Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

AUDEZE νέος τιμοκατάλογος με Καλοκαιρινές προσφορές !

SouthKops
Posts: 99
Joined: Fri Mar 03, 2017 11:06 am

AUDEZE νέος τιμοκατάλογος με Καλοκαιρινές προσφορές !

Unread post #1 by SouthKops » Mon Jul 02, 2018 9:29 pm

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους των "deals" των ακουστικών οτι ισχύει από σημερα ο νέος τιμοκατάλογος AUDEZE (Made in USA), με νέες μειωμένες τιμές και ειδικά promotion ως κάτωθι:

Audeze LCD-2 Classic στα 750 ευρώ (από 899 ευρώ στην Γερμανία) !!!!!
Audeze Sine απλό στα 480 ευρώ
Audeze Sine LT με lightning στα 530 ευρώ
Audeze LCD-X Creators Edition στα 1.450 ευρώ!
Audeze EL-8 Titanium LT με cypher lightning στα 750 ευρώ.
Audeze EL-8 open back στα 750 ευρώ
Audeze EL-8 closed back - B-stock , στα 550 ευρώ.
iSine 10 & 20 σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές και άτοκες δόσεις ...κλπ.

Προσωπικά νομίζω οτι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια προσφορά για να αποκτήσει κανείς ενα ακουστικό της σειράς LCDxxx με την ποιότητα και τα υλικα αλλά και κατασκευή στις ΗΠΑ και ειδικά το ολοκαίνουργιο LCD-2 Classic σε τέτοια τιμή κάτω απο 800 ευρώ....και από την χώρα μας, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή κρυμμένα κόστη.


Όλα τα παραπάνω από την επίσημη αντιπροσωπεία Audio Soul Ultra, με πληρη εγγύηση Audeze και τιμές που συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και νόμιμα παραστατικά.. Δωρεάν αποστολή σε ολη την Ελλάδα, Κύπρo κλπ.

Διάθεση στο κατάστημα South Sounds (Δούσμανη 5 - Γλυφαδα, τηλ. 2103839399) και σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα-μεταπωλητές Audeze.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ και αρκετά άλλα Audeze, υπάρχουν προς ακρόαση στο κατάστημα South Sounds.Οι προσφορές για άτοκες δόσεις με πιστωτική και τα προϊόντα B-stock, δεν δεσμεύουν τους μεταπωλητές, πέραν της South-Sounds.Εύχομαι οι φίλοι χομπίστες να μπορούν πλέον να ανταποκριθούν με τις νέες τιμές, έτσι ώστε να μπορέσουν τα "φυσικά" (brick n' mortar) καταστήματα να εξακολουθούν να υφίστανται στην χώρα μας, να προσφέρουν δοκιμές και συγκρίσεις σε καινοτόμες συνθήκες.
Audio Soul Ultra - South Sounds

Return to “Ακουστικά”Login · Register