Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Re: Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Στην εποχη του μια χαρα ειχε αναφερθει και εγω πιστευω οτι και σημερα θα αντεξει κοντρα σε πολλα συγχρονα μηχανακια. Γιατι δεν κανετε μια δοκιμη με αλλες DIY λυσεις (o Στελιος πχ εχει φτιαξει μερικα πολυ σοβαρα DAC, το Soekris) και κανενα εμπορικο?
Παναγιώτης
- Στέλιος Π.
Re: Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Αν τελικα αποφασισετε να "κανετε κοντρες" καπου πρεπει να εχω και μια "απειραχτη" πλακετα dac.
Μονο ενα by pass στο σταδιο εξοδου εχει, τιποτα σοβαρο.
Μονο ενα by pass στο σταδιο εξοδου εχει, τιποτα σοβαρο.
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
- Στέλιος Περγιουδάκης
Αυτή τη στιγμή υπάρχει και η πολύ σοβαρή DIY κατασκευή, σχεδίασης Δημητρακούδη-Σαγάνη-Λεμοτζόγλου, την οποία όμως δεν τη συνιστώ σε αρχάριο, μιας και ακόμα και σε έμπειρα χέρια είναι αρκετά δύσκολη.
Αν οργανωθεί συγκριτική ακρόαση όμως θα μπορούσε να λάβει μέρος.
- Attachments
-
- DSC_0763.jpg (769.13 KiB) Viewed 3806 times
Κατι ψήνεται...
Παναγιώτης
Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Αυτή τη στιγμή υπάρχει και η πολύ σοβαρή DIY κατασκευή, σχεδίασης Δημητρακούδη-Σαγάνη-Λεμοτζόγλου, την οποία όμως δεν τη συνιστώ σε αρχάριο, μιας και ακόμα και σε έμπειρα χέρια είναι αρκετά δύσκολη.
Είμαι ενήμερος για αυτή την κατασκευή εδώ και αρκετό καιρό και σίγουρα είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Ήθελα πριν το καλοκαίρι να βρεθώ και με τους τρεις τους αλλά φόρτος εργασίας όλων μας δεν επέτρεψε, πιστεύω σύντομα να κανονίσουμε κάτι.
Χρήστος
Μια ακροαση - συγκρητικο με :
- Δεινοσαυρο Lampucera κινεζο της συμφορας
- Soekris τουμπανο (Chris ή DimDim)
- Περγιουδακης 1702
- AKM by Lemon - DimDim
- Σαν σημειο αναφορας ισως ενα Questyle απο τα εισαγωγικα μοντελα
Σπιτι μου ομως δυσκολο ως απιθανο. Ισως στου Chris ?
Εχω και ημερομηνια, θα ειμαι Αθηνα το ΣΚ 19-20 Οκτ, λεω μηπως ξεκλεψω ενα βραδακι για λιγες ωρες.
- Δεινοσαυρο Lampucera κινεζο της συμφορας
- Soekris τουμπανο (Chris ή DimDim)
- Περγιουδακης 1702
- AKM by Lemon - DimDim
- Σαν σημειο αναφορας ισως ενα Questyle απο τα εισαγωγικα μοντελα
Σπιτι μου ομως δυσκολο ως απιθανο. Ισως στου Chris ?
Εχω και ημερομηνια, θα ειμαι Αθηνα το ΣΚ 19-20 Οκτ, λεω μηπως ξεκλεψω ενα βραδακι για λιγες ωρες.
Παναγιώτης
- Στέλιος Περγιουδάκης
Ο Περγιουδάκης δεν έχει μόνο 1702, αλλά και το Dual mono AKM4493 της φωτογραφίας παραπάνω..
Αν δεν εχει ετοιμο AKM ο Δημητρης τοτε θα δοκιμασουμε το δικο σου Στελιο
Παναγιώτης
- Στέλιος Περγιουδάκης
Ο Δημήτρης πάντα έχει κάτι έτοιμο, όπως και το ΑΚΜ, απλά το έχει σε μορφή τάβλας, αν και το συγκεκριμένο είναι πάνω σε αλουμίνιο.
Επίσης είναι διαφορετικό στα τροφοδοτικά και στον κοντρόλερ από το δικό μου.
Α και στο receiver είναι διαφορετικό.
Οκ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι άλλο πράγμα.
Μήπως να μπουν και τα δύο στο παιχνίδι;
Επίσης είναι διαφορετικό στα τροφοδοτικά και στον κοντρόλερ από το δικό μου.
Α και στο receiver είναι διαφορετικό.
Οκ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι άλλο πράγμα.
Μήπως να μπουν και τα δύο στο παιχνίδι;
Αν δεν μπορεί ο Chris θα σας προσέφερα και το σπίτι μου, ωστόσο οι συνθήκες είναι less than ideal (περίεργη γεωμετρία δωματίου, μη φροντισμένη τροφοδοσία, 'μικρό' σύστημα). Αν νομίζετε όμως ότι είναι οκ, τότε ευχαρίστως το κανονίζουμε. Στου Χρήστου πάνως το σύστημα είναι πιο καλοστημένο, συν το ότι δεν βλέπω πώς μπορεί να μετακινηθεί το τεραστίου μεγέθους τούμπανο Soekris!
Φυσικά εννοείται ότι ενδιαφέρομαι, και θα αναλάβω και την φωτογραφική κάλυψη.
Φυσικά εννοείται ότι ενδιαφέρομαι, και θα αναλάβω και την φωτογραφική κάλυψη.
Άγγελος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”