Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

[Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7873
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

[Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #1 by Dr Pan K » Thu Dec 07, 2017 12:39 am

Susvara Intro.jpg
Susvara Intro.jpg (547.25 KiB) Viewed 32451 times


6.000 $

Η απάντηση στην ερώτηση που είχαμε κάνει στον υπεύθυνο της Hifiman κατα την διάρκεια της έκθεσης του Μονάχου.

Ιστορία λίγων μηνών πίσω, καθώς διασχίζαμε τους διάδρομους του ισογείου με τον Αντώνη aka Gojakla είχαμε πέσει επάνω στο booth της Κινεζικής εταιρίας. Ο ιδιοκτήτης και σχεδιαστής Fang Bian δεν ηταν εκεί αλλά ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, o φίλος Riccardo μας άρπαξε κυριολεκτικά, για να ακούσουμε τα δυο καμάρια της τελευταίας εσοδείας. Στον κλειστό χώρο ειχαν δίπλα δίπλα το εξωπραγματικό ηλεκτροστατικό Shangri-La και τις τελευταίες μαγνητοστατικές ναυαρχίδες Susvara, συνδεδεμένες με τον μεγάλο υβριδικό ενισχυτή EF-1000.

- Πόσο κοστίζει το πακέτο Shangri La Riccardo?
- 50.000...
- Μάλιστα :shock: Και τα Susvara?

Fastforward μέχρι το καλοκαίρι, συζητάγαμε τι θα είχε ενδιαφέρον να δοκιμάσουμε στο Audiohub, μερικά email μετά είχαμε ενα ζευγάρι Susvara να πετάνε με κατεύθυνση Αθηνά. Πακέτο ήρθε μαζι και ένας προσαρμογέας για χρήση τελικού ενισχυτή, ο HE-adapter.

20171105_133424.jpg
20171105_133424.jpg (460.29 KiB) Viewed 32451 times


To τέλειο ακουστικό διακοπών

Δεν θυμάμαι να εχω φορέσει πιο αναπαυτικό ακουστικό, το πήρα μαζι μου στις διακοπές, παρέα με το αγαπημένο μου Chord Mojo που παρά την μικρή του ονομαστική ισχύ δείχνει να τα πηγαίνει απρόσμενα καλά με όλα, ακόμα και με τα Abyss AB-1266 που μόνο ευκολοδήγητα δεν τα λες. Τα Susvara ειναι ακόμα πιο αναίσθητα, ίσως οτι χειρότερο υπάρχει απο θέμα ευαισθησίας στην παγκόσμια αγορά. Μόνο 83dB/1mW όταν τα Abyss έχουν 88 και θεωρούνται γαϊδούρια. Σε αντίθεση με τα Abyss όμως ειναι σαν να μην φοράς σχεδόν τίποτα στο κεφάλι, το βάρος τους τα κάνει ιδανικά για πολύωρη καθημερινή χρήση. Τα 430 γραμμάρια είναι κατι που άνετα μπορώ να ανεχτώ ενω τα 620 των αμερικάνικων ακουστικων ειναι σχεδόν απαγορευτικά για τον αυχένα μου. Διακοπές με τα Susvara λοιπόν, ακρόαση στο κρεβάτι και το μπαλκόνι.

DSC08323.JPG
DSC08323.JPG (540.38 KiB) Viewed 32451 times


Ο ήχος όμως..


Ο ήχος δεν ήταν αυτο που περίμενα. Όχι εξ'αρχης. Οχι κακός, οχι ενοχλητικός, απλά ούτε και στα επίπεδα που η τιμή τον προδιαγράφει. Με 6000$ δεν θες μονο κατι καλό, θες κατι θεσπέσιο, ειδικά αν εχεις συνηθίσει στα Abyss που μέχρι την κυκλοφορία των Susvara ηταν οτι ακριβότερο υπήρχε σε planar magnetic ακουστικό και κατ' εμε τα άξιζε μεχρι τελευταίας δεκάρας. Το Mojo τα οδηγούσε αλλα προφανώς δεν τα έφτανε στα ακρα και κάποια στιγμή ένιωσα οτι δεν τα έστρωνε, ήθελαν παραπάνω γκάζια.

