Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Borresen Audio

User avatar
Dr Pan K
Site Admin
Posts: 5497
Joined: Tue Mar 29, 2016 12:46 am

Borresen Audio

Unread post #1 by Dr Pan K » Sat Aug 11, 2018 11:01 pm

Πριν περιπου ενα χρονο ο Michael Borresen, σχεδιαστης των Raidho, των καλωδιων Ansuz και των ενισχυτων Aavik, αποχωρησε απο το Dantax group μαζι με τον front man Lars Kristensen. H διαδικασία αποχώρησης δεν ηταν ευχαριστη και ολοι ηξεραν οτι δεν θα μεινει με σταυρωμένα χερια καποιος σαν τον Michael που ειχε δημιουργήσει ενα απο τα πιο πετυχημενα και ενδιαφεροντα ηχεια των τελευταιων δεκαετιων.

Ιδου λοιπον η νεα εταιρία, φερει το ονομα του, το PR θα το αναλάβει για αλλη μια φορα ο Lars, και την διανομη στην Ελλαδα.. θα δουμε.

Σχεδιαστικά θυμίζουν τα Raidho, μονο πιο εξελιγμένα, πιο καθαρές γραμμές. Οι μονάδες εχουν πολυ ισχυρά μαγνητικά πεδια (πάνω απο 1Τ στο gap). Λανσαρει ενα μικρο διδρομο και δυο στηλες παραπλησιου layout με τα "παλια". Μενει να τα ακουσουμε φετος τον χειμωνα.

Borresen 01 back.jpg
Borresen 01 back.jpg (28 KiB) Viewed 52 times


Borresen 01.jpg
Borresen 01.jpg (23.25 KiB) Viewed 52 times


Borresen 03 back.jpg
Borresen 03 back.jpg (34.32 KiB) Viewed 52 times


Borresen 03.jpg
Borresen 03.jpg (36.6 KiB) Viewed 52 times
Παναγιώτης

Return to “Ηχεία”Login · Register