Αυτή είναι και η σειρά των τιμών τους
5.5k. Rockna
3.5. Holo 3 kte
2k. Pontus
1.5. Gustard
Γι'αυτό στην ερώτηση έβαλα το holo spring 3 lvl 2 και όχι το kte. Το lvl 2 είναι πιο κοντά στο pontus.
Αν γίνει υπέρβαση το wavelight ίσως είναι μονόδρομος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Αναζήτηση DAC
Re: Αναζήτηση DAC
Η χαζομάρα με τα Holo είναι ότι έχει αυτές τις αναβαθμίσεις οι οποίες παίζουν ρόλο και στην απόδοση και στην τιμή.
Αν έπαιρνα Holo θα έπαιρνα τα kte.
Η πιο ασφαλής αγορά από άποψη απόδοσης είναι το Rockna Wavelight, το οποίο δεν κάνει καμία σοβαρή παραχώρηση σε έκταση σκηνή και δυναμικά σε σχέση με ναυαρχίδες. Εκεί κάπου είναι και το Holo May KTE.
Όλα τα υπόλοιπα κάνουν παραχωρήσεις στον ήχο, πράγμα που φαίνεται και από την τιμή τους.
Εγώ το πήγα βήμα βήμα πρώτα τουμπανιασμένο Soekris, μετά Denafrips Pontus II και τώρα Rockna Wavedream.
Εαν σε ενδιαφέρει να πάρεις ένα dac και ουσιαστικά να τελειώσεις οπωσδήποτε στο Wavelight (η Wavedream).
Εάν θες να παίξεις ξεκίνα με το Pontus II δοκιμασμένη λύση.
Αν έπαιρνα Holo θα έπαιρνα τα kte.
Η πιο ασφαλής αγορά από άποψη απόδοσης είναι το Rockna Wavelight, το οποίο δεν κάνει καμία σοβαρή παραχώρηση σε έκταση σκηνή και δυναμικά σε σχέση με ναυαρχίδες. Εκεί κάπου είναι και το Holo May KTE.
Όλα τα υπόλοιπα κάνουν παραχωρήσεις στον ήχο, πράγμα που φαίνεται και από την τιμή τους.
Εγώ το πήγα βήμα βήμα πρώτα τουμπανιασμένο Soekris, μετά Denafrips Pontus II και τώρα Rockna Wavedream.
Εαν σε ενδιαφέρει να πάρεις ένα dac και ουσιαστικά να τελειώσεις οπωσδήποτε στο Wavelight (η Wavedream).
Εάν θες να παίξεις ξεκίνα με το Pontus II δοκιμασμένη λύση.
Χρήστος
Παίζω εδώ και μέρες με το denafrips ares 12th-1
Το οποίο είναι πολύ συμπαθητικό, γι'αυτό σκέφτομαι το pontus ή την υπέρβαση στο wavelight
Το οποίο είναι πολύ συμπαθητικό, γι'αυτό σκέφτομαι το pontus ή την υπέρβαση στο wavelight
To Pontus II το είχα πρώτος εγώ και μετά ο Κώστας και τώρα ο Άγγελος.
Ο Άγγελος έχει ταυτόχρονα και το PontusII και το Ares
O Κώστας έδωσε το Pontus II και πήγε στο Wavelight.
Εγώ έδωσα το Pontus και πήγα στο Wavedream.
Μπορούν να σου πούνε λεπτομέρειες και διαφορές, πάντως στο είπα και στο ξαναλέω αν δεν έχεις θέμα με τα χρήματα, πας κατευθείαν στο Wavelight και τελείωσες.
Ο Άγγελος έχει ταυτόχρονα και το PontusII και το Ares
O Κώστας έδωσε το Pontus II και πήγε στο Wavelight.
Εγώ έδωσα το Pontus και πήγα στο Wavedream.