Marquis Memento Mori

Mε ειχε εντυπωσιάσει ο ενισχυτής ακουστικών του Κώστα Μεταξά, ο Marquis Memento Mori πέραν απο σχεδιαστικό κομψοτέχνημα είναι και μηχάνημα με σοβαρό drive, λεπτομέρεια και φυσικές χροιές. Τον είχαμε δοκιμάσει μαζι με τα Audeze σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση και τα ειχε πάει περίφημα, ευκαιρία έψαχνα για να τον κρατήσω λιγο καιρό στο σπίτι μου. Ο Κώστας μου έδωσε έναν σε μαύρο ματ φινίρισμα με κόκκινους επιλογείς, οπτικά απίθανος συνδυασμός. Απο θεμα οδήγησης ο Marquis δεν είχε θέμα με τα Abyss ενώ και με τα Susvara τα πήγε αρκετά καλά. Με δυο πρόχειρους υπολογισμούς είδα οτι αποδίδει περίπου 3.5W στο φορτίο των Susvara και λίγο πάνω απο 4 στα Abyss, δεν τα λες και λίγα ειδικά οταν αυτά ειναι σε καθαρή τάξη Α. Για κάποιες ημέρες άφησα τα Susvara να στρώσουν, με μια ατέρμονη λούπα κλασσικής και ποπ μουσικής. Κάθε τόσο άκουγα λίγο για να δω πως πάνε, ενα μειδίαμα σχηματιζόταν σιγά σιγά στο πρόσωπο μου. Ήθελα όμως να δω πόση ισχύ μπορούν να σηκώσουν και ποια είναι τα όρια τους, τελικά πήρα απο τον Chris τον Schiit Mjolnir, εναν απο τους ισχυρότερους solid state ενισχυτές της αγοράς, και μάλιστα με fully balanced τοπολογία. Η Hifiman εχει φροντίσει να βαλει στο πακέτο δυο καλώδια, απο κρυσταλλικό χαλκό και ασήμι, το ενα με μεγάλο jack 3.5" και το άλλο με 4pin XLR.

DSC08300.JPG
DSC08300.JPG (416.13 KiB) Viewed 32451 times


Μια ανεπαίσθητη σκληράδα στις ψηλές συχνότητες

Αλλα δεν ερχόταν απο τα Susvara, ειναι η γνωστή υπογραφή του Mjolnir. Χάρηκα μόλις την αντιλήφθηκα, σε κομμάτια που γνωρίζω πως βρίσκετε ήδη εκεί λόγω ηχογράφησης, οπως στο live της Ane Brun γιατι κατάλαβα οτι τα Susvara δεν κρύβουν τις ατέλειες, δεν αλλοιώνουν το αποτέλεσμα.

Ηταν μια εντύπωση που είχα τις πρώτες ημέρες των δοκιμών αλλα γρήγορα άλλαξα άποψη. Δεν κρύβουν τις ατέλειες και δεν επιβάλλουν κάποια δική τους υπογραφή στο άκουσμα, τα χαρακτηριστικά του ενισχυτή και της πηγής βγαίνουν και αυτά μπροστά. Σίγουρα ομως δεν ειναι monitor ακουστικά με την αυστηρή έννοια, δεν εχουν την απολυτή αντικειμενικότητα των Sennheiser HD-800 ή των Abyss AB-1266. Oι άνω οκτάβες δίνουν την εντύπωση οτι περνούν έστω και ανεπαίσθητα σε δεύτερη μοίρα, χωρίς ομως αυτό να συμβαίνει εις βάρος κάποιου αλλου μέρους τους φάσματος. Να το θεσω αλλιώς, οι μεσαίες ειναι μονο ελάχιστα μπροστά, το ακουστικό δηλαδή διατηρεί μια ισορροπία με μικρή τάση προς τον ζεστό audiophile ηχο, κατι που γίνετε αντιληπτό μονο σε άμεση σύγκριση με Abyss και Sennheiser 800.

