Θα παίξει καλυτερα το Qobuz τις σπανίως συμπαθητικές και ως επί το πλείστον μέτριες και κακές εγγραφές που ακουω από το Tidal που τις παίζει τώρα;
Αν καποιος-καποιοι έχουν κανει την σύγκριση θα τον-τους ακουσω,ευχαρίστως.
Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Qobuz vs Tidal
- DomieMic65
- Contributor
Re: Qobuz vs Tidal
Αν βρίσκεις ότι θες να ακούς στο Tidal τότε δεν υπάρχει λόγος νομίζω να μπεις στην διαδικασία/μπλέξιμο να κάνεις λογαριασμό στο Qobuz!
Αν έχεις κάποιον έξω που μπορεί να κάνει λογαριασμό για εσένα ΟΚ.
Από την άλλη υπάρχουν υποψίες ότι το Tidal εξακολουθεί να έχει κάποια MQA αρχεία χωρίς όμως να τα έχει ξεκάθαρα δηλωμένα ως τέτοια!
Από την άλλη υπάρχουν υποψίες ότι το Tidal εξακολουθεί να έχει κάποια MQA αρχεία χωρίς όμως να τα έχει ξεκάθαρα δηλωμένα ως τέτοια!
Re: Qobuz vs Tidal
DomieMic65 wrote:Αν βρίσκεις ότι θες να ακούς στο Tidal τότε δεν υπάρχει λόγος νομίζω να μπεις στην διαδικασία/μπλέξιμο να κάνεις λογαριασμό στο Qobuz!
Βρεθηκε σήμερα,εντός, ο Δούρειος Ιππος του Qobuz.Μου τον έστειλαν συστημένο επειδη εγω είμαι παλαιών ηχητικών αρχών και δεν θα τα κατάφερνα μόνος.Και σχεδόν τζάμπα το καλωδ.. το Qobuz εννοώ!
Μήπως όμως η διαφορά υπάρχει μόνο στις εγγραφές αναφοράς;
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”