Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Ηχητικη νιρβανα

dapost
Posts: 460
Joined: Fri May 06, 2016 12:50 pm
Location: Athens

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #81 by dapost » Thu May 16, 2019 6:34 pm

Ο οποιος Ben Lilly απο οτι ειδα σε φωτο στο νετ ηταν στο Μοναχο. Αλλα καποιοι κύριοι ονοματα δε λεμε δε φροντιζουν για τους φιλους τους.
Δημήτρης
User avatar
angpsi
Contributor
Posts: 1727
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:18 pm
Location: Athens

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #82 by angpsi » Thu May 16, 2019 6:36 pm

dapost wrote:Ρε συ Αγγελε, βαλτος εισαι; χθες χαζευα αυτην την αγγελία. Ειναι ακριβο ομως.

Τωρα σχετικά με το συστημα του Γιωργου που ειχα τη χαρα και εγω να το απολαυσω για λιγο, εχω ξεκαθαρη πρόταση αναβάθμισης: τα νεα tweeters!

Λοιπον, επικοινωνησα με Σλοβενο και μου ειπε πως κανονισε την αναβαθμιση των ηχειων του, που εγινε απο τον Ben Lilly στη Λιουμπλιάνα. Τον εφεραν 3-4 κατοχοι για δυο μερες και εκτος του κοστους υλικων του πληρωσαν την αμοιβη του και μεταφορικά και διαμονή. Αντε να οργανωθούμε!

Άσε, κι εγώ το είχα υπ' όψη μου γιατί όλο και λιγούριαζα ένα ποιοτικό sub για τα 20άρια μου (όχι ότι πρόκειται να έχω τα λεφτά σε κανένα κοντινό μέλλον, αλλά το window-shopping είναι τζάμπα!).

Όσο για τα tweeter, απ' όσο γνωρίζω θέλουν και νέο cross, έτσι δεν είναι; Εντέλει πόσο βγήκε το κόστος στους Σλοβένους;
Άγγελος
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7871
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #83 by Dr Pan K » Thu May 16, 2019 8:26 pm

dapost wrote:Ο οποιος Ben Lilly απο οτι ειδα σε φωτο στο νετ ηταν στο Μοναχο. Αλλα καποιοι κύριοι ονοματα δε λεμε δε φροντιζουν για τους φιλους τους.


O Ben ειναι καθε χρονο στο Μοναχο, εχουμε μιλησει μερικες φορες αλλα αν θες την γνωμη μου πιο ευκολα θα βγαλεις ακρη με τον Θεμη παρα με τον Ben.
Παναγιώτης
User avatar
Chris1967
Contributor
Posts: 1494
Joined: Tue Mar 29, 2016 11:07 am

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #84 by Chris1967 » Fri May 17, 2019 8:33 pm

Το σύστημα του Γιώργου δεν έχει πια να ζηλέψει από κανένα χαιεντάδικο σύστημα, ούτε σκηνή, ούτε ανάλυση, ούτε διαχωρισμό, ούτε ταχύτητα, ούτε αέρα.

Είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, και σίγουρα καλύτερο από ποτέ.

Κατά την προσωπική μου άποψη θα άγγιζε την τελειότητα αν μπορούσε να κατέβει το χαμηλό λίγο χαμηλότερα (αλλά μάλλον αδύνατο με τα υπάρχοντα ηχεία και το δωμάτιο λόγω μεγέθους) και αν ήταν ένα κλικ πιο "γεμάτο" κάτι που κατάλαβα αμέσως σε σχέση με την τελευταία ακρόαση που έκανα.

Αυτό μπορεί να οφείλεται κυρίως στην περιποίηση του χώρου, και λιγότερο στην προσθήκη του Singxer/τροφοδοσίας Lemon.