Χαμηλά τα πάει πολύ καλά, γεμάτο και μεστό, γρήγορο οσο χρειάζεται για να αποδώσει την coda στα χτυπήματα των πλήκτρων του πιάνου ή της μπότας των drums. To χαμηλό του δεν επιβάλλεται στο αποτέλεσμα, δεν ειναι υπερβολικό και δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει, δεν υπάρχει εκει που δεν έχει ηχογραφηθεί. Πιο σωματώδες απο τα κλασσικά δυναμικά ακουστικά αλλά οχι τόσο βαθύ οσο του Abyss, που αποτελεί και το σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο τομέα.

Acoustic Masterpiece


Ένιωθα οτι κάτι μου έλειπε ακόμα πριν ολοκληρώσω τις δοκιμές μου, κάτι μου έκρυβε το Susvara, κάτι που ακόμα δεν ειχα εξερευνήσει. Ο Riccardo μου ειχε πει οτι είναι δύσκολο ακουστικό, οτι πρέπει να το ματσάρεις σωστά για να πάρεις αυτα που μπορεί να δώσει, και για κάποιο λογο ήμουν βέβαιος οτι ακόμα δεν ειχα δαμάσει το Susvara. Θυμήθηκα ομως τα καλά λόγια που ειχα ακούσει για το στάδιο ακουστικων του εισαγωγικού ολοκληρωμένου ενισχυτή της Air Tight, τον Acoustic Masterpiece 201H. Λαμπάτος με τέσσερις EL84 ανα κανάλι σε διάταξη push pull και ονομαστική ισχύ 22Watt. Πηρα τα ακουστικά μαζί μου στον αντiπροσωπο κ. Δημου και έκανα μια γρήγορη δοκιμή για να δω αν τα "κουνάει", τα Susvara με είχαν τρομοκρατήσει, τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να τα οδηγήσει στα άκρα.

Air Tight.jpg
Air Tight.jpg (388.33 KiB) Viewed 32451 times


Έφυγα με τον ενισχυτή παραμάσχαλα, επιτελούς έβλεπα φως στο τούνελ. Σπίτι και με το Rockna Wavedream DAC σαν πηγή είχα μια αποκάλυψη, επιτελούς τα Susvara έβγαζαν μια audiophile μαγεία, είχαν όγκο, ροή και αίσθημα σε οτι μουσική και να έπαιζα. Αναρωτήθηκα λίγο ποιο είναι το σχέδιο του ενισχυτή ακουστικων και μετά απο επικοινωνία με την Air Tight έμαθα οτι τραβάει κατευθείαν απο το στάδιο εξόδου, χωρίς μετασχηματιστές, οπότε μάλλον έτσι εξηγούνται οι οδηγικές ικανότητες του 201Η.

Με αυτο τον συνδυασμό ειχα τα καλύτερα αποτελέσματα, η σκηνή άνοιξε και άλλο σε ευρος και απέκτησε αυτη την αίσθηση του "εκτός του κρανίου" βάθους που κανει τα μεγάλα ακουστικά να ξεχωρίζουν. Σε ζωντανές ηχογραφήσεις μεγάλων οπερατικών έργων ειχα επιτέλους την ψευδαίσθηση της κίνησης των πρωταγωνιστών επι σκηνής! Οι φωνές ειχαν χρώμα και σαφέστατη άρθρωση, τα πιατίνια έβγαζαν σπίθες.

DSC08304.JPG
DSC08304.JPG (308.58 KiB) Viewed 32451 times


Οι συγκρίσεις ειναι αναπόφευκτες, θα έλεγα οτι τα Abyss έχουν το πάνω χέρι σε ταχύτητα και χαμηλό όπως και σε απολυτή έκταση ψηλά ενω τα Hifiman διέπονται απο πιο audiophile ήχο, με smooth χαρακτήρα που σε αφήνει να ξεχάσεις τα επιμέρους τεχνικά και να αφοσιωθείς στο μουσικό περιεχόμενο. Το δυνατό σημείο των Susvara είναι κατ'εμε η συνοχή σε ολόκληρο το φάσμα, η μουσική βγαίνει σαν αβίαστο ένα απο τις χαμηλές συχνότητες μέχρι και την τελευταία άνω οκτάβα.