Μπορούν να σου πούνε λεπτομέρειες και διαφορές, πάντως στο είπα και στο ξαναλέω αν δεν έχεις θέμα με τα χρήματα, πας κατευθείαν στο Wavelight και τελείωσες.
Χρήστος
Έκλεισε πριν λίγο το wavelight
Jim wrote:Έκλεισε πριν λίγο το wavelight
Χα, κι εγώ μόλις σου έστειλα απάντηση στο PM που μου έστειλες! Αναρτώ την απάντηση εδώ για όποιον άλλον ενδιαφερθεί.
Γεια σου Δημήτρη,
Το Wavelight είναι σε τελείως άλλη κατηγορία σε σχέση με το Pontus, με τον χαρακτηρηστικό R-2R φυσικό "big sound" στο ύφος της MSB και με έξτρα δώρο ότι παίζει πολύ κοντά στο μεγάλο Wavedream. Το Pontus 2 που έχω δίνει ισορροπημένο ήχο μεν, αλλά με κάποια ξεκάθαρη ασάφεια στα άκρα που, λόγω μπάσου και πειστικής αναπαράστασης, στα λεφτά που ζητάει λες "ευχαριστώ" και την ξεχνάς. Αυτό το ακούσαμε στο σύστημα του Πάνου στο νησί συγκριτικά με το Rockna, κι έτσι το λέω με μεγάλη ασφάλεια.
Επομένως αν έχεις τα λεφτά και σου αρέσει το Rockna, τότε μην το συζητάς, είναι μακράν καλύτερο του Pontus και αυτό φαίνεται στα ηχεία που δε στρογγυλεύουν εκείνα τα ίδια. Επίσης σου δίνει αέρα για επιπλέον βελτιώσεις στα ηχεία αργότερα, αν αυτό είναι το πλάνο σου.
Να ξέρεις ότι σε 2ο χέρι μπορείς να βρεις Wavelight γύρω στα 3500-3800€. https://www.hifishark.com/search?q=rock ... 0pNt3INBQA
Επίσης να διευκρινίσω ότι το Wavelight το άκουσα στον Κώστα με 40άρια ATC, ανάλογα δηλαδή με τα δικά μου (ενεργά του Κώστα, παθητικά τα δικά μου), ενώ προσπαθώ να θυμηθώ πότε ακριβώς καταφέραμε να ακούσουμε συγκριτικά το Wavelight με το Wavedream και βάλαμε το συμπέρασμα ότι παίζουν αρκετά κοντά (νομίζω στου Chris, Χρήστο με διορθώνεις αν κάνω λάθος).
Με την ευκαιρία να πω ότι το Ares παίζει πολύ τίμια και όμορφα στα λεφτά του ―νομίζω καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην ίδια κατηγορία― αλλά το Pontus είναι σημαντικά πιο χορταστικό σε όλα του και πετυχαίνει ένα πολύ καλό σημείο αναφοράς πριν ξεκινήσουν διαδρομές στα DAC των 4Κ+
Άγγελος
Jim wrote:Έκλεισε πριν λίγο το wavelight
Σωστή επιλογή, καλορίζικο και καλοάκουστο
ΥΓ. Συγνώμη δεν απάντησα στο ΠΜ τα έγραψα δημόσια
Χρήστος
Ευχαριστώ boys.
Εις αναμονή της παραλαβής.
Εις αναμονή της παραλαβής.
Για πέστε καμία τίμια πρόταση για ethernet switch.
viewtopic.php?p=22858#p22858
Διάβασε όλο το νήμα και επίσης και αυτό viewtopic.php?f=10&t=1232&p=21442&hilit=ehternet+switch#p21442
για να πάρεις μια ιδέα.
Απλό Zyxel για αρχή και μετά το χάος.
Διάβασε όλο το νήμα και επίσης και αυτό viewtopic.php?f=10&t=1232&p=21442&hilit=ehternet+switch#p21442
για να πάρεις μια ιδέα.
Απλό Zyxel για αρχή και μετά το χάος.
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”