Ωραία ιδέα για παιχνίδι.
Ίσως να μπορέσω να το ενσωματώσω στο πολυdac μου.
Κατασκευή μου που μπορεί να αλλάξει διάφορα nos τσιπάκια.
Έκανα μια παραγγελία.
Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
ProtoDac.
- Στέλιος Περγιουδάκης
Re: ProtoDac.
- Attachments
-
- DSC_0753.JPG (1.29 MiB) Viewed 268 times
-
- DSC_0740.JPG (1.32 MiB) Viewed 268 times
- Στέλιος Περγιουδάκης
- Στέλιος Περγιουδάκης
Είναι μια πλατφόρμα που εύκολα μπορείς να καταλάβεις διαφορές που οφείλονται στα dac chips, χωρίς να αλλάζουν οι άλλες συνθήκες.
Μέχρι στιγμής έχουν δοκιμαστεί pcm1702, ad1865 και pcm63, όπου ακούσαμε τον Μάρτιο που είχα έρθει εκεί.
Ευκαιρία με μια μικρή πλακέτα hat να δοκιμαστεί και αυτό, αν και νομίζω ότι με το μεγάλο ρεύμα που παράγουν τα 8 παράλληλα θα πρέπει να ακουστεί παθητικά μόνο, χωρίς να χρησιμοποιηθούν τα ακόλουθα φίλτρα.
Σε κάθε περίπτωση θα δοκιμαστούν διαφορά...
Μέχρι στιγμής έχουν δοκιμαστεί pcm1702, ad1865 και pcm63, όπου ακούσαμε τον Μάρτιο που είχα έρθει εκεί.
Ευκαιρία με μια μικρή πλακέτα hat να δοκιμαστεί και αυτό, αν και νομίζω ότι με το μεγάλο ρεύμα που παράγουν τα 8 παράλληλα θα πρέπει να ακουστεί παθητικά μόνο, χωρίς να χρησιμοποιηθούν τα ακόλουθα φίλτρα.
Σε κάθε περίπτωση θα δοκιμαστούν διαφορά...
- Στέλιος Περγιουδάκης
Το πλακετάκι ήρθε και είμαι στη φάση σχεδιασης και προσαρμογής με την υπάρχουσα κατασκευή.
Ελπίζω σε λίγο καιρό να έχουμε αποτέλεσμα.
Ελπίζω σε λίγο καιρό να έχουμε αποτέλεσμα.
- Στέλιος Περγιουδάκης
Όταν τελειώσουμε και αν όλα πάνε καλά, θα είχε ενδιαφέρον μια σύγκριση με το απλό του Zakman35
Το ProtoDac το έχει και ο Παναγιώτης Pankon, αλλά το έχει αγοράσει έτοιμο με ενισχυμένους πυκνωτές.
viewtopic.php?f=18&t=1362&hilit=protodac&start=10#p23937
Τον βοήθησα και συνδέσαμε από κάτω τα καλώδια I2S που πηγαίνουν στο Ian Canada Streamer του και κάναμε και μια γρήγορη ακρόαση.
Δεν λέω καλό είναι αλλά το NOS γενικά δεν μου κάθεται και πολύ καλά.
Δεν ξέρω αν θέλει να τοποθετηθεί ο Pankon που σίγουρα τώρα έχει πλήρη άποψη, αφού είναι αρκετός καιρός στον σύστημα του.
Πάντως εύχομαι καλές κατασκευές!!![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
viewtopic.php?f=18&t=1362&hilit=protodac&start=10#p23937
Τον βοήθησα και συνδέσαμε από κάτω τα καλώδια I2S που πηγαίνουν στο Ian Canada Streamer του και κάναμε και μια γρήγορη ακρόαση.
Δεν λέω καλό είναι αλλά το NOS γενικά δεν μου κάθεται και πολύ καλά.
Δεν ξέρω αν θέλει να τοποθετηθεί ο Pankon που σίγουρα τώρα έχει πλήρη άποψη, αφού είναι αρκετός καιρός στον σύστημα του.
Πάντως εύχομαι καλές κατασκευές!!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
- DomieMic65
- Contributor
όπως λέγαμε και προχθές Χρήστο το NOS, δεδομένου ότι δεν έχει φίλτρα, για να μην έχει θέματα εντός ακουστικού φάσματος (roll-off και όχι μόνο, άσχετα αν μπορούμε να τα ακούσουμε ή όχι
) θέλει να δέχεται σήμα upsampled ή native (πολύ) υψηλής ανάλυσης!
Αυτό έχω κατλάβει από όσα μπορώ να κατάλαβω...
) θέλει να δέχεται σήμα upsampled ή native (πολύ) υψηλής ανάλυσης!Αυτό έχω κατλάβει από όσα μπορώ να κατάλαβω...
- DomieMic65
- Contributor
Στέλιο για άλλη μια φορά respect!!!
Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Όταν τελειώσουμε και αν όλα πάνε καλά, θα είχε ενδιαφέρον μια σύγκριση με το απλό του Zakman35
Ευχαρίστως.
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”