Δεν μπορώ να πω ότι αναπολώ, αφού ουσιαστικά δεν έχω αλλάξει τίποτα σε εμπορικά μηχανήματα όλα αυτά τα χρόνια.
Ο πρώτος μου σοβαρός ενισχυτής ήταν και είναι ο Densen DM10.
Είναι ένα μηχάνημα που όποιος το έχει δεν πρόκειται να το αποχωριστεί ποτέ.
Μόνο 2000 κομμάτια έχουν κατασκευαστεί.
Με τα Vandersteen δεν ξέρω αν θα ταίριαζε .
Έχει ένας καλός μου φίλος ένα ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και ούτε αυτός έχει σκοπό ν' τα αλλάξει.
Μου έχει έρθει η ιδέα να τα δοκιμάσουμε με τον DM10 αλλά τα 17Kg του με φρενάρουν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Αναπολώ
- Στέλιος Περγιουδάκης
Re: Αναπολώ
- Attachments
-
- DSC_0681.JPG (840.63 KiB) Viewed 213 times
Densen με Vandersteen θα ηταν πολυ καλος συνδυασμος, αν και ισως να πηγαινα σε Εγγλεζικο ηχειο για αυτο το υποθετικο συστημα. Να την κανεις την δοκιμη Στελιο, τα ηχεια του μονοφθαλμου ειναι παρα πολυ καλα.
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Εγώ σκεφτόμουν ένα σύστημα, τον Densen του Στέλιου (DM10) η και ενα Symphonic line, με ένα ζευγάρι Harbeth 40 (όταν ακόμα κόστιζαν λογικά χρηματα) και ένα καλο phono stage εποχής (Vendetta ή ίσως το χρυσό της Gryphon) και μερικά απλά καλώδια. Ηχεία Castle ή ProAc θα μου εκαναν μια χαρα. Πικάπ ;
Ξώφαλτσα πέρασα από τα Castle, τα είχα ακούσει όταν ψώνισα τον πρώτο μου ever ενισχυτή από κανονικό κατάστημα ήχου ―έναν Cyrus III από τον Θείο, δίπλα από τη ΓΣΕΕ. Τα θυμάμαι με αγάπη, όμως τελικά κατέληξα σε ATC όταν μπήκα για τα καλά στο χόμπι.
Με χαρά βλέπω ότι ακόμα ζουν και βασιλεύουν! https://castle-hifi.co.uk
Άγγελος
Υπάρχουν άλλα έχουν εξαγοραστεί από Κινέζους. Δεν ξέρω πως παίζουν σήμερα. Όταν ήταν ακόμα Εγγλέζικα παρότι δεν γέμιζαν το μάτι έπαιζαν καλά, ακόμα και με λίγα λαμπάτα βατ
Παναγιώτης
Είχα κιεγώ έναν Cyrus Two, παρέα με τα Mission 700Le και Marantz CD 75 II
TDA1541A, 16 bit, 4 x oversampling
Πολύ μεστός και δυναμικός ήχος σε μικρό δωμάτιο
TDA1541A, 16 bit, 4 x oversampling
Πολύ μεστός και δυναμικός ήχος σε μικρό δωμάτιο
Χρήστος
To CD player εποχής ήταν αδιαμφισβητητα το Marantz 63 mkII KI. Ακόμα θυμάμαι ένα φίλο που το είχε αγοράσει και καμαρωνε, με το δίκιο του θα έλεγα.
Αυτό που ακόμα σήμερα θα αγόραζα για την pro αισθητική του και μόνο ήταν κάποιο Teac VRDS, είναι που δεν ακούω με CD αλλιώς το χτύπαγα επιτόπου.
Και έχω κάπου ένα αρκετά σοβαρό Pioneer αλλά τα 2 προαναφερθέντα ήταν σημεία αναφοράς. Εντωμεταξύ ο Στέλιος έχει ένα από τα καλύτερα ηχητικά CD που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με 1704, της Primare
Αυτό που ακόμα σήμερα θα αγόραζα για την pro αισθητική του και μόνο ήταν κάποιο Teac VRDS, είναι που δεν ακούω με CD αλλιώς το χτύπαγα επιτόπου.
Και έχω κάπου ένα αρκετά σοβαρό Pioneer αλλά τα 2 προαναφερθέντα ήταν σημεία αναφοράς. Εντωμεταξύ ο Στέλιος έχει ένα από τα καλύτερα ηχητικά CD που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με 1704, της Primare
Παναγιώτης
Return to “Γενική θεματολογία”