Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Πωλειται το DAC Onyx της Metrum Acoustics

Geopolitis
Posts: 157
Joined: Mon Apr 18, 2016 12:28 am

Πωλειται το DAC Onyx της Metrum Acoustics

Unread post #1 by Geopolitis » Fri Jul 26, 2019 11:07 am

Πωλείται το κορυφαίο dac εως τα 5000 Ευρώ, το Onyx της Metrum Acoustics. Το συγκεκριμένο dac είναι ουσιαστικά όμοιο ηχητικά με το Pavane Level 1 (δηλαδη με το Pavane οπως πρωτοβγήκε και πριν λάβει τα νέα ladder τσιπάκια Transient 2 απο την Metrum).

Είναι από τα ελάχιστα DAC στην κατηγορία τιμής που παρέχει τεχνολογία Ladder DAC με τον υπέροχο αναλογικό ήχο που αυτή συνεπάγεται. Στα χρήματα του απλά δεν έχει αντίπαλο σε φυσικότητα και ανάλυση.

To dac είναι πλήρες από πλευράς εισόδων ενώ στην θέση της USB θύρας είναι τοποθετημένη είσοδος i2S αξίας 150 Ευρω για ανώτερη ποιότητα σύνδεσης είτε με το αντίστοιχο streamer Metrum Ambre είτε με κάποιο USB interface με αντίστοιχη έξοδο i2S. Εάν κάποιος προτιμάει είσοδο USB το κόστος αγοράς της αντίστοιχης κάρτας από την Metrum είναι περίπου 100 Ευρω....

Αν και κατά τη γνώμη μου αν συνδυαστεί με το trasnport Metrum Ambre παρέχει την κορυφαία value for money ψηφιακή λύση που για να ξεπεραστει απαιτειται πενταψήφιο νούμερο.

Κάποια reviews για το Onyx (η το Jade το οποιο είναι το ίδιο DAC με volume control) μπορούν να βρεθουν στο παρακάτω link

https://www.criticalsound.co.nz/products/onyx/

Τιμή πώλησης 1600 Ευρω.

Γιωργος 6972999808

Return to “Μικρές αγγελίες”Login · Register