Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
LAB12 DAC1 SE
- DomieMic65
- Contributor
Re: LAB12 DAC1 SE
εννοείται πως περιμένουμε και πιο αναλυτικές εντυπώσεις όταν στρώσει και "μάθεις" τον ήχο του! :)
DomieMic65 wrote:εννοείται πως περιμένουμε και πιο αναλυτικές εντυπώσεις όταν στρώσει και "μάθεις" τον ήχο του! :)
Πριν από λίγο συμπληρώσαμε τις 24 ώρες στρωσίματος και συνεχίζουμε. Αναρωτιέμαι πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε, αλλά το ηθικό είναι αρκετά ανεβασμένο ήδη από την πρώτη ακρόαση χθες το βράδυ.
OK, έχουμε και λέμε... Ella and Louis, again!
Το συγκεκριμένο CD το έχω ακούσει κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές.
Για πρώτη φορά όμως άκουσα την Ella και τον Louis ξεχωριστά, χωρίς να "πατάει" ο ένας πάνω στον άλλο, παρόλο που στη σκηνή είναι προφανώς πολύ κοντά. Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον! (εντυπωσιακό θα έλεγα...)
![dance [dance]](./images/smilies/dance.gif)
Το συγκεκριμένο CD το έχω ακούσει κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές.
Για πρώτη φορά όμως άκουσα την Ella και τον Louis ξεχωριστά, χωρίς να "πατάει" ο ένας πάνω στον άλλο, παρόλο που στη σκηνή είναι προφανώς πολύ κοντά. Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον! (εντυπωσιακό θα έλεγα...)
![dance [dance]](./images/smilies/dance.gif)
Έχω ήδη ξεπεράσει τις 200 ώρες στρωσίματος. Από Τρίτη (που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν επιστρέψει και οι ενισχυτές μετά από μια περιποίηση αναβάθμισης) θα μπορέσουμε να αρχίσουμε και το παιχνίδι. Βάλε-βγάλε, βάλε-βγάλε στο DAC. Για να δούμε ποια λάμπα θα είναι η "καλύτερη"...
Dr Pan K wrote:Φανταστική φωτογραφία, θα την βάλουμε εξώφυλλο κάποια στιγμή.
pankon wrote:Έχω ήδη ξεπεράσει τις 200 ώρες στρωσίματος. Από Τρίτη (που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν επιστρέψει και οι ενισχυτές μετά από μια περιποίηση αναβάθμισης) θα μπορέσουμε να αρχίσουμε και το παιχνίδι. Βάλε-βγάλε, βάλε-βγάλε στο DAC. Για να δούμε ποια λάμπα θα είναι η "καλύτερη"...
Με τα χρώματα τις διάλεξες Παναγιώτη;;
Άγγελος
Ναι, με τα ηχο-χρώματα διάλεξα, Άγγελε. Θα κανονίσουμε ακρόαση με την πρώτη ευκαιρία μετά το Πάσχα...
Game on...!
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”