Μπράβο Γιώργο για το αποτέλεσμα, σημαντικές και ουσιαστικές οι αναβαθμίσεις, να το χαίρεσαι με υγεία φίλε μου!! [beer] [wavegreen]

ΥΓ. πραγματικά αναρωτιέμαι κι εγώ τι άλλες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να γίνουν για να βελτιώσουν ένα σύστημα που έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο.
Χρήστος
BLUES
Posts: 267
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:12 pm

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #85 by BLUES » Sat May 18, 2019 8:53 am

angpsi wrote:Λοιπόν, εν μέσω Μονάχου και λοιπών εξελίξεων, μαζί με τον Chris 1967 είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τον πάντα φιλόξενο χώρο του Γιώργου και ν' ακούσουμε το σύστημά του μετά από τις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις που έχει περιγράψει παραπάνω. Προοιωνίζω τις εντυπώσεις μου λέγοντας ότι τόσο ο Χρήστος όσο κι εγώ στο τέλος παρακαλούσαμε τον Γιώργο να μείνουμε μέσα και να παραγγείλουμε ώστε να συνεχίσουμε την ακρόαση, αλλά ο καλός οικοδεσπότης είχε καρφωθεί στην ιδέα να βγούμε σε κοντινό μεζεδοπωλείο. Το ομολογουμένως εξαιρετικό φαγητό μας δοκίμασε μεσοβδομαδιάδικα (κρατούσαμε τα στομάχια μας όταν τελειώσαμε μέχρι και το επόμενο πρωί), ωστόσο εκείνο που έμεινε από την βραδιά ήταν η εξαιρετική πλέον ακουστική εντύπωση από το σύστημα του οικοδεσπότη.

Ως προς τα της ακρόασης, για μένα είχε πελώρια διαφορά προς το καλύτερο από την τελευταία φορά που το άκουσα. Σημειωτέον ότι εγώ είχα μείνει με το Rockna να έχει μόλις αναβαθιστεί σε Signature, και το Aurender και εκτελεί χρέη streamer. Προφανώς το σύστημα έχει βελτιωθεί σε περισσότερα των 2-3 σημείων, συν το ανανεωμένο/ξαναμετρημένο στησιμο των ηχείων συδυαστικά με τις νέες μπασοπαγίδες στους τοίχους, επομένως είναι σαν να το άκουγα από την αρχή.

Η πρώτη εντύπωση ήταν άμεση, νομίζω τόσο για μένα όσο και για τον Χρήστο: το σύστημα αποδίδει μια εξαιρετικά συμπαγή εικόνα, με ένα ακριβέστατο και σταθερότατο στήσιμο των οργάνων και των φωνών στον χώρο, και –το πλέον εντυπωσιακότερο όλων– ένα πρακτικά ολογραφικό κενό ανάμεσά τους. Αν ληφθεί υπ' όψη το μικρό μέγεθος του χώρου ακρόασης, η στερεοφωνική εικόνα έφτανε πραγματικά στο όριο μιας immersive (εμβυθιστικής;) πραγματικότητας! Και μάλιστα, παρ' ότι το σύστημα έχει στηθεί προφανώς στοχεύοντας στην κύρια θέση ακρόασης, το φαινόμενο γινόταν αντιληπτό ακόμα και σημαντικά έξω από τον άξονα. Χωρίς να ξέρω περισσότερα, η αίσθησή μου ήταν πως αυτή η πεντακάθαρη και αβίαστη σιωπή οφειλόταν πρωτίστως στα νέα τροφοδοτικά και τα διάφορα συναφή καλούδια και δευτερευόντως στην προσεγμένη ακουστική φροντίδα του χώρου, γιατί αλλιώς δεν βλέπω πώς το φαινόμενο να γίνεται αντιληπτό και off axis.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο αβίαστα και χωρίς παραμορφώσεις έβγαινε ο ήχος ακόμα και από mp4 κομμάτια. Παίξαμε μια ευρεία γκάμα μουσικών επιλογών και ποτέ δεν πήραμε την εντύπωση ότι ακούγαμε κάτι άλλο από τα όσα είχε να δώσει το αρχείο. Από την άλλη, το όλο σύστημα υπερέβαινε το φαινόμενο του 'μεγεθυντικού φακού' που κάνουν τα ATC όταν βρίσκουν ατέλειες, κάτι που γινόταν αντιληπτό μόνο όταν ακούγαμε με κριτικό αυτί. Προσωπικά μπορούσα να απολαύσω την μουσική εύκολα και χωρίς τέτοιες έγνοιες, καθώς έβγαινε με ικανά περιθώρια headroom και ποτέ δεν μας δόθηκε η εντύπωση ότι το σύστημα θέλει να πάρει τα κομμάτια και να τα φτύσει. Ο Χρήστος ζήτησε μεγαλύτερη έκταση χαμηλά, ωστόσο για κάτι τέτοιο νομίζω πως θα χρειαζόταν αλλαγή των ηχείων ή ένα καλό sub. ;-) Φυσικά ο Χρήστος δεν είχε άδικο, έχουμε ακούσει και τα 150άρια της παρέας να κατεβαίνουν χαμηλά και υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Εδώ όμως νομίζω πως ερχόμαστε στο κομμάτι του ακουστικού treatment: με το δωμάτιο έξω από την εξίσωση, λογικά ακούγαμε στα φυσικά όρια των 50αριών του Γιώργου.

