Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Vienna Acoustics Jubilee (30 years)

SouthKops
Posts: 145
Joined: Fri Mar 03, 2017 11:06 am

Vienna Acoustics Jubilee (30 years)

Unread post #1 by SouthKops » Thu Sep 12, 2019 5:58 pm

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 30 ετών από την ίδρυση της Vienna Acoustics, στην Βιέννη της Αυστρίας, κυκλοφορεί μία επετειακή  και συλλεκτική έκδοση του ηχείου βάσης Haydn βασισμένο στο κλασσικό Haydn με εξελιγμένο crossover, ακριβότερα μεγάφωνα και το καλύτερο χειροποίητο φινίρισμα piano black.

Το επετειακό μοντέλο Haydn Jubilee κυκλοφορεί σε 500 μόλις ζεύγη παγκοσμίως και σε τιμή "κόστος κατασκευαστή" , έτσι ώστε να το χαρούν οι απανταχού φίλοι της εταιρείας σε πολύ προσιτή τιμή και για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επέτειο της Vienna Acoustics!

Έτσι εξασφαλίσαμε περιορισμένα ζευγάρια για Ελλάδα και Κύπρο στην προνομιακή τιμή των 1.199 ευρώ.
Μάλιστα στα μέλη θα προσφέρονται και 12 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις μέσω πιστωτικής, έτσι ώστε με λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα να αποκτήσουν τα επετειακά (και συλλεκτικά) ηχεία Haydn Jubilee!

Περισσότερες πληροφορίες στο 2103839399

Αναλυτικά και εδώ:
http://www.bm.rs/Vienna%20Acoustics/Vie ... 202019.pdf

https://www.theabsolutesound.com/articl ... d-edition/
Audio Soul Ultra - South Sounds
SouthKops
Posts: 145
Joined: Fri Mar 03, 2017 11:06 am

Re: Vienna Acoustics Jubilee (30 years)

Unread post #2 by SouthKops » Thu Sep 12, 2019 6:05 pm

According to Jay Rein, president of Bluebird Music "The Jubilee speaker demonstrates musical precision that is unparalleled in its class. The loudspeakers come to life with the sound quality customers have come to expect from Vienna Acoustics. The naturally transparent sound is underlined by its rich bass foundation, which is all the more remarkable given the speaker's compact dimensions."
Audio Soul Ultra - South Sounds

Return to “Μικρές αγγελίες”Login · Register