Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Lampucera vs ?

Dr Pan K
Site Admin

Re: Lampucera vs ?

Unread post #71 by Dr Pan K » Sun Jun 21, 2026 3:55 pm

Λοιπόν, τα 2 τροφοδοτικά των 12 V μετράνε όπως θα έπρεπε. +12 / -12 / 24 αναμεσα τους και 0 στην σύζευξη. Επισης το τροφοδοτικό των 5V με το Audiowind μετράνε ακριβώς όπως θα έπρεπε (6V εξοδο απο τον Κινεζο και 5V καρφί μετα το regulated 3042).

Παρολαυτα δεν εχω καθολου ηχο.

Εχθες μιλώντας με τον Στέλιο στο τηλεφωνο μετρησα με το πολυμετρο στα ποδια του τελεστικου,ολα οκ, και στο τοπικό reg για τα 3.3, επισης όλα οκ.

Δοκίμασα διαφορετικούς τελεστικους, καμια διαφορα. Δοκίμασα διαφορετικές εισόδους αλλα παλι τζίφος.

Τα led ανάβουν και στην πλακετα του ψηφιακού, και στο buffer, τα νηματα ανάβουν κανονικά.

Θα ανεβασω φωτο αργότερα. Μπορεί να ειναι κατι χαζό και να μην το βλέπω ή να εχει καει κατι χωρίς να ακουστεί και χωρις να φαίνεται επανω στο κυκλωμα.
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Re: Lampucera vs ?

Unread post #72 by Chris1967 » Sun Jun 21, 2026 5:27 pm

κάτι χαζό.. ο διακόπτης είναι σίγουρα στο ομοαξονικό και όχι στην οπτική?

εγώ είχα βάλει ένα τζαμπεράκι γιατί δεν μου χρειαζόταν η οπτική
Χρήστος

Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”

Login · Register