Επιστρέφοντας στην τιμή, την οποία λίγοι μπορούν να χωνέψουν, νομίζω οτι την δικαιολογούν απόλυτα, όπως και τα Abyss εξάλλου. Όταν ενα "καλό" καλώδιο ρεύματος κοστίζει 5.000 ευρω και ενα interconnect ξεπερνάει εύκολα τα 10.000, όταν μια κεφαλή κινητού πηνίου που σέβεται τον εαυτό της κοστίζει τα ιδια και περισσότερα γιατι η αιχμή της τεχνολογίας της Hifiman να μην εχει πια 6.000 ευρω? Η μεμβράνη των Susvara ειναι πάχους μικρότερου μιας ανθρώπινης τρίχας, οι μαγνήτες είναι οτι πιο εξελιγμένο υπάρχει, η εργονομία ειναι κορυφαία, τα καλώδια τους ελαφριά, ποιοτικα και χωρίς μικροφωνισμούς, το συνοδευτικό κουτί ειναι ντυμένο με βελούδο και μαζί περιεχέι ενα πολυτελές λεύκωμα σχετικό με τα ακουστικά που σε κάνει να νιώθεις οτι όντος αγόρασες ενα Premium προϊόν και πλήρωσες το αντίστοιχο τίμημα. Value for money δεν είναι και μάλλον δεν θέλει να είναι, για κάτι τέτοιο υπάρχουν άλλα ακουστικά στην ιεραρχία της Hifiman. Ναυαρχίδα όμως ειναι και σαν τέτοια απαιτεί αντίστοιχη ενίσχυση και πηγη, μόλις ο συνδυασμός δέσει θα αποδώσει και σαν πραγματική ναυαρχίδα.

DSC08320.JPG
DSC08320.JPG (513.53 KiB) Viewed 32451 times


https://store.hifiman.com/index.php/susvara.html

Screenshot-2017-12-7 SUSVARA.png
Screenshot-2017-12-7 SUSVARA.png (273.29 KiB) Viewed 32451 times
Παναγιώτης
User avatar
Chris1967
Contributor
Posts: 1494
Joined: Tue Mar 29, 2016 11:07 am

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #2 by Chris1967 » Thu Dec 07, 2017 3:47 pm

Συγχαρητήρια Πάνο για το hands on.

Θα συμφωνήσω σε όλα (αν και έχω "γράψει" μόλις 6 ώρες κριτικής ακρόασης, ναι από προχθές το ξενύχτησα και χτες).

Είναι το πιο ευχάριστο ακουστικό που έχω ακούσει (και έχω ακούσει σχεδόν τα πάντα).

Έκταση πολύ καλή από χαμηλά μέχρι ψηλά. Sub base απίστευτα καλό (υποδεέστερο των Abyss) αλλά υπάρχει και εντυπωσιάζει και ξαφνιάζει ειδικά αν δεν έχεις συνηθίσει να το ακούς από τα ακουστικά σου (Sennheiser HD800). Δεν εισέρχεται στις άλλες συχνότητες, σε πολύπλοκα ορχηστρικά ακούς ξεκάθαρα όλα τα όργανα τρισδιάστατα και ολογραφικά και τις γραμμές μπάσου και subbase σε απόλυτη αρμονία.

Είναι εντυπωσιακό ότι παρά το γεγονός ότι έχει έκταση και ψηλά (και δίνει όλες τις πληροφορίες της ηχογράφησης, αέρα και ευκρίνεια) δεν κουράζει ποτέ, ακόμα με όχι τέλειες ηχογραφήσεις.

Μια μικρή σκληράδα που διαπίστωσα ψηλά μάλλον οφείλεται στον Schiit Mjolnir και όχι στο ίδιο το ακουστικό.

Η σκηνή είναι πλατιά αλλά υπολείπεται από αυτήν των HD800. Όμως είναι πιο ολογραφική, κάτι σαν να έχεις αυξήσει το contrast σε ψηφιακή φωτογραφία, και είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό μαζί με την τόση λεπτομέρεια που αναπαράγεται.