Θα αποφύγω να μιλήσω από την σκοπιά της ταχύτητας, του ρυθμού, της τονικότητας κ.λπ. γιατί το φαινόμενο της immersive πραγματικότητας επισκίασε κάθε επιμέρους συζήτηση για τα χαρακτηριστικά του ήχου. Προσωπικά δεν μπόρεσα να απομονώσω κάτι λάθος, όμως και τα δικά μου ακούσματα αναφοράς έρχονται από τα ATC SCM20sl μου: ως προς αυτό το ηχόχρωμα, το σύστημα του Γιώργου ήταν απολύτως συνεπές. Κατά τα λοιπά, το Rockna πλέον δεν έχει καμία σχέση με το Edition απ' όπου ξεκίνησε, όπως και με το –ίσως τότε άστρωτο;– Signature που είχα ακούσει με την αναβάθμιση των πλακετών. Σύμφωνα με τον Γιώργο, ένα σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η αλλαγή από Aurender σε Melco. Ίσως να είναι έτσι, ωστόσο εμένα μου φάνηκε ότι το Rockna έχει βελτιωθεί πολύ από την τελευταία φορά που το άκουσα, κάτι που καταλαβαίνω πως είναι αναμενόμενο σε ladder dac. Θα είχε πλάκα να το ξανατρέξουμε δίπλα στο dac του Παναγιώτη για επιστημονικούς σκοπούς, ωστόσο επί του πρακτέου βρίσκω πως κάτι τέτοιο θα ήταν αχρείαστο: το παιδί παίζει καταπληκτική μουσική και με το κατάλληλο σύστημα ξέρει και πώς να το δείξει.

Κλείνω λέγοντας πως, εκτός από το προαναφερθέν sub (πάλι σε έξοδα θα σε βάλουμε φίλε!), έφυγα με την αίσθηση πως το σύστημα δεν έχει κάπου αλλού να πάει, εκτός βέβαια από τις όποιες βελτιώσεις του 0,0001% που μπορεί να πάρει εφόσον ο ιδιοκτήτης του συνεχίσει να ξοδεύεται παίζοντας με τα γνωστά πανάκριβα ψιλικά που μαστίζουν δίνουν ζωή στο χόμπι μας. Ο γενικός χαρακτήρας του συστήματος είναι πλέον εκεί, σταθερός, ακλόνητος, και γνωρίζοντας πώς να χαρίζει μια αξιοσημείωτη ακουστική εμπειρία.

Γιατί ρε φίλε δεν μας άκουγες όταν σου λέγαμε να παραγγείλουμε μέσα;

-------------------------------
Υ.Γ. Στα συμπληρωματικά, η πιο άμεση βελτίωση που θα έβλεπα είναι πια από την ψυχοακουστική σκοπιά. Υποσχέθηκα στον Γιώργο να του υποδείξω μερικές αισθητικές παρεμβάσεις, μόλις βρω χρόνο από το γράψιμό μου, ώστε να συμπληρωσει για το μάτι ό,τι κάνει το σύστημά του για το αυτί.

