Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Rockna Wavedream DAC
Re: Rockna Wavedream DAC
Φωτιές ανάβεις! Εν τω μεταξύ, όποιος θέλει τα modules της MSB και είναι τολμηρός παίρνει από Ρωσία! https://www.hi-fi.ru/auction/detail/1099427
Άγγελος
Πρέπει να εισαι πολυ τολμηρός για να στειλεις 5.250 ευρω σε ενα Ρωσο για δεύτερο χερι μηχάνημα. Τουλάχιστον τα Ρωσικα τουβλα ειναι καλοφτιαγμένα..
Παναγιώτης
Καλησπερα,απο χθες,εχω στην κατοχη μου,το αναβαθμισμενο,με τις νεες μοντουλες RD-0 27 BIT signature,που επαιξε στο Μοναχο,και κατα πληροφοριες εντυπωσιασε
Ακουσα στον αντιπροσωπο τον Μαρτιο,πριν το Μοναχο,την νεα βερσιον,και προχωρησα στην αναβαθμιση αυτη
Εκλεισα απο ψηφιακο
Θα ακολουθησουν φωτο απο τα ενδοτερα
Στρωνετε ευλαβικα
Ακουσα στον αντιπροσωπο τον Μαρτιο,πριν το Μοναχο,την νεα βερσιον,και προχωρησα στην αναβαθμιση αυτη
Εκλεισα απο ψηφιακο
Θα ακολουθησουν φωτο απο τα ενδοτερα
Στρωνετε ευλαβικα
Στρωσε και ετοιμασου για επίσκεψη. Μην σου πω ότι θα φέρω και το δικό μου για να δω που βρίσκονται. (Γιατι το σύστημα θα μου είναι πολύ γνώριμο με ASR ATC & Signal Projects)
Παναγιώτης
Αναμενω,με προβατινα στα παραφερναλια η ψαρακι φρεσκο----------οτι γουσταρετε
BLUES wrote:Αναμενω,με προβατινα στα παραφερναλια η ψαρακι φρεσκο----------οτι γουσταρετε
![dance [dance]](./images/smilies/dance.gif)
Παναγιώτης
BLUES wrote:Αναμενω,με προβατινα στα παραφερναλια η ψαρακι φρεσκο----------οτι γουσταρετε
Συγκινήθηκα τώρα, αν ανοίξει ο κύκλος της επίσκεψης είμαι μέσα!!!
Άγγελος
Ο χωρος ειναι μικρος,μονο 3-4 επισκεπτες,εχουν προσβαση,δυστυχως
Καλοριζικο ![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”