Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Τα καλύτερα αλμπουμ του 2016 εως τώρα κατα τα γουστα και την άποψη μου (και λίγα λόγια για αυτά.)

BityaBit

Re: Τα καλύτερα αλμπουμ του 2016 εως τώρα κατα τα γουστα και την άποψη μου (και λίγα λόγια για αυτά.)

Unread post #31 by BityaBit » Wed Dec 07, 2016 12:23 pm

artworks-000140459571-atl17v-t500x500.jpg
artworks-000140459571-atl17v-t500x500.jpg (31.22 KiB) Viewed 3802 times
SOLYST - The Steam Age

O ευρηματικός ντράμερ Thomas Klein απο το Düsseldorf στο τρίτο άλμπουμ του στρέφεται σε μια πιό μηχανική Ιndustrial αισθητική ξεφεύγοντας απο το ψηφιακό πεδίο και δημιουργεί αυτό το μοναδικό industrial κομψοτεχνημα.
Χρησιμοποιώντας ήχους αληθινών κρουστών, ενός χαλασμένου πιάνου, ξύλινων και μεταλλικών και έγχορδων αυτοσχέδιων κατασκευών περασμένων μέσα απο το χωνευτήρι του sampler του στο "The Steam Age" o Solyst ταξιδεύει τον ακροατή σε μια μεθυστική, υπνωτική και ατμοσφαιρική εικόνα της βιομηχανικής επανάστασης και της εποχής του ατμού στην οποία μαγικά μεταφέρεται ο ακροατής μέσα απο ένα μυστηριώδες, δαιδαλώδες, ωμό αλλα ταυτόχρονα και απόλυτα διασκεδαστικό μουσικό rolercoaster που φέρνει στο μυαλό τους Einsturzende Neubauten τους Faust και άλλους avant garde πρωτοπόρους χωρίς όμως να έχει τις ίδιες απαιτήσεις από την αισθητική του ακροατή.

Ένα πραγματικά μοναδικό και ευρηματικό άλμπουμ και μια μοναδική εμειρία της οποιας η αναπαραγωγή απο ένα αξιόλογο ηχοσύστημα απλά θα ενισχύσει πολλαπλώς την εμπειρία
(έτσι για να παινέψουμε και τα γένια μας) ..

Κυκλοφορεί και σε βινύλιο με το CD μέσα για τους Fan κάθε φορματ.

BityaBit

Re: Τα καλύτερα αλμπουμ του 2016 εως τώρα κατα τα γουστα και την άποψη μου (και λίγα λόγια για αυτά.)

Unread post #32 by BityaBit » Wed Dec 07, 2016 12:24 pm

Ούφ! Αυτάαα...
Ελπίζω να συνέβαλλα λιγάκι στην μουσική απόλαυση και ταξίδια σας για εφέτος. Ραντεβου το καλοκαίρι πάλί με νέο νήμα του 2017 πρώτα ο θεός.

Καλές γιορτές και καλές ακροάσεις σε όλους! [wavegreen]
BityaBit

Unread post #33 by BityaBit » Wed Dec 07, 2016 12:57 pm

..Μου ξέφυγε κάτι τελευταίο αλλα αδικία να παραλειφθή..

Goat - Requiem

Ακροβατώντας μεταξύ του Ethnik της Folk και της πρώιμης αλα Amon Duul1 μαστουρωμένης γερμανικής ψυχεδέλειας (χωρίς τα ναρκωτικά) Το Requiem των σκανδιναβών Goat αποτελεί ίσως μια μοναδικότητα για κυκλοφορία του 2016 ταξιδεύοντας μας σε άλλες εποχές νεανικής αφέλειας και μαστουρωμένης παρορμητικότητας μιας νεολαίας που μεγαλόνωντας συμβιβάστηκε και αλώθηκε αφήνοντας μας απο τότε μόνο την ρομαντική ηχώ της νεανικής τους φλόγας και επαναστατικής διάθεσης σαν γλυκόπικρη ανάμνηση..
Έτσι και το Requiem αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη επαναφορά σε περασμένες εποχές εξευγενισμενη όμως και "παστεριωμένη" απο τα ξεπερασμένα για την νεολαία του σήμερα στοιχεία. Τα ναρκωτικά και το σέξ πλέον έχουν αντικατασταθεί με την πνευματικότητα και την ενδοσκόπηση και οι πολιτικές και επαναστατικές ρήξεις με το κατεστημένο έχουν αντικατασταθεί απο οικολογκές ανησυχίες και την νεοπαγανιστική φυσιολατρεία.
Και μουσικά το Requiem των Goat φρεσκάρει το θρυλικό μουσικό ιδίωμα που επιχειρεί να αναπαραγάγει με μια καλοδουλεμένη εξαιρετική παραγωγή και μια τεχνικά άρτια και πειθαρχημένη εκδοχή των συχνα χαοτικών πρόγονων του που όμως για αυτους; τους λόγους έχει και μουσικό ενδιαφέρον όντας εξαιρετική απο κάθε άποψη περίπτωση αλλα και ενδιαφέρουσα σαν μια καταγραφή μιας τάσης της Νεολαίας μακρια απο τον χυδαίο καταναλωτισμό του σήμερα αλλα και την παιδική αφέλεια του χτές..

Πραγματικά απολαυστικό και απο κάθε άποψη ενδιαφέρον!!

Dr Pan K
Site Admin

Unread post #35 by Dr Pan K » Wed Dec 07, 2016 7:46 pm

Εξαιρετικες προτάσεις, με intrigαρει αφάνταστα αυτο που έγραψες για τον Daze. Θα μπουν στην λίστα για download και ακρόαση asap!
Παναγιώτης
andreasecon

Unread post #36 by andreasecon » Wed Dec 07, 2016 8:58 pm

Ακουσα το Fixion του Trentemoller και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ !!! Thanks [wavegreen]
BityaBit

Unread post #37 by BityaBit » Wed Dec 07, 2016 9:58 pm

Ναστε καλα παιδια χαιρομαι πολυ οου καποιες απο τις προτασεις μου σας αρεσουν και εσας και τα καλα σχολια εμπειρων μουσικοφιλων σαν και εσας πραγματικα με τιμουν. :oops: Δοκτωρ εκτος απο τον Daze δωσε βαση και στους
S U R V I V E. Κρινοντας απο αυτα που γνωριζω οτι σου αρεσουν απο το ειδος πιστευω οτι θα σου αρεσουν πολυ το λιγοτερο..
BityaBit

Unread post #38 by BityaBit » Wed Dec 07, 2016 10:01 pm

andreasecon wrote:Ακουσα το Fixion του Trentemoller και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ !!! Thanks [wavegreen]

Αντρεα σε ευχαριστω. Αν δεν κανω λαθος ο τυπος ερχεται για live στην Αθηνα τον Αλλο μηνα. Αν ψηνεσαι θα μπορουσαμε να παμε και παρεα..

Return to “Μουσική”

Login · Register