11:01 am

Παρακολουθώ την εξέλιξη από την αρχή της.

Πρώτον η dcs φέρθηκε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, μάλλον επειδή κάποιος απο τους υπευθύνους τα πήρε στο κρανίο χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα από αυτά που είπε ο Cameron, και χωρίς να σέβεται την άποψη που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε.

Δεύτερον ο Cameron αντέδρασε σωστά μεν αλλά λίγο χεσμένος δε, επειδή τον απείλησαν και με διαφυγόντα κέρδη και δεν τους έλουσε όπως έπρεπε.

Ο Πάνος έχει δίκιο εάν κάνανε/κάνουν κίνηση θα τα βρούνε μπροστά τους.

Μετά από αυτό εμένα μου μλένει μια πικρή γεύση για την dcs και δυστυχώς λίγο αρνητική προκατάληψη, δυστυχώς.
Χρήστος

Return to “Γενική θεματολογία”

Login · Register