Η αναβάθμιση της Lampucera με εχει βάλει σε σκέψεις. Εχθές μιλώντας νε τον Στέλιο και ψάχνοντας λίγο συνειδητοποίησα πως ο τελεστικος του κυκλώματος δεν παρακαμπτεται. Ο Χρήστος μου το ειχε προτείνει και το εχει κανει αλλα σε εμένα το buffer ειναι άνευ κέρδους (1:1) και συνάμα ο διπλός τελεστικος αναλαμβάνει την μετατροπή του +/- σε + και γείωση.
Το οποίο δεν είναι πρόβλημα γιατι όπως εχω ξαναπεί ο ήχος μου αρέσει όπως ειναι. Ο τελεστικος NE5532 θα μπορούσε να αλλαχθεί με τον LME47920 για πιο "αερινο" ηχο, φτηνή και ισως ενδιαφέρουσα λυση.
Το κυκλωμα του buffer προσφέρει μόνο αρμονικό πλούτο και εχει μια μικρη γέφυρα ανόρθωσης στην είσοδό του, οποτε μια αναβάθμιση θα μπορούσε να ειναι ενας λίγο καλύτερος μετασχηματιστης.
Το Dac / receiver θέλει 2 τροφοδοσίες, και εκει θα μπορούσε να μπει καλύτερος μετασχηματιστης. Θα μπορούσε να αλλαξει και το διπλό τροφοδοτικό αλλα αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Lampucera vs ?
Re: Lampucera vs ?
Μπήκε παραγγελία μετασχηματιστων. Δυο των 50VA, ο ενας για το buffer και ο άλλος 2χ12 για το καθεαυτό ψηφιακό κυκλωμα.
Και επειδή δεν εχω σκοπό να παρακαμψω τον τελεστικο παρήγγειλα και τελεστικους AD797...
Για κουτι ακομα το σκέφτομαι. Ενα φίλτρο ρευματος που το εχω ήδη μαλλον θα το βάλω because why not.
Και επειδή δεν εχω σκοπό να παρακαμψω τον τελεστικο παρήγγειλα και τελεστικους AD797...
Για κουτι ακομα το σκέφτομαι. Ενα φίλτρο ρευματος που το εχω ήδη μαλλον θα το βάλω because why not.
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”