Τριξίματα της σκηνής έχουν όγκο, αναπνοές των καλλιτεχνών είναι οργανικές και φυσικές, που δίνουν ιδιαίτερο βάθος και περιγραφικότητα στην αναπαραγωγή της ηχογράφησης, οιασδήποτε ηχογράφησης.

Πρώτη φορά είδα ένα ακουστικό να χρειάζεται τόσο πολύ στρώσιμο.

Επίσης πρώτη φορά ένα τόσο αναίσθητο ακουστικό στην κατοχή μου, ο Mjolnir βγήκε ασπροπρόσωπος αλλά με λίγη σκληράδα στα ψηλά όχι πολύ αλλά αισθητή. Από άποψη ισχύος υπολογίζω ότι χρειάζονται ανάμεσα σε διπλή με τριπλή ισχύ απ'ότι τα HD800!

Θα το αγόραζα? ναι σίγουρα αλλά τα 6000ρικα είναι πολλά, και θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα με αυτά ειδικά όταν τα 800ρια μου είναι πολύ καλά (αν και υποδεέστερα από τα Susvara σε μουσική απόλαυση).

Αναπαυτικά, ελαφριά, αναίσθητα όχι τόσο καλοφινιρισμένα όσο θα περίμενα στα χρήματα αυτά, όμως κανένα προιόν δεν είναι τέλειο.

Είναι πάντως το μοναδικό ακουστικό αυτή την στιγμή που έχει τονική αρμονία και φλατ απόκριση (πολύ ελαφριά ίσως έμφαση στις μεσουψηλές) χωρίς να ακούγεται φιμωμένο ή να κουράζει. Είναι η αιχμή της τεχνολογίας.

Είναι όμως ακριβό.

Συγνώμη όλα αυτά μου βγήκαν αυθόρμητα και με αυτόματη γραφή, αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος και πολύ τυχερός που τα έχω στην κατοχή μου (έστω και για μικρό διάστημα).
Χρήστος
User avatar
Zakman35
Posts: 137
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:50 pm

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #3 by Zakman35 » Thu Dec 07, 2017 7:49 pm

Πολύ ωραίο review.

Αλήθεια έγινε κάποια δοκιμή με το HE-adapter?
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7873
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #4 by Dr Pan K » Thu Dec 07, 2017 11:19 pm

To μεγαλύτερο πρόβλημα των Susvara (και των Abyss) παραμενει η τιμη. Οχι σε απολυτα νούμερα γιατι πολλοί εχουν δωσει σαφως περισσότερα χρήματα για ηχοσυστηματα, απλα ακόμα κανει εντύπωση το ποσο για ακουστικα και λιγοι θα τα δωσουν. Ιστορικά τα ακουστικά ηταν "φτηνη" λυση και χτυπάει ασχημα να εχουν βγει πραγματικα high end ακουστικα που κοστιζουν τοσο. Πριν μερικα χρονια, συζητώντας με τον Scot του ειχα πει οτι ειναι θεμα χρονου να εχουμε ακουστικά με λιανική πανω απο 10Κ ευρω, και νομίζω πλησιάζουμε επικίνδυνα.

Zakman35 wrote:Πολύ ωραίο review.

Αλήθεια έγινε κάποια δοκιμή με το HE-adapter?


Ναι, με τον ASR μου, που προφανώς τα οδηγει στα ακρα και λογω του πολυ χαμηλού noise floor το επιπεδο της λεπτομέρειας κρατιεται σε ψηλα επιπεδα. Χαμηλο και έκταση δεν ειναι θεμα, damping εχουμε προφανώς αρκετο αν και κατι λιγο ισως να χάνεται απο τις αντιστάσεις του δικτυώματος (μια εν σειρά και μια παράλληλη).

