Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Ακροάσεις

User avatar
angpsi
Contributor
Posts: 950
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:18 pm
Location: Athens

Re: Ακροάσεις

Unread post #391 by angpsi » Wed Dec 04, 2019 8:09 am

Chris1967 wrote:
angpsi wrote:Γράψε και για τα Etymotic, έχω περιέργεια και δεν σε ρώτησα πώς σου φάνηκαν.


Δεν με τρέλανε, φλατ ήχος, λίγο λεπτός, έχει μπάσα αλλά είναι λίγα σε ποσότητα, όμως με καλή περιγραφή.

Δεν με έκαναν να θέλω να ακούσω περισσότερα κομμάτια, από αυτά τα 3-4 που δοκίμασα από το κινητό μου.

Δεδομένου και του περίεργου τρόπου που κάθονται στα αυτιά και ότι είναι και δυσκολοδήγητα δεν είναι για μένα ακουστικά που θα προτιμούσα (για τα δικά μου γούστα βέβαια).

Πράγματι είναι πολύ δύσκολα στον τρόπο που κάθονται στ' αυτιά. Από την άλλη, πιστεύω ότι με το FiiO A5, ή έστω μόνο με το BTR3, θα άκουγες άλλα πράγματα.
Άγγελος
User avatar
Chris1967
Contributor
Posts: 880
Joined: Tue Mar 29, 2016 11:07 am

Re: Ακροάσεις

Unread post #392 by Chris1967 » Wed Dec 04, 2019 11:10 am

Έχω πει πολλές φορές ότι η οδήγηση ενός ακουστικού δεν το μεταμορφώνει σε κάτι που δεν είναι, έτσι δεν νομίζω ότι θα άκουγα άλλα πράγματα.

Οι ψείρες γενικά για να έχουν ευχάριστο άκουσμα και να μην κουράζουν πρέπει να έχουν μια άλλη κατεύθυνση στην κατανομή των συχνοτήτων τους δηλαδή από πολύ γεμάτα μπάσα σε πλούσιες μεσαίες και σε μαλακότερα πρίμα. Για να είναι fun πρέπει να είναι V η W δηλαδή με ενισχυμένα μπάσα και πρίμα και με μεσαίες λίγο πίσω.

Οι προσπάθειες για φλατ ακουστικά γενικά μπορεί να είναι κουραστικά, επειδή τα πρίμα και οι μεσαίες έχουν ομοιόμορφη έκταση, και ειδικά αν τα μπάσα είναι ισχαιμικά, οπότε οι ψηλότερες στάθμες για να γεμίσει το ακουστικό συνεπάγεται και ακουστική κούραση.

Εν πάσι περιπτώσει αυτή είναι η δική μου άποψη επάνω στον θέμα, και αυτά τα ακουστικά ενώ έχουν πολύ καλή έκταση ψηλά και θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει reference εμένα δεν με ελκύουν. Ξέρω ότι πολύ κόσμος τα θεωρεί τοπ, και αρέσουν και σε σένα κανένα πρόβλημα περί ορέξεως λένε και έτσι είναι.
Χρήστος
AthanasiosL
Posts: 352
Joined: Mon Jan 22, 2018 5:00 pm

Re: Ακροάσεις

Unread post #393 by AthanasiosL » Thu Dec 05, 2019 3:06 pm

Χρήστο τα sennheiser i.e.400 pro που έχω πάρει πρόσφατα παίζουν πολύ καλύτερα από το Samsung κινητό μου στο iPad ενώ μεταμορφώνονται κυριολεκτικά όταν τα βάζω στον mytek Brooklyn με απόδοση εφάμιλλη μπορώ να πω των audeze LCDx. Παρεπιπτόντως απίστευτες ψείρες...

Return to “Γενική θεματολογία”Login · Register