Kαλημερα φιλτατε Αγγελε
Τωρα καταφερα να διαβασω και πραγματι αισθανθηκα, οτι εγω περιεγραφα μεσα απο τα λογια σου,με τον πιο παραστατικο οξυδερκη και αντικειμενικο τροπο,ο,τι βιωνω πλεον κατα την διαρκεια της ακροαματικης διαδικασιας
Πραγματι το σετ απ,μετα και τις προσφατες αναβαθμισεις,βρισκετε στο φορτε του,και ευχαριστω απο βαθους καρδιας ,εσας,το παρεακι,που με τις παντα ευστοχες προτασεις σας,χωρις υστεροβουλια,με οδηγησατε σε αυτο το μονοπατι ,με αυτο το αποτελεσμα
Αναφορικα με το φαγητο,τι περιμενατε ,κυριοι,στις 11μμ φαγαμε,σουτζουκια,παστουρμαδες,σαρμαδες και λουκανικα πικαντικα,με κρασι κουτελιτη.
Ευλογη ηταν η εκτονωση του χαμηλου στους 30 κυκλους...........αβολη αρχικα,αλλα αναζωογονιτικη και απελευθερωτικη στην συνεχεια..............
Ψαρακι λοιπον την επομενη φορα,λογω της ευαισθησιας μεγαλοκοπελια...........γαστρεντερικα
BLUES
Posts: 267
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:12 pm

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #86 by BLUES » Sat May 18, 2019 8:57 am

dapost wrote:Ρε συ Αγγελε, βαλτος εισαι; χθες χαζευα αυτην την αγγελία. Ειναι ακριβο ομως.

Τωρα σχετικά με το συστημα του Γιωργου που ειχα τη χαρα και εγω να το απολαυσω για λιγο, εχω ξεκαθαρη πρόταση αναβάθμισης: τα νεα tweeters!

Λοιπον, επικοινωνησα με Σλοβενο και μου ειπε πως κανονισε την αναβαθμιση των ηχειων του, που εγινε απο τον Ben Lilly στη Λιουμπλιάνα. Τον εφεραν 3-4 κατοχοι για δυο μερες και εκτος του κοστους υλικων του πληρωσαν την αμοιβη του και μεταφορικά και διαμονή. Αντε να οργανωθούμε!

Καλημερα ,Δημητρη
Αν ζητανε ενα χερι και ενα ποδι,ας παει και το παλιαμπελο
Αντιθετως ενα σαμπ και ενα κεντρικο ομοσταβλα,ισως να εχει ενδιαφερον-----αλλα δυστυχως την εχω φαει την προικα--------οψομεθα
BLUES
Posts: 267
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:12 pm

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #87 by BLUES » Sat May 18, 2019 9:04 am

Chris1967 wrote:Το σύστημα του Γιώργου δεν έχει πια να ζηλέψει από κανένα χαιεντάδικο σύστημα, ούτε σκηνή, ούτε ανάλυση, ούτε διαχωρισμό, ούτε ταχύτητα, ούτε αέρα.

Είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, και σίγουρα καλύτερο από ποτέ.

Κατά την προσωπική μου άποψη θα άγγιζε την τελειότητα αν μπορούσε να κατέβει το χαμηλό λίγο χαμηλότερα (αλλά μάλλον αδύνατο με τα υπάρχοντα ηχεία και το δωμάτιο λόγω μεγέθους) και αν ήταν ένα κλικ πιο "γεμάτο" κάτι που κατάλαβα αμέσως σε σχέση με την τελευταία ακρόαση που έκανα.

Αυτό μπορεί να οφείλεται κυρίως στην περιποίηση του χώρου, και λιγότερο στην προσθήκη του Singxer/τροφοδοσίας Lemon.

Μπράβο Γιώργο για το αποτέλεσμα, σημαντικές και ουσιαστικές οι αναβαθμίσεις, να το χαίρεσαι με υγεία φίλε μου!! [beer] [wavegreen]

ΥΓ. πραγματικά αναρωτιέμαι κι εγώ τι άλλες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να γίνουν για να βελτιώσουν ένα σύστημα που έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο.