Θεωρω πως ιδανική οδήγηση ειναι ενας ποιοτικός ενισχυτής ακουστικων σε ταξη Α με τουλάχιστον 4 Watt @ 60 Οhm.
Παναγιώτης
User avatar
Gojakla
Contributor
Posts: 1754
Joined: Tue Mar 29, 2016 10:56 am

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #5 by Gojakla » Wed Dec 13, 2017 6:40 pm

Γαμώ τα "hands on".
Ευχαριστούμε!
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7873
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #6 by Dr Pan K » Wed Feb 07, 2018 5:52 pm

Παρέλαβα τα καλώδια των Susvara απο τον Nick. Αφού έγιναν διάφορες δόκιμες καταλήξαμε εδώ.. (δλδ 7Ν χαλκο, χρυσοπινα XLR στην είσοδο και MicroJack στα ακουστικά). Το Atlantis σίγουρα δεν το λες "φορητό", είναι καλώδιο για σπιτική ακρόαση, κατι που δεν με απασχολεί καθώς και το ακουστικό δεν το βγάζεις εύκολα στον δρόμο..

Να προσθέσω οτι στο site της Signal Projects δεν υπάρχουν ακόμα και οτι η τιμή θα ειναι 1800ευρω/ 1950$ για τα 6ft (περίπου 1.8m) . Στον νεο κατάλογο θα υπάρχει και ενα πιο προσβάσιμο (λέμε τώρα) καλώδιο ακουστικων της σειράς Hydra στα 800 ευρω.

20180207_173831.jpg
20180207_173831.jpg (828.16 KiB) Viewed 32144 times


20180207_173921.jpg
20180207_173921.jpg (1011.61 KiB) Viewed 32144 times
Παναγιώτης
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7873
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #7 by Dr Pan K » Sat Feb 24, 2018 1:30 pm

Memento Susvara.JPG
Memento Susvara.JPG (379.78 KiB) Viewed 32104 times


Και το σχετικό άρθρο απο το PTA. Editor's award απο εμενα..

So, yes, this is what HiFiMan can do, a full blown assault on the state of the art in headphones. Remember, you pay for the technology but what you buy is the sound, and what a sound this is. Susvara!


https://parttimeaudiophile.com/2018/02/ ... n-susvara/
Παναγιώτης
User avatar
angpsi
Contributor
Posts: 1727
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:18 pm
Location: Athens

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #8 by angpsi » Sat Feb 24, 2018 9:22 pm

Dr Pan K wrote:Και το σχετικό άρθρο απο το PTA. Editor's award απο εμενα..

So, yes, this is what HiFiMan can do, a full blown assault on the state of the art in headphones. Remember, you pay for the technology but what you buy is the sound, and what a sound this is. Susvara!


https://parttimeaudiophile.com/2018/02/ ... n-susvara/


Μας έφτιαξες πάλι... Ευτυχώς που ξανανακαλύπτω τα 600άρια μου και παρηγοριέμαι. [beer]
Άγγελος
User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 7873
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #9 by Dr Pan K » Sat Feb 24, 2018 9:37 pm

Εμενα το μυαλο μου παει στον Trafomatic Primavera, τον οποιο αν και δεν εχω ακουσει (εχει παιξει μονο στην NY πριν λιγες ημερες) τον φανταζομαι σαν τον απόλυτο συνδυασμό με τα Susvara. Οταν λέω απόλυτο το εννοώ. Με το Rockna απο πίσω πρέπει να είναι οτι πιο πλήρες κυκλοφορεί σε σύστημα ακουστικων. (Θα εβαζα και το Abyss αλλά αυτο που πωλείτε αυτη την στιγμή δεν ειναι τόσο ισορροπημένο οσο αυτό που εχω εγώ)

Μάλιστα στην ΝΥ ήταν να παίξει αυτος ο συνδυασμός (Trafo - Sus) αλλα οι άνθρωποι της Hifiman δεν έδωσαν ακουστικό γιατι οπως πληροφορήθηκα θεωρουν οτι ο Primavera ειναι ανταγωνιστικό προϊόν του EF 1000. Ιδια τιμή, δεν λέω αλλά καμια σχέση το λαμπατο υπερμηχάνημα με το SS της Hifiman.
Παναγιώτης
User avatar
angpsi
Contributor
Posts: 1727
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:18 pm
Location: Athens

Re: [Hands On] HIFIMAN Susvara headphones

Unread post #10 by angpsi » Sat Feb 24, 2018 9:47 pm

Τι σου άρεσε στο Primavera εν σχέσει με το AirTight; Η επιλογή αντίστασης εξόδου;
Άγγελος

Return to “Ακουστικά”



Login · Register