Η δική μου Lampucera εινα μονταρισμένη και κολλημένη με I2S κλπ και είναι αδύνατον να βγει και να δοκιμαστεί δίπλα στην δικιά σου. Από την άλλη του Δημήτρη που είναι διαθέσιμη έχει άλλους πυκνωτές και παραλληλούς πυκνωτές οποτε και π΄λαι η δοκιμή δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα.
Το buffer που έχεις επάνω (απομίμηση του Musical Fidelity) για μένα ήταν μια από τις μεγαλύτερες ηχητικές αποτυχίες της MF. Δεν έχει το αρμονικό πλούτο που φαντάζεται κανείς ότι έχει. Βέβαια κιεδώ πολλοί ορκίζονται στο πόσο αναβάθμιζε τον ήχο συσκευών της εταιρίας.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Lampucera vs ?
Re: Lampucera vs ?
Αυτη του Δημητρη μας κανει, ακομα και αν δεν εχει τους ιδιους πυκνωτες. Πιστευω οτι καποια συμπερασματα θα βγουν αν ολα τα αλλα ειναι ιδια.
Το buffer μου αρεσει, ετσι την πηρα και πιθανοτατα να το κρατησω. Φανταζομαι θα υπαρχουν πολυ καλυτερα αλλα εδω δεν περιμενω να παρω το απολυτο σε ηχο, αυτο που ακουγα πριν μου αρκουσε ηδη. Θα μπει ενας (πολυ) καλυτερος τελεστικος, θα μπουν οι μετασχηματιστες και θα βελτιωθει η διαταξη, η καλωδίωση και τα βυσματα. Και λιγο να παρει σε ηχο καλα θα ειναι.
Το buffer μου αρεσει, ετσι την πηρα και πιθανοτατα να το κρατησω. Φανταζομαι θα υπαρχουν πολυ καλυτερα αλλα εδω δεν περιμενω να παρω το απολυτο σε ηχο, αυτο που ακουγα πριν μου αρκουσε ηδη. Θα μπει ενας (πολυ) καλυτερος τελεστικος, θα μπουν οι μετασχηματιστες και θα βελτιωθει η διαταξη, η καλωδίωση και τα βυσματα. Και λιγο να παρει σε ηχο καλα θα ειναι.
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”