Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

YELLOWBOX MAGAZINE

BLUES
Posts: 268
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:12 pm

YELLOWBOX MAGAZINE

Unread post #1 by BLUES » Wed Mar 25, 2020 12:00 pm

Καλημερα σε ολους
Κυκλοφορει σε εντυπη μορφη στις 27/03 παναλλαδικα στα περιπτερα ενα νεο περιοδικο για τον ηχο και την εικονα,απο την εκδοτικη ομαδα του Yellowbox,των οργανωτων της εννναλακτικης εκθεσης για το Hifi,που αναβληθηκε λογω καραντινας κορωνοιου
Η ανακοινωση
Το πρώτο τεύχος του Yellow Box είναι γεγονός! Παρά την δύσκολη συγκυρία η εκδοτική ομάδα του YELLOWBOX σας παρουσιάζει το περιοδικό το οποίο θα αλλάξει το τοπίο και θα αναβαθμίσει τον χώρο του ήχου και της εικόνας.
Τι είναι όμως το νέο “κίτρινο κουτί” που έρχεται να ταράξει τα νέρα της αγοράς A/V; Μέσω αυτού ευελπιστούμε να κάνουμε τη διαφορά σε ήχο, μουσική, video και home entertainment με δοκιμές, νέα της αγοράς, δισκοκριτική & παρουσιάσεις βιβλίων, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις!

Αγοράστε πρώτοι απ'ολους το πρώτο τεύχος με δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα!

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά στα περίπτερα στις 27 Μαρτίου 2020.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και προσπαθούμε να περνάμε δημιουργικά την ώρα μας.
http://www.yellowbox.gr
http://www.yellowbox.gr/journals/τεύχος-μαρτίου/
User avatar
angpsi
Contributor
Posts: 1727
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:18 pm
Location: Athens

Re: YELLOWBOX MAGAZINE

Unread post #2 by angpsi » Thu Mar 26, 2020 9:02 pm

Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο το νέο εγχείρημα!
Άγγελος
User avatar
BityaBit
Posts: 1266
Joined: Tue Apr 19, 2016 2:01 pm

Re: YELLOWBOX MAGAZINE

Unread post #3 by BityaBit » Sun Mar 29, 2020 9:19 pm

Το πήρα εχτές και έχω διαβάσει αρκετό.
Συγκνήθηκα.. Θυμήθηκα εποχές που το περιεχόμενο του Ήχου είχε πραγματική βαρύτητα ενδιαφέρον άποψη και σημασία πέρα απο μερικές φωτογραφίες και unboxing συνοδευόμενα απο δυσανάλογα μεγάλη αυταρέσκεια..

Πολύ μελετημένη επιλογή θεμάτων, κείμενο ουσιαστικό και ενδιαφέρον χωρίς να αναλώνεται σε ποιήτικές φλυαρίες ή τεχνοκρατικό ιδεαλισμό και μακράν πέραν οποιασδήποτε κακής μετάφρασης διαδικτυακών κειμένων μέσω google.

Επίσης εξαιρετικό στήσιμο, πρωτότυπο αισθητικά άρτιο, αλλα και λειτουργικό. Γενικά μια προσπάθεια που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά την μίζερη πραγματικότητα και την γενικότερη κατρακύλλα του χώρου στην πατρίδα μας.

Μόνο παράπονο παρότι με συγκίνηση είδα επιτέλους μετά απο πολύ καιρό μουσική στήλη σε περιοδικό του είδους θα την ήθελα πιό εκτεταμένη και πλήρη αλλα απο την άλλη ας μήν είμαι πλεονέκτης. Είχα χρόνια να πάρω ντόπιο περιοδικό του ειδικού τύπου του audio και να μήν εκνευριστώ με τον εαυτό μου που υπέκυψα σε κάτι τόσο φτωχό και "άκυρο"

Λαμβάνοντας υπόψη το οτι η νέα γενιά πλέον δεν έλκεται απο τις εκδόσεις στα περίπτερα αλλα και το τσουνάμι των γεγονότων που θα μας παρασύρει και πάλι σε άγνωστη οδύσεια και μυστηριώδη προορισμό, ελπίζω σε κόντρα της πραγματικότητας να αγκλιαστεί απο το κοινό και να ορθοποδήσει. Έλειπε ένα τέτοιο περιοδικό απο την Ελλάδα και παρόλο το κακό timing είναι κάτι που μας αξίζει σαν κοινό αλλα και που αξίζει να το στηρίξουμε.

Αναμένω την συνέχεια με συγκίνηση και ενδιαφέρον..

Return to “Γενική θεματολογία”



Login · Register