Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Audiophile Café

angpsi
Contributor

Re: Audiophile Café

Unread post #31 by angpsi » Mon Sep 30, 2024 6:08 pm

Διαβάζω από πρόσφατο ρεπορτάζ lifestyle το εξής:
Στην Κυψέλη, στον χώρο ενός παλιού ζαχαροπλαστείου, του Τέλειον, ο Κωνσταντίνος Πολατίδης (Street outdoors, Angie Discoteque) και ο Πέτρος Χυτήρης μαζί με τον Γιάννη Κοντογεωργάκη (Apollo Palm) και τον Θανάση Χατζόπουλο ετοιμάζουν το Τέλειον Hi-Fi bar που θα ποντάρει στον ήχο του –όπως και το προαναφερθέν Kennedy– και θα είναι ένα ποτάδικο που θα εμφανιστεί προς το τέλος του φθινοπώρου.

Το Τέλειον ήταν το ζαχαροπλαστείο των παιδικών μου αναμνήσεων, πάνω στην Πατησίων, ωστόσο τα τελευταία χρόνια της ζωής του (a long, long time ago) μεταφέρθηκε σε έναν μικρότερο χώρο στην οδό Ιθάκης, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Περίεργο σημείο για μπαρ, ωστόσο η ιστορία και η "hi-fi" υπόσχεση αγγίζουν χορδές εις πολλαπλούν! Ίδωμεν.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-30, 6.07.41 μμ.png
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-30, 6.07.41 μμ.png (1.31 MiB) Viewed 249 times
Άγγελος
Chris1967
Contributor

Unread post #32 by Chris1967 » Mon Sep 30, 2024 10:20 pm

Ενδιαφέρον αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με την ύπαρξη η όχι του Τέλειον Wine Bar Theatre

https://www.spot-place.com/%CE%B4%CE%B9 ... ar-theatre
Χρήστος
angpsi
Contributor

Unread post #33 by angpsi » Tue Oct 01, 2024 8:19 am

Η διεύθυνση και το λογότυπο είναι σωστά. Απ’ όσο βλέπω στο Google, αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει εδώ και πέντε χρόνια. Ωστόσο δεν καταλαβαίνω σε ποιον χώρο υπήρχε. Το ισόγειο του ζαχαροπλαστείου, όσες φορές κι αν έχω περάσει και κοίταξα μέσα από τη βιτρίνα του, μου φαινόταν ίδιο και απαράλλαχτο όπως δείχνει στη φωτογραφία. Αν ξαναπεράσω, θα τσεκάρω μήπως υπάρχει κάποιο υπόγειο.
https://maps.app.goo.gl/QiQ9EXC2u2RWEvY ... eview.copy
Άγγελος
angpsi
Contributor

Unread post #34 by angpsi » Wed Oct 02, 2024 11:45 am

Σημερινές πρωινές φωτογραφίες, δεν μπορώ να πω με ασφάλεια αν γίνονται έργα/προετοιμασίες ή βλέπω κατάλοιπα από την προγενέστερη κατάσταση.

IMG_4017.jpeg
IMG_4017.jpeg (1.11 MiB) Viewed 183 times

IMG_4018.jpeg
IMG_4018.jpeg (1.08 MiB) Viewed 183 times
Άγγελος

Return to “Γενική θεματολογία”

Login · Register