Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Ηχος Εικόνα show Θεσσαλονίκη 2017

bagkyr
Posts: 61
Joined: Mon Nov 28, 2016 5:02 pm

Re: Ηχος Εικόνα show Θεσσαλονίκη 2017

Unread post #11 by bagkyr » Mon Apr 03, 2017 6:40 pm

Εγώ αντίθετα κάθησα πολλές ωρες στην έκθεση, η οποία ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.

΅Ετσι κι αλλοιώς όπως και σε κάθε έκθεση ο Ορφέας έκανε επίδειξη δύναμης, έχοντας περισσότερα προιόντα μόνος του απο όσα είχαν όλοι οι άλλοι εκθέτες μαζί. Η μεγάλη διαφορά όμως εδώ ήταν ότι και τα δύο συστήματα που είχε στήσει ΕΠΑΙΖΑΝ πραγματικά και ούτε ο χώρος τα έφταιγε ούτε και τα ρεύματα και ολα αυτά που ακουμε στις αθηναίικες εκθέσεις. Είχε επίσης καμμιά 10αριά ζευγάρια υπερακουστικών που έπαιζαν συγχρόνως όλα μαζί με υπερενισχυτικά και μπορούσες να κάνεις συγκρίσεις on the fly. Παρόντα όλα ότι εχει η pro-ject και γενικότερα όλες οι φίρμες που αντιπροσωπεύει ο ορφέας.

H Athens pro audio είχε στημένα τα mola mola και τα Focal sopra 1. Πιστεύω σ' αυτούς που λένε ότι τα mola mola ειναι τα καλλίτερα ενισχυτικά στον πλανήτη (ενταξει δεν τα εχω ακουσει και όλα), οπότε θα βάλω και την λεξη πιθανώς τα καλλίτερα.

Τα Audio Solution, όχι ότι δεν ειναι καλά ηχεία, αλλά όταν ζητάς τόσα χρήματα πρωτα έχεις ανταγωνισμό που αξίζει και δεύτερον πρέπει να κολυμπήσεις στα βαθειά και να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις, εγω όσες φορές πήγα δεν άκουσα τίποτα πέρα απο κάτι τζαζάκια, οπότε αναμένουμε 'ες αύριον τα σπαυδαία' από εκεί.

Μετα απο εκει στον ημιόροφο ήταν η Thessaloniki Αudio Society, καινούριο μαγαζί με υπεύθυνο τον πολύ Βασίλη Χουρμουζιάδη που πιθανώς να είναι ο ένας απο τους 2-3 που γνωρίζουν πολύ καλά τον hi-end χώρο στην Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνον, Βασίλη με το καλό και χαλκέντερος στην καινούρια σου προσπάθεια, εκεί είδαμε MBL, LINN, LUXMAN, NEAT ELAC, OCTAVE κλπ, το συστημα Octave-Elac, σε τιμές γήινες που μπορούσε να μπεί σε πολλά ελληνικά σπίτια της κρίσης, έπαιζε παρα πολύ καλά.

Τώρα πάμε στα δύσκολα................... (και εδώ με χαλιναγωγεί η ανατροφή μου!!!)......................
όταν έχεις την B & W και την Classe, ο αντιπρόσωπος οφείλει πολύ περισσότερο "σεβασμό" απο το να βαλεις τα Classe το ένα πάνω στο άλλο σε ξυλινο τραπεζακι ξενοδοχείου και να εχεις πηγή ενα λαπτοπ της φτήνειας με 10 μέτρα καλώδιο usb και να παρουσιαζεις αυτό το ακουστικό αποτέλεσμα, εκτός και εαν παίζουν όντως τόσο κακά τα καινούρια B&W (γατί τα classe ειναι παλιά και τα ξερουμε πως παίζουν). Φυσικά και σέβομαι τον κ. Αιμίλιο αλλά θελει πολύ περισσότερη προσπάθεια για την B & W..............................................

Κάτω στα ισόγειο ήταν επίσης η Aurion με έμφαση κυρίως στα ακουστικά, ήταν η Fiio, ήταν η jbl με τον πολύ Αρβανιτάκη με όλα τα ασυρματα και φορητα αυτοεχισχυόμενα, ασύρματα ηχεία και ακουστικά. Στο ισόγειο ήταν επίσης και η Audio Harmony με τα audionet και audiovector πολύ καλή παρουσία και ήχος.
bagkyr
Posts: 61
Joined: Mon Nov 28, 2016 5:02 pm

Re: Ηχος Εικόνα show Θεσσαλονίκη 2017

Unread post #12 by bagkyr » Mon Apr 03, 2017 7:01 pm

Συνεχίζοντας στο ισόγειο ήταν τα PMC με τα Bryston, καλή παρουσια αλλά φυσικά δεν τα ευνοούσε ο χώρος και τέλος στο ισόγειο ήταν τα TLA με τα Verity και πηγή το Sparta με μία Koetsu, o χώρος ομως δεν τα ευνοούσε.
Στον άλλο ημιόροφο ήταν σε επίδειξη τα Polk με τα Advance Acoustic, Audioengine+. Καλή προσπάθεια.
Δεν νομιζω να ξεχασα καποιους.
Εγώ θεωρώ ότι έλλειπε μια τέτοια προσπάθεια στην Βόρεια Ελλάδα και θα πρέπει να συνεχιστει και στο μέλλον και κατα την άποψη μου 2ήμερη.
Καλή αρχή λοιπόν και του χρόνου με υγεία και καλλίτερα.
Αν μη τι άλλο υπάρχει και hi-fi ζωή και εκτός των τειχών.
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7873
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: Ηχος Εικόνα show Θεσσαλονίκη 2017

Unread post #13 by Dr Pan K » Mon Apr 03, 2017 7:53 pm

Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις Βαγγέλη!

Καθως δεν ημουν εκει δεν μπορω και να εκφερω γνώμη για τα συστήματα. Θυμάμαι βεβαια οτι τα B&W έπαιζαν και στην Αθηνα με 10 μετρα καλώδιο (μαλιστα το ειχαμε συζητήσει με τον Chris και τους ανθρώπους της εταιριας και τους ειχαμε προτείνει καποιες αλλες λύσεις αλλα απ οτι διαβάζω δεν αλλαξε κατι)

Ο Ορφεας εχει μεγάλη γκαμα συσκευών και ειναι λογικο να κατεβαίνει δυναμικά στις εκθεσεις, σημαντικό οτι ειχε και καλο ηχο απ οτι μου λετε.

Η Aurion εχει μια σχετικη εξειδίκευση στα ακουστικά/ DAC/ amps και επισης δεν μου κανει εντύπωση που τα παρουσίασε και στην Θεσσαλονίκη.

Μια ημερα πρεπει να ειναι λιγη, ειδικα για τους αντιπροσώπους της Αθηνα που κανουν ολόκληρο ταξιδι για τόσο λιγες ωρες έκθεσης. Δεν ξερω αν θα το έκανα, φαντάζει πολυ κουραστικό το ολο εγχείρημα.
Παναγιώτης

Return to “Audio Shows”



Login · Register