Καλημερα,Χρηστο
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου και τα καλα σου λογια
Ισως και να το παρακανα με την ακουστικη διορθωση,αλλα ποτε το σετ απ δεν επαιζε μπρουταλ
Τα κατοσταρια θα ηταν υπερβολικα,σκεπτομαι ισως ενα σαμπακι με προυποθεσεις
lemon
Posts: 26
Joined: Mon Aug 13, 2018 10:01 pm

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #88 by lemon » Sat May 18, 2019 9:14 pm

Έχω χαρεί ιδαίτερα, για τη συνολική αναβάθμιση που έχει δώσει το τροφοδοτικό στο σύστημα του Γιώργου.
Έχουμε κάνει μια κατά ιδία συζήτηση, για το κατά πόσο μπορεί να δοθεί ένα κλικ στο πολύ χαμηλό ηχητικό φάσμα.

Υπάρχει μία μεταβλητή που επηρεάζει - κατά κάποιον τρόπο - και βρίσκεται στο φίλτρο quasimodo.
Το φίλτρο αυτό που έχει εφαρμοστεί και στο τροφοδοτικό του Γιώργου, έχει σαφή επίδραση στο δευτερεύον του Μ/Τ εξαλείφοντας τον κωδωνισμό που μοιραία εμφανίζουν όλοι οι Μ/Τ. Στην ουσία είναι ένα φίλτρο snubber.
Έχει παρατηρηθεί ότι όσο κόβεις τον κωδωνισμό που εμφανίζει o M/T, ο ήχος στο χαμηλό μέρος γίνεται πιο γρήγορος, με πιο κοφτή ατάκα δίχως να "πλατιάζει".
Αυτό λογικά είναι αποδεκτό και μας βοηθά στην καλύτερη τοποθέτηση στο χώρο των ηχείων μας, αλλά εάν προτύτερα έχουμε κάνει προσπάθειες να κόψουμε το οποιοδήποτε "πλάτιασμα" με διάφορα μέσα και μετά εφαρμόσουμε quasimodo φίλτρο, ενδέχεται να μας φανεί ότι κάτι θέλει παραπάνω εκεί κάτω.

Αν και έχω υποσχεθεί στο φίλο Γιώργο, να του δώσω ένα πρόχειρο τροφοδοτικό με το φίλτρο quasimodo σε κατάσταση on-off για σύγκριση, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και με ταλαιπωρεί ιδιαίτερα με κρατά πίσω σε χρόνο για το diy.

To έχω υποσχεθεί όμως και δεν θα το αμελήσω...
BLUES
Posts: 267
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:12 pm

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #89 by BLUES » Wed Feb 12, 2020 11:27 pm

