Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο εδω το dac (AMR DP777 SE);
Και αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο σ΄αυτο το ευρος τιμης.
Ευχαριστω.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
amr dp777 se
Re: amr dp777 se
Καλησπέρα φίλε sal7 και καλωσόρισες.
Παρότι δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο dac, δεν θα ήταν στις προσωπικές μου προτιμήσεις αγορασμένο καινούργιο στην λιανική τιμή του, διότι είναι ένα παλαιό dac (2011 αν δεν απατώμαι?), και αυτά τα χρόνια για ψηφιακή τεχνολογία είναι πολύς καιρός.
Θύμισε μας ποια είναι η λιανική του σε παρακαλώ, είναι εκεί στα 5000ευρώ κοντά ή κάνω λάθος?
Ενδιαφέρον dac εναλλακτικά είναι το T+A Elektroakustik DAC 8 DSD φτηνότερο από το AMR και πολύ πιθανόν καλύτερο.
Το δικό μου reference παρότι δεν το έχω αγοράσει ακόμα, είναι το Rockna Wavedream R2R, αλλά λίγο ακριβότερο.
Πες μας δυο λόγια τι σύστημα έχεις και τι άλλα dac έχεις ακούσει για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Παρότι δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο dac, δεν θα ήταν στις προσωπικές μου προτιμήσεις αγορασμένο καινούργιο στην λιανική τιμή του, διότι είναι ένα παλαιό dac (2011 αν δεν απατώμαι?), και αυτά τα χρόνια για ψηφιακή τεχνολογία είναι πολύς καιρός.
Θύμισε μας ποια είναι η λιανική του σε παρακαλώ, είναι εκεί στα 5000ευρώ κοντά ή κάνω λάθος?
Ενδιαφέρον dac εναλλακτικά είναι το T+A Elektroakustik DAC 8 DSD φτηνότερο από το AMR και πολύ πιθανόν καλύτερο.
Το δικό μου reference παρότι δεν το έχω αγοράσει ακόμα, είναι το Rockna Wavedream R2R, αλλά λίγο ακριβότερο.
Πες μας δυο λόγια τι σύστημα έχεις και τι άλλα dac έχεις ακούσει για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Χρήστος
Εγω παλι σαν μηχάνημα το 777 το εχω σε μεγαλη εκτίμηση. Η AMR ειναι εταιρια που εχει ψαξει πολυ το θεμα της ψηφιακης αναπαραγωγης και τα προϊόντα της φορανε πολλές In house developed τεχνολογίες. Εχουν δε αυτο που αποκαλούμε "αναλογικο ηχο", σιγουρα δεν κουράζουν σαν κάποια Dac βασισμένα σε ESS SABRE. Νομιζω οτι απο τεχνικης πλευρας το μονο μειον του 777 ειναι οτι δεν παίζει DSD. Aπο την αλλη αν θυμαμαι καλα φοραει καποια απο τα καλυτερα R2R multibit τσιπάκια που ειχαν σχεδιαστεί στην χρηση εποχή του PCM, τα Philips 1541, γνωστά για την μουσικότητα τους, κατι που σημερινές υλοποιήσεις (στον βωμο του κέρδους) δεν βλέπουν ουτε με τα κιάλια.
Παναγιώτης
Πρωτα απ'ολα Ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες σας.
Το Amr παιζει στα 4800.
Εγω αυτη την στιγμη εχω ενα της Audiolab cdq8200.Εμπειρια απο Dac δεν εχω. Το συστημα μου αποτελειται απο custom προενισχυτη λαμπατο και τελικους se845 που οδηγουν ηχεια της avant-garde acoustics.Για αυτο τον λογο θα ηθελα να το αναβαθμισω.
Ευχαριστω
Το Amr παιζει στα 4800.
Εγω αυτη την στιγμη εχω ενα της Audiolab cdq8200.Εμπειρια απο Dac δεν εχω. Το συστημα μου αποτελειται απο custom προενισχυτη λαμπατο και τελικους se845 που οδηγουν ηχεια της avant-garde acoustics.Για αυτο τον λογο θα ηθελα να το αναβαθμισω.
Ευχαριστω
Άν θυμάμαι καλά υπάρχει το ντάκ που σε ενδιαφέρει σαν ντέμο στον αντιπρόσωπο. Προσωπικά το έχω ακούσει αρκετά και πιστεύω οτι είναι εξαιρετικό όχι μόνο για το κόστος του αν μπορείς να ξεπεράσεις το ψυχολογικό με το DSD μια "έλειψη" που εύκολα μπαλώνεται μέσω του λογισμικου αναπαραγωγής που μπορεί να μετατρέψει τα DSD σε PCM. Οπως και να έχει επικοινώνησε και κανόνισε μια ακρόαση για να βγάλεις μόνος σου τα συμπεράσματα σου.
Τελικα το πηρε κανεις; γιατι νομιζω οτι το ντεμο ακομη πωλειται σε αγγελια.
Αξιζει η αγορα του σημερα εστω και χωρις dsd;
Αξιζει η αγορα του σημερα εστω και χωρις dsd;
To DSD σαν φορματ δεν υφίσταται, εχει τελειώσει (ή μαλλον ποτέ δεν ξεκίνησε). Ένα σύγχρονο DAC πρέπει να παίζει μέχρι και 24/192, τα υπόλοιπα ειναι νά'χαμε να λέγαμε.
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”