Αναβαθμισεων συνεχεια
Προσθηκη στο συστημα Melco N1ZH60/2
http://www.melco-audio.com/products/n1-mk2/
http://www.hifi-advice.com/blog/review/ ... c-servers/
Στην κατηγορια τιμης εως 15000 ε δεν υπαρχει ανταγωνιστης για την Μελκο(θυγατρικη της Μπαφαλο)
Υπενικα τiς Aurender,Auralic,Innuos,Λουμιν,στα δικα μου αυτια ,μιας και τα δοκιμασα
Εν γενει οι Ιαπωνες κατασκευαστες διακρινονται για την κατασκευαστικη αξιοπιστια ,την τεχνογνωσια,τον σεβασμο στον καταναλωτη , την σωστη τιμολογηση σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το εξαιρετο after sales support
Η εμπειρια μου μαζι τους ειναι παντα απροσμενα αριστη και εμβυθιστικη
Στην μακροχρονη ενασχοληση με το χαιφαι και την εικονα ,απο την εποχη των λαμπατων και τρανσιστορατων συσκευων μου της Σανσουι,Ακουφεις.λεμπεν,Τριοδ,Γουαβαξ,Χιτατσι,των κεφαλων της Ζυχ,Σελτερ,των μετασχηματιστων του Χασιμοτο,των πικαπ της Ντενον και της Μικροσεικι,των βραχιονων της Τζελκο,τα καλωδια της Νεοτεκ ,Ακρολινκ και Ουγιεντε,των τρανσπορτ της Μαρανζ της Πιονιρ και Σονυ,των τηλεορασεων της Πανασονικ και της Πιονιρ,των HDDVD -BLURAY της Τοσιμπα ,πανασονικ σονυ,πιονιρ,των προβολεων της Επσον και Jvc,ολα με ενθουσιαζαν και τα απολαμβανα,ως πρωτο χερι μεταχειρισμενα,λογω κοστους,με αξιεπαινη αποδοση σε βαθος χρονου με αποδοσεις και μετρησεις στην κορυφη του ανταγωνισμου
Το εν λογω τρανσπορτ στη μεση της τιμολογησης της γκαμας της Μελκο,μπορει να χαρακτηριστει ως VFM,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,σε σχεση με τον ανταγωνισμο,λιανικης 5800 ε
Ειναι πανω απο τα Ν100-ΝΙΑ2 και κατω απο Ν1ΟΕΧ και ΝΙΖSΕΧ
Ως κατοχος του Ν1Α2/60 και μετα απο ακροασεις των υπολοιπων ανταγωνιστων,και με την σωστη τιμολογηση,κατεληξα σε αυτο
Σκηνικη παρουσια ,βαθος και πλατος,ρυθμος,λεπτομερειες ,μπασο,τονικη ισορροπια σε εξαιρετικα επιπεδο
Εχοντας τον Εμιτερ-ενισχυτη και το Ροκνα Signature--ως ντακ(παιζει απο ι2ς μεσω Singxer με εξωτερικο γραμμικο τροφοδοτικο του Λεμον και καλωδιωση του συνφορουμιτη Αρτζι και της Signalprojects,και usb του ΘΜωραιτη,μπορω να ανακαλυψω τις διαφορες ευδιακριτα και ξεκαθαρα με το Ν1Α60/2,μετα απο αβ συγκριση
Σημαντικη αναβαθμιση,που αξιζε καθε ευρω που δαπανηθηκε
Για αυτη την εβδομαδα εχω και τα δυο τρασπορτ στο χωρο μου,μεχρι να παραλαβει ο ευτυχης κατοχος το Ν1α60/2
Οποιος εχει διαθεση για ακροαση και ΑΒ συγκριση και ειναι στην διαδικασια αναζησης σε αυτες τις κατηγοριες τιμης,και οχι μονο, ειναι ευπροσδεκτος
Το τρανσπορτ ειναι μια κατηγορια απο μονο του και Vfm must have componet--Οι Ιαπωνες ειναι κυριαρχοι σε σχεση με τον υπολοιπο ανταγωνισμο,στην κατηγορια τιμης τους
Eυχαριστω τονΑνδρεα Οικονομιδη τον Γιωργο Πολιτη--για τις συμβουλες τους,τον Μιχαλη Λεκο(αν και δεν το ξερει ακομη-για την αψογη κατασταση του τρανσπορτ) και τον Παναγιωτη Μπακα,τον εισαγωγεα-για την πωληση και τον διακανονισμο,σε αυτη την επιτυχημενη αναβαθμιση
Attachments
IMG_0261.JPG
IMG_0261.JPG (1.04 MiB) Viewed 3791 times
IMG_0257.JPG
IMG_0257.JPG (789.87 KiB) Viewed 3791 times
MILES
Posts: 167
Joined: Mon May 29, 2017 11:10 pm

Re: Ηχητικη νιρβανα

Unread post #90 by MILES » Thu Feb 13, 2020 10:19 pm

BLUES wrote:Eυχαριστω τον Ανδρεα Οικονομιδη τον Γιωργο Πολιτη--για τις συμβουλες τους, τον Μιχαλη Λεκκο (αν και δεν το ξερει ακομη-για την αψογη κατασταση του τρανσπορτ) και τον Παναγιωτη Μπακα, τον εισαγωγεα-για την πωληση και τον διακανονισμο, σε αυτη την επιτυχημενη αναβαθμιση


Χαίρομαι που το πήρες εσύ Γιώργο, καλορίζικο και καλές ακροάσεις.
Είναι όντως ένας καταπληκτικός music server, με πολύ φυσικό ήχο. Και που να ακούσεις και τον Melco N10 που έχω τώρα!

Δοκίμασε τις διάφορες control applications, Linn Kazoo (η δική μου προτίμηση), Lumin, Melco Music HD για να δεις ποια σε βολεύει αλλά και ποια σου αρέσει ηχητικά καλύτερα (γιατί όντως παίζουν διαφορετικά μεταξύ τους).

Άντε και στα επόμενα τώρα :-)

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”